Перейти до змісту

Beeline припиняє послуги

Рекомендовані повідомлення

та ладно, не партесь, всьо буде гуд ! а Vpn взагалі без пароля працює :rolleyes:, поки що. ось переведуть всіх, і буде щастя :smile3:,

ги, з мене "випадково" збрили відразу за два місяці, ледь додзвонився до них (п’ять днів назад було діло, обіцяли перерахувати в наступному місяці, поуи що все без змін )

довірчивий платіж також ніфіга не працює... але то тимчасово певно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь

у мене тариф 100 мб. нета немає з самого ранку, хоча на рахунку 89 грн. на тех підтримку додзвонитись нереально, задовбало, хоч би в особистому кабінеті написали коли чекати вирішення проблем а то мовчать а ти здогадуйся.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ёмаё.. тра шото делать выходные вперде а инед в офлайне .. баттхёрт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Особовий рахунок: 0001111111

Статус особового рахунка: unavailable.gifІнформація тимчасово недоступна. Поточний баланс: unavailable.gifІнформація тимчасово недоступна. Поріг відключення: unavailable.gifІнформація тимчасово недоступна.

Інформація про послугу

Тарифний пакет: unavailable.gifІнформація тимчасово недоступна. Статус послуги: Підключена Дата підключення: 23.04.2010

ось так особистий кабінет зараз виглядає =)

ЄСССС! запрацювало ! і гроші вернули !!! тільки що перевірив =)

Тарифний пакет: 100 Мегабіт Статус послуги: Підключена Дата підключення: 23.04.2010

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у меня небыло небыло, дергал переподключа соглашался с угодой звонил безрезультатно. После создал новое соедиенение указал tp.kyivstar.ua вместо tp.beeline.ua заработало, сейчас сижу на киевстаре пока полет нормальный, но инета небыло с 9 до 11

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

КС ответил на мою телегу в ТП

Добрый день, Сергей!Благодарим Вас за обращение!

Ознакомившись с Вашим письмом, подтверждаем, что при нулевом и отрицательном балансе Вашего счета доступ к ссылке онлайн-пополнения счета https://secure.privatbank.ua/kyivstar, к сожалению, отсутствует.

Вместе с тем, мы ценим Ваше мнение и заинтересованность в доступности ссылки онлайн-пополнения счета при превышении порога отключения услуги «Домашний Интернет» (0,01 грн)! Ваше пожелание зафиксировано в качестве предложения по развитию услуг фиксированного широкополосного доступа в Интернет от компании «Киевстар».

Новости услуги «Домашний Интернет», а также последнюю информацию о новых предложениях компании «Киевстар» Вы всегда можете узнавать на нашем официальном сайте www.kyivstar.ua.

Дополнительно информируем, что, согласно условиям услуги «Пополнение абонентского счета через сеть Интернет», зачисление средств на лицевой счет осуществляется в течение 10-15 минут после получения подтверждения об успешном завершении операции.

В случае если при пополнении счета через Интернет на странице https://secure.privatbank.ua/kyivstar у Вас возникли трудности, например, со своевременным зачислением средств, просим Вас для получения подробной консультации обратиться в техническую службу поддержки сервиса - компании «ПриватБанк» - по номеру 0 800 500 003 (работает круглосуточно). Звонок по указанному номеру с мобильных «Киевстар» не тарифицируется, оплачивается только плата за соединение 2,13 грн (с учетом всех налогов).

Также Вы можете воспользоваться ссылкой «Онлайн поддержка», которая размещена в нижней части страницы https://secure.privatbank.ua/kyivstar.

Спасибо за понимание!

С наилучшими пожеланиями,

Центр Обслуживания компании «Киевстар»

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ги, якщо шось не то з зарахуванням грошей, дзвони в Прива, відповідь на твою тєлєгу =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

онлайн ТП привета сказали что платеж не прошел ответ от оператора - Абонента не знайдено

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вы чего то в настройках соединения меняли?

может теперь надо по новому сеть строить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТА сама срань.

НА сайт зайти - трабл.

Або пише, що НЕМА БАБЛА на рахунку О_о... як же ж це так:вчора через Айбокс успішно все зарахувалося і магічна машина виплюнула мені чек...

мде...

Про обслуговування - правда! Жопа повна. Ні додзвонитись до оператора, ніц...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну вот уроди, з самого ранку інтернету немає, головне гроші зняли, а весь час вибиває при вході в браузер, