Перейти до змісту

Да здравствует Луцький суд! Самий "чесний" суд в мире

mrDigital

Рекомендовані повідомлення

Їхали компанією в Рівне в Екватор бусом товариша, в ГАІшніків обично від фури чи буса жезл сам піднімається самопроізвольно :g05:

порахував кількість місць в бусі, звірив з доками, аптечка, вогнегасник, все гуд. Тоді виписав пртокол за подвійний обгон.

А тепер увага!!! 6 свідків на окремих листках А4 писали поясненя що не було ніякого подвійного обгону, але це не завадило винести рішеня нашому луцькому суду на користь гаішніка!!!

друга ситуаця, родич з села попався на якусь дрібницю, сказали ладно, на перший раз хлопче зробим попредження підпиши протокол і їдь, за пару тижднів приходить постанова з бешаним штрафом за неправильний переїзд ЖД переїзду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю як хто але я завалю суд заявами... платити принципово не буду. Знаю що краще сплатити та живи собі спокійно але є одне но! Чого з мене робити дурня? Я їм не "лошара" мать їхню. Останній раз їхав на бусі свого П/П на Київ, в 01:00 на Рівненській зупинили, при запитанні причини зупинки подивився на мене як на ворога, потім йому край закортіло подивитися моє відрядження!!! уявляєте собі?, те засмаркане чмо хоче побачити відрядження, на що я різко дав відповідь - "чи то часом інспектор ви не податкова чи то транспортна міліція? А може вам дати перерахувати мої гроші в гаманці?" Бн@ть зовсім припухли! Врешті решт виявив той чоловік у "пагончиках" невдоволення моїм шляховим листом... мол стандарт не той!!! Кінчилося все тим що поїхав я собі у своїх справах не зовсім з гарним настроєм( відпустив все таки) Але скажіть навіщо псувати нерви водіям перед такою дорогою? Сцуки вони та й годі!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ще як варіант можна сходити в виконавчу службу і пробити чи на тобі висять якісь штрафи...............

вони могли постанову повз тебе послати прямо в виконавчу на виконання....

Доречі завжди хотів запитати, наскільки це правомірно що, Мля, відразу приходить попередження з виконавчої і ніякого повідомлення про штраф я не отримую ?.. А тут мля, бац, за день до останнього числа сплати приходить лист із виконавчої, типу якщо завтра не зявитесь - всьо 540 грн. штрафу... Я тоді ахуєл, добре що прийшло в пятницю ввечері а зявитись було вказано на понеділок, то хоч 2 дня мав в запасі. А якби я був в відрядженні?.. То вийшлоб за те що мав штраф за ремінь безпеки - 60 грн., залпавтивби штраф 540 грн. за неявку ??? Ітак заплатив лишні 25 грн. за послуги виконавчої служби, сцука уроди!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Із власного досвіду скажу.

Так, дійсно, згідно норм чинного законодавства, оскаржувати рішення судів першої інстанції по таких справах не можна.

Всі хто радить оскаржувати не дивлячись на цю заборону - реально значить з цим не стикалися, адже результату це не дає ЖОДНОГО ("басня" адвоката про протилежне лише для того, щоб підзаробити для себе грошенят, не більше)

Однак є цікава альтернатива:

1. Скарга в прокуратуру (буває допомагає), оскільки прокуратура здійснює нагляд за дотриманням законності в цій частині (не памятаю статтю в КпАП)

2. Скарга начальнику ДАІ, якщо не пройде - йти по наростаючій аж до Києва.

2. Скарга в службу внутрішньої безпеки УМВС (на Винниченка).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, дійсно, згідно норм чинного законодавства, оскаржувати рішення судів першої інстанції по таких справах не можна.

Всі хто радить оскаржувати не дивлячись на цю заборону - реально значить з цим не стикалися, адже результату це не дає ЖОДНОГО ("басня" адвоката про протилежне лише для того, щоб підзаробити для себе грошенят, не більше)

1. Скарга в прокуратуру (буває допомагає), оскільки прокуратура здійснює нагляд за дотриманням законності в цій частині (не памятаю статтю в КпАП)

Скарга в службу внутрішньої безпеки УМВС (на Винниченка)

то тільки на ГАІ чи на суддю також можна?

а це що прокуратура з закритими очима наглядає за роботою ГАІ то сам переконався, ворон ворону як то кажуть око не виклює

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Скарга в службу внутрішньої безпеки УМВС (на Винниченка)

то тільки на ГАІ чи на суддю також можна?

