xpublic Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 07:48 #26 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 07:48 Їхали компанією в Рівне в Екватор бусом товариша, в ГАІшніків обично від фури чи буса жезл сам піднімається самопроізвольно порахував кількість місць в бусі, звірив з доками, аптечка, вогнегасник, все гуд. Тоді виписав пртокол за подвійний обгон. А тепер увага!!! 6 свідків на окремих листках А4 писали поясненя що не було ніякого подвійного обгону, але це не завадило винести рішеня нашому луцькому суду на користь гаішніка!!! друга ситуаця, родич з села попався на якусь дрібницю, сказали ладно, на перший раз хлопче зробим попредження підпиши протокол і їдь, за пару тижднів приходить постанова з бешаним штрафом за неправильний переїзд ЖД переїзду.
Alto®WoLF Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 08:27 #27 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 08:27 Не знаю як хто але я завалю суд заявами... платити принципово не буду. Знаю що краще сплатити та живи собі спокійно але є одне но! Чого з мене робити дурня? Я їм не "лошара" мать їхню. Останній раз їхав на бусі свого П/П на Київ, в 01:00 на Рівненській зупинили, при запитанні причини зупинки подивився на мене як на ворога, потім йому край закортіло подивитися моє відрядження!!! уявляєте собі?, те засмаркане чмо хоче побачити відрядження, на що я різко дав відповідь - "чи то часом інспектор ви не податкова чи то транспортна міліція? А може вам дати перерахувати мої гроші в гаманці?" Бн@ть зовсім припухли! Врешті решт виявив той чоловік у "пагончиках" невдоволення моїм шляховим листом... мол стандарт не той!!! Кінчилося все тим що поїхав я собі у своїх справах не зовсім з гарним настроєм( відпустив все таки) Але скажіть навіщо псувати нерви водіям перед такою дорогою? Сцуки вони та й годі!
Sp_RoNdo Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 12:51 #28 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 12:51 ще як варіант можна сходити в виконавчу службу і пробити чи на тобі висять якісь штрафи...............вони могли постанову повз тебе послати прямо в виконавчу на виконання....Доречі завжди хотів запитати, наскільки це правомірно що, Мля, відразу приходить попередження з виконавчої і ніякого повідомлення про штраф я не отримую ?.. А тут мля, бац, за день до останнього числа сплати приходить лист із виконавчої, типу якщо завтра не зявитесь - всьо 540 грн. штрафу... Я тоді ахуєл, добре що прийшло в пятницю ввечері а зявитись було вказано на понеділок, то хоч 2 дня мав в запасі. А якби я був в відрядженні?.. То вийшлоб за те що мав штраф за ремінь безпеки - 60 грн., залпавтивби штраф 540 грн. за неявку ??? Ітак заплатив лишні 25 грн. за послуги виконавчої служби, сцука уроди!
USATOPBRANDS Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 13:15 #29 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 13:15 Із власного досвіду скажу.Так, дійсно, згідно норм чинного законодавства, оскаржувати рішення судів першої інстанції по таких справах не можна.Всі хто радить оскаржувати не дивлячись на цю заборону - реально значить з цим не стикалися, адже результату це не дає ЖОДНОГО ("басня" адвоката про протилежне лише для того, щоб підзаробити для себе грошенят, не більше)Однак є цікава альтернатива:1. Скарга в прокуратуру (буває допомагає), оскільки прокуратура здійснює нагляд за дотриманням законності в цій частині (не памятаю статтю в КпАП)2. Скарга начальнику ДАІ, якщо не пройде - йти по наростаючій аж до Києва.2. Скарга в службу внутрішньої безпеки УМВС (на Винниченка).
