Перейти до змісту

Beeline припиняє послуги

Рекомендовані повідомлення

кстати есть еще одно, кажется неозвученное, решение - перевтыкнуть сетевой кабель в компе/роутере - мне писало "нема денюх " - перевтыкнул заработало под моим логином через tp.kyivstar.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь

Підключається і працює нормально без всяких танців.

Як і на старих настройках - tp.beeline.ua

Так і на нових, які створила програма автоматичного налаштування VPN

Правда, зі швидкістю лажа :(

1232432444.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки надумав змінити Ого на Київстар, а тут на тобі, такого начитався, що все бажання пропало. Сподіваюся, це тимчасові проблеми в цього провайдера.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм, за вчора не скажу, бо не юзав інет, а сьогодні все працює чудово зі старими налаштуваннями))

гроші з рахунку не зняли)) цікаво, чого то вони так :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По-моєму, гроші будуть щоденно знімати, як раніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нічого не міняв в налаштуваннях, все працює як і раніше =)

зараз качаю з Повертрекера, швидкість гуд ! тариф 100Мб

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так підтверджую швидкість упала, і то так дуже відчутно <_< На роботі підключено 100Мбит, то деколи навіт ХітФМ затикається, надіюсь не надовго це все, а то якось не хороше получається :angry2:

post-9830-0-67329900-1301744658_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Задовбав той Київстар...Знову інтернету немає - і з за чого? В мене на рахунку -14 копійок, при тому що після зняття за місяць 49 грн. в мене було ще біля 2-х гривень - паскуди...

З оператором з'єднатися то зрозуіло що не реально, тільки додзвонився до оператора того що приймає заявки на підключення - як підключитись то вони зразу на зв'язку, а вот з обслуговуванням повний 0. Та сказала я ніякої компетенції в цьому немаю і нічого зробити не можу, я тільки заявки приймаю і все...

Тільки аірбітес появиться в будинку то зразу ж на його перейду...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сусіди! :)

А чи є хтось хто за січень-березень цього року успішно поповнив особовий рахунок Білайнівського Домашнього інету готівкою через касу Приватбанку?

Будьте добрі - скажіте :) вписані там реквізити Отримувача.

ЗІ. Забув для привернення уваги до цього посту дописати ключову фразу: Forever Autumn aka SuddenlySpring ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...