а це що прокуратура з закритими очима наглядає за роботою ГАІ то сам переконався, ворон ворону як то кажуть око не виклює

Тільки на ДАІ.

Дякую, що навели на думку - на суддю можна написати в кваліфікаційну комісію суддів у Київ, але скарга має бути дуже серйозно аргументована, ну скажімо звукозапис судового засідання, відео-звуко запис розмови з працівником ДАІ тощо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

може хтось має досвід покупки і використання відеорегістратора в авто?

наскільки я знаю що відео-аудіо докази добуті незаконним шляхом чи без інформування того що ти пишеш

не є доказами, уточніть хто в курсі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки мені відомо, записи без згоди особи яку записують (чи знімають на відео) є незаконними лише в тому випадку, коли стосуться особистого життя.

Тут зовсім інше - працівник ДАІ - це посадова особа при виконанні службових обовязків, тому можна писати і не боятися.

Думаю краще не попереджати, а то відео не таке смішне получиться )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наскільки мені відомо, записи без згоди особи яку записують (чи знімають на відео) є незаконними лише в тому випадку, коли стосуться особистого життя.

Тут зовсім інше - працівник ДАІ - це посадова особа при виконанні службових обовязків, тому можна писати і не боятися.

Думаю краще не попереджати, а то відео не таке смішне получиться )))

і на Ютубе :smile-zachot:

доречі ви знаете шо гаішнік як посадова особа повинен завжди вітатись

ми колись на день молоді років 2 тому, коли ще можна було пить пиво на вулиці, нічкою біля замка Любарта

затрахали гаішніків які стояли і не пускали туди машин, ти йому добрий вечір, він тобі добрий вечір, а коли це роблять 6 людей по кругу досить весело було :friday:

http://www.mobilluck.com.ua/katalog/Videoregistrator/Atom/Atom-VCR-650-34602.html ціна рівно два штрафа

на ебеї есть по 40-50уо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мені в минулому році виписали протокол, я їм там зразу написав що я не згоден, і розписав що до чого і чому, притому що в них було відеоспостереження. і "порушення" записали.

короче жду того штрафу або виклику в суд по сьогодні. їздив до гаїшників на ГПЗ вони кричать що відправили мені за адресою, ходив на пошту кажуть нічого не приходило мені.

і де воно цікаво так все повисло? чи може без мого відому скасували штраф? підкажіть кого мені виї..ти за такі непонятки :blush:

на 40му в ГАІ в адмінвідділ треба іти, там таке віконечко в стіні яке працює 3 рази на тиждень.

В мене також була схожа ситуація, протокол склали, постанову не дали, оскільки знаю що не всі там вміють грамотно писати, то не всім доручають виписувать поснави на місці.

Я думав що прийде поштою коли хтось розумніший вже там в ГАІ призначить розмір штрафу

Прийшло, був в шоці, в постанові написали що мені її видавали на місці, а я відмовився її отриамти.

Пішов я з тим ділом в суд і прокуратуру, в прокуратурі сказали що пройшло вже 10 днів з моменту оформленя ПРОТОКОЛУ, пофіг що ПОСТАНОВУ яку я осткаржував отримав поштою через місць, конверт з датою також додавав до справи.

Суд виграв, але це було рік тому.

ці доблесні стражі правопорядку їздють на зеленому пасаті Б5, з 100кілограмовими фейсами, важко не помітити, спочатку взагалі підсунули чистий бланк протоколу, щоб я підписав і їхатв собі, пропонували зекономить так мій час.

Такщо будьте пильні коли вам не видають постанову на місці!!!

Фамилия данного персонажа на Б5-м "СИДОРУК" оччень мерзкий тип! :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щодо автовідеорегістратора, то я собі заказав ось такий H-195 HD720P(night vision) DVR 037. По відгуках ніби нормальний, дивився зразки зйомки - сподобалось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Суди автолюбителів і так не дуже жалували, а з таким підходом "бєспрєдел" буде по-суті узаконено.

Я б маючи 100% докази власної правоти подавав апеляцію, а за час, поки справа дійде до розгляду може вітер і переміниться...

а заборонили подавати в апеляцію такі справи, рішеня є остаточним і "обжалованію не подлежит"

прізвище не помню точно, на "К" просто схожі оці два названі, 2й поверх на ліво.

Тут обговорюють питання що до апеляції

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось ТУТ розпочав тему оскарження.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

Прізвище в студію!!!

Чи це раптом не Ковтуненко з Кухтеєм?