xpublic Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 13:25 #30 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 13:25 Із власного досвіду скажу.Так, дійсно, згідно норм чинного законодавства, оскаржувати рішення судів першої інстанції по таких справах не можна.Всі хто радить оскаржувати не дивлячись на цю заборону - реально значить з цим не стикалися, адже результату це не дає ЖОДНОГО ("басня" адвоката про протилежне лише для того, щоб підзаробити для себе грошенят, не більше)Однак є цікава альтернатива:1. Скарга в прокуратуру (буває допомагає), оскільки прокуратура здійснює нагляд за дотриманням законності в цій частині (не памятаю статтю в КпАП)2. Скарга начальнику ДАІ, якщо не пройде - йти по наростаючій аж до Києва.2. Скарга в службу внутрішньої безпеки УМВС (на Винниченка).Скарга в службу внутрішньої безпеки УМВС (на Винниченка)то тільки на ГАІ чи на суддю також можна?а це що прокуратура з закритими очима наглядає за роботою ГАІ то сам переконався, ворон ворону як то кажуть око не виклює
USATOPBRANDS Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 13:42 #31 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 13:42 Із власного досвіду скажу.Так, дійсно, згідно норм чинного законодавства, оскаржувати рішення судів першої інстанції по таких справах не можна.Всі хто радить оскаржувати не дивлячись на цю заборону - реально значить з цим не стикалися, адже результату це не дає ЖОДНОГО ("басня" адвоката про протилежне лише для того, щоб підзаробити для себе грошенят, не більше)Однак є цікава альтернатива:1. Скарга в прокуратуру (буває допомагає), оскільки прокуратура здійснює нагляд за дотриманням законності в цій частині (не памятаю статтю в КпАП)2. Скарга начальнику ДАІ, якщо не пройде - йти по наростаючій аж до Києва.2. Скарга в службу внутрішньої безпеки УМВС (на Винниченка).Скарга в службу внутрішньої безпеки УМВС (на Винниченка)то тільки на ГАІ чи на суддю також можна?а це що прокуратура з закритими очима наглядає за роботою ГАІ то сам переконався, ворон ворону як то кажуть око не виклюєТільки на ДАІ.Дякую, що навели на думку - на суддю можна написати в кваліфікаційну комісію суддів у Київ, але скарга має бути дуже серйозно аргументована, ну скажімо звукозапис судового засідання, відео-звуко запис розмови з працівником ДАІ тощо.
xpublic Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 13:55 #32 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 13:55 може хтось має досвід покупки і використання відеорегістратора в авто?наскільки я знаю що відео-аудіо докази добуті незаконним шляхом чи без інформування того що ти пишешне є доказами, уточніть хто в курсі.
USATOPBRANDS Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 14:06 #33 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 14:06 Наскільки мені відомо, записи без згоди особи яку записують (чи знімають на відео) є незаконними лише в тому випадку, коли стосуться особистого життя.Тут зовсім інше - працівник ДАІ - це посадова особа при виконанні службових обовязків, тому можна писати і не боятися. Думаю краще не попереджати, а то відео не таке смішне получиться )))
xpublic Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 14:25 #34 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 14:25 Наскільки мені відомо, записи без згоди особи яку записують (чи знімають на відео) є незаконними лише в тому випадку, коли стосуться особистого життя. Тут зовсім інше - працівник ДАІ - це посадова особа при виконанні службових обовязків, тому можна писати і не боятися. Думаю краще не попереджати, а то відео не таке смішне получиться ))) і на Ютубе доречі ви знаете шо гаішнік як посадова особа повинен завжди вітатись ми колись на день молоді років 2 тому, коли ще можна було пить пиво на вулиці, нічкою біля замка Любарта затрахали гаішніків які стояли і не пускали туди машин, ти йому добрий вечір, він тобі добрий вечір, а коли це роблять 6 людей по кругу досить весело було http://www.mobilluck.com.ua/katalog/Videoregistrator/Atom/Atom-VCR-650-34602.html ціна рівно два штрафа на ебеї есть по 40-50уо
dracepupa Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 18:56 #35 Опубліковано 14 Лютого, 2011 в 18:56 мені в минулому році виписали протокол, я їм там зразу написав що я не згоден, і розписав що до чого і чому, притому що в них було відеоспостереження. і "порушення" записали. короче жду того штрафу або виклику в суд по сьогодні. їздив до гаїшників на ГПЗ вони кричать що відправили мені за адресою, ходив на пошту кажуть нічого не приходило мені. і де воно цікаво так все повисло? чи може без мого відому скасували штраф? підкажіть кого мені виї..ти за такі непонятки на 40му в ГАІ в адмінвідділ треба іти, там таке віконечко в стіні яке працює 3 рази на тиждень. В мене також була схожа ситуація, протокол склали, постанову не дали, оскільки знаю що не всі там вміють грамотно писати, то не всім доручають виписувать поснави на місці. Я думав що прийде поштою коли хтось розумніший вже там в ГАІ призначить розмір штрафу Прийшло, був в шоці, в постанові написали що мені її видавали на місці, а я відмовився її отриамти. Пішов я з тим ділом в суд і прокуратуру, в прокуратурі сказали що пройшло вже 10 днів з моменту оформленя ПРОТОКОЛУ, пофіг що ПОСТАНОВУ яку я осткаржував отримав поштою через місць, конверт з датою також додавав до справи. Суд виграв, але це було рік тому. ці доблесні стражі правопорядку їздють на зеленому пасаті Б5, з 100кілограмовими фейсами, важко не помітити, спочатку взагалі підсунули чистий бланк протоколу, щоб я підписав і їхатв собі, пропонували зекономить так мій час. Такщо будьте пильні коли вам не видають постанову на місці!!! Фамилия данного персонажа на Б5-м "СИДОРУК" оччень мерзкий тип!
planirovschik Опубліковано 16 Лютого, 2011 в 07:08 #36 Опубліковано 16 Лютого, 2011 в 07:08 Щодо автовідеорегістратора, то я собі заказав ось такий H-195 HD720P(night vision) DVR 037. По відгуках ніби нормальний, дивився зразки зйомки - сподобалось.
planirovschik Опубліковано 16 Лютого, 2011 в 09:23 #37 Опубліковано 16 Лютого, 2011 в 09:23 Суди автолюбителів і так не дуже жалували, а з таким підходом "бєспрєдел" буде по-суті узаконено. Я б маючи 100% докази власної правоти подавав апеляцію, а за час, поки справа дійде до розгляду може вітер і переміниться...а заборонили подавати в апеляцію такі справи, рішеня є остаточним і "обжалованію не подлежит"прізвище не помню точно, на "К" просто схожі оці два названі, 2й поверх на ліво.Тут обговорюють питання що до апеляції
planirovschik Опубліковано 16 Лютого, 2011 в 11:05 #38 Опубліковано 16 Лютого, 2011 в 11:05 Ось ТУТ розпочав тему оскарження.
elutsk Опубліковано 22 Березня, 2011 в 16:10 #39 Опубліковано 22 Березня, 2011 в 16:10 Прізвище в студію!!! Чи це раптом не Ковтуненко з Кухтеєм? Тупофейсовый (рылом не буду называть вторую половину слова) зажравшийся хряк (догадайтесь по болду в цитируемом списке), который не рассматривает по существу позовни заявы, а тупо начинает козырять цифрами кодексов всевозможных, пидкреслюя своё юридическое образование, которое приобрёл благодаря деньгам и родственным связям; -яркий пример быка с отдалённого села вырвавшегося в общество по типу: из грязи в князи Причина вышеизложенного - это, простите, эмоции от посещения заседания, в котором рассматривалась не суть жалобы на противозаконные действия наших "доблестных" ГАЙцев, а ищущий зацепки по отсутствию запятых в нужных местах в заяве и спрашивающий мнение "...как на вашу думку, постанова е законным документом чи не е" а получив ответ что "взякая постанова есть законной если она вынесена на законных основаниях и на основании протокола про правопорушення, если последний вынесен на законных основаниях так что не прикапаешься (свидетели, фотовидеофиксация и т.п.) Оспаривать решение не буду, так как это уже большие затраты, чем занести заяву на нескольких листках и пешком посетив суд в указанное время..............нервы беречь - превыше всего. Сразу платить никому не советую.......просто дождитесь письма с выконавчей, тупо заплатите только накладенный штраф а не цифры нарисованные выконавчей, посетите выконавчу сунув им в рыло квитанцию про оплату УЖЕ ПОЛУЧАЕТСЯ законно накладенного штрафа и помашите им ручкой. А там пусть попробует выконавча свои выконавчи цифры добиться от вас через суд - вот этого они точно делать не будут, потому как на это должны быть веские основания а не их просто желание отрымать энную сумму сверху Выслушав судью, вежливо поблагодарил за законно вынесеное решение( ) и уходя напоследок посоветовал ему поправить перекосившийся галстук, бо узел завернулся почти аж за ухо
elutsk Опубліковано 22 Березня, 2011 в 19:04 #40 Опубліковано 22 Березня, 2011 в 19:04 АЛЕЖ................подумал и...............по-приколу воспользуюсь своим конституционным типа правом: 1.подам аппеляцию 2.До Головы Суду кину скаргу...................пусть тот хрен поотписывается-пооправдывается, нефиг заниматься только ковырянием в носу Справка: Гражданин сУДЬЯ "крышуется" киевским кумом и авторитетом среди своих коллег не пользуется, а по-слухам дивчат, какие работают возле него, он есть ч\м/о и выполняет тупо то, что сказали.