Тупофейсовый (рылом не буду называть вторую половину слова) зажравшийся хряк (догадайтесь по болду в цитируемом списке), который не рассматривает по существу позовни заявы, а тупо начинает козырять цифрами кодексов всевозможных, пидкреслюя своё юридическое образование, которое приобрёл благодаря деньгам и родственным связям;

-яркий пример быка с отдалённого села вырвавшегося в общество по типу: из грязи в князи

Причина вышеизложенного - это, простите, эмоции от посещения заседания, в котором рассматривалась не суть жалобы на противозаконные действия наших "доблестных" ГАЙцев, а ищущий зацепки по отсутствию запятых в нужных местах в заяве и спрашивающий мнение "...как на вашу думку, постанова е законным документом чи не е" а получив ответ что "взякая постанова есть законной если она вынесена на законных основаниях и на основании протокола про правопорушення, если последний вынесен на законных основаниях так что не прикапаешься (свидетели, фотовидеофиксация и т.п.)

Оспаривать решение не буду, так как это уже большие затраты, чем занести заяву на нескольких листках и пешком посетив суд в указанное время..............нервы беречь - превыше всего. Сразу платить никому не советую.......просто дождитесь письма с выконавчей, тупо заплатите только накладенный штраф а не цифры нарисованные выконавчей, посетите выконавчу сунув им в рыло квитанцию про оплату УЖЕ ПОЛУЧАЕТСЯ законно накладенного штрафа и помашите им ручкой. А там пусть попробует выконавча свои выконавчи цифры добиться от вас через суд - вот этого они точно делать не будут, потому как на это должны быть веские основания а не их просто желание отрымать энную сумму сверху :lopata:

Выслушав судью, вежливо поблагодарил за законно вынесеное решение( :smile-zachot: ) и уходя напоследок посоветовал ему поправить перекосившийся галстук, бо узел завернулся почти аж за ухо :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

АЛЕЖ................подумал и...............по-приколу воспользуюсь своим конституционным типа правом:

1.подам аппеляцию

2.До Головы Суду кину скаргу...................пусть тот хрен поотписывается-пооправдывается,

нефиг заниматься только ковырянием в носу :friday:

Справка: Гражданин сУДЬЯ "крышуется" киевским кумом и авторитетом среди своих коллег не пользуется, а по-слухам дивчат, какие работают возле него, он есть ч\м/о и выполняет тупо то, что сказали.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Додаткова інфа надійшла :smile-zachot: :

Оказывается тот вышеупомянутый ШЛЁЦ - бывший ГАЙ.ец.

Ранее сосссуществовал в восточных регионах нашей ненькой Украины, скандально развёлся со своей женой, депортирован (сорри :rolleyes: отправлен в ссылку ) в западные регионы (т.е. к нам)

Голова суду с ним старается особо не конфронтировать(сорри заранее если инфа недостоверна бо это всё со слов коллег его :friday: )

- а тупо назначил чувака на админсправы дабы тот был при деле и ощущал себя поважным гусём

:smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Часто кажуть - гайці (менти і т.д.) тупі. А як же вони стають суддями? Статті законів їм на листочок попередньо записують, щоб вони могли їх правильно прочитати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як же вони стають суддями?

розкрию таємницю: в судах корупція теж є ;/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ото читаю вас всіх, і шкода мені, і довольний, що більше як на свій велик я не заробив :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.как на вашу думку, постанова е законным документом чи не е" а получив ответ что "взякая постанова есть законной если она вынесена на законных основаниях и на основании протокола про правопорушення, если последний вынесен на законных основаниях так что не прикапаешься (свидетели, фотовидеофиксация и т.п.),,

Ключовий момент- цей суддя вимагає доказів НЕЗАКОННОСТІ винесення постанови.Тоді він може її скасувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.................

Ключовий момент- цей суддя вимагає доказів НЕЗАКОННОСТІ винесення постанови.Тоді він може її скасувати.

Да если бы так было..........Предлагал ему вызвать "як доказ незаконности" свидетелей и что

доказы незаконности указаны в позовной заяве,

а сУДДЯ сказал чётко и внятно (есть аудиозапись): Мы протокол до уваги не берем потому как оскаржуеця постанова :smile-zachot:

-ему в ответ: "тож в постанове сказано что она вынесена на основании протокола, то как же протокол не принимать во внимание?"

Ответ сУДДИ: " А вы суду не задавайте вопросов" :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 10 місяців потому...

НЕ ДОВОДИ ДІЛО ДО СУДУ, РОБИ ЯК ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...