elutsk Опубліковано 23 Березня, 2011 в 15:35 #41 Опубліковано 23 Березня, 2011 в 15:35 Додаткова інфа надійшла : Оказывается тот вышеупомянутый ШЛЁЦ - бывший ГАЙ.ец. Ранее сосссуществовал в восточных регионах нашей ненькой Украины, скандально развёлся со своей женой, депортирован (сорри отправлен в ссылку ) в западные регионы (т.е. к нам) Голова суду с ним старается особо не конфронтировать(сорри заранее если инфа недостоверна бо это всё со слов коллег его ) - а тупо назначил чувака на админсправы дабы тот был при деле и ощущал себя поважным гусём
sens Опубліковано 23 Березня, 2011 в 19:09 #42 Опубліковано 23 Березня, 2011 в 19:09 Часто кажуть - гайці (менти і т.д.) тупі. А як же вони стають суддями? Статті законів їм на листочок попередньо записують, щоб вони могли їх правильно прочитати?
Dream Опубліковано 23 Березня, 2011 в 19:15 #43 Опубліковано 23 Березня, 2011 в 19:15 А як же вони стають суддями?розкрию таємницю: в судах корупція теж є ;/
byiviter Опубліковано 23 Березня, 2011 в 19:37 #44 Опубліковано 23 Березня, 2011 в 19:37 ото читаю вас всіх, і шкода мені, і довольний, що більше як на свій велик я не заробив
Nokian Опубліковано 23 Березня, 2011 в 20:31 #45 Опубліковано 23 Березня, 2011 в 20:31 .как на вашу думку, постанова е законным документом чи не е" а получив ответ что "взякая постанова есть законной если она вынесена на законных основаниях и на основании протокола про правопорушення, если последний вынесен на законных основаниях так что не прикапаешься (свидетели, фотовидеофиксация и т.п.),,Ключовий момент- цей суддя вимагає доказів НЕЗАКОННОСТІ винесення постанови.Тоді він може її скасувати.
elutsk Опубліковано 24 Березня, 2011 в 08:09 #46 Опубліковано 24 Березня, 2011 в 08:09 ................. Ключовий момент- цей суддя вимагає доказів НЕЗАКОННОСТІ винесення постанови.Тоді він може її скасувати. Да если бы так было..........Предлагал ему вызвать "як доказ незаконности" свидетелей и что доказы незаконности указаны в позовной заяве, а сУДДЯ сказал чётко и внятно (есть аудиозапись): Мы протокол до уваги не берем потому как оскаржуеця постанова -ему в ответ: "тож в постанове сказано что она вынесена на основании протокола, то как же протокол не принимать во внимание?" Ответ сУДДИ: " А вы суду не задавайте вопросов"
lk0047 Опубліковано 10 Лютого, 2012 в 13:58 #47 Опубліковано 10 Лютого, 2012 в 13:58 НЕ ДОВОДИ ДІЛО ДО СУДУ, РОБИ ЯК ТУТ
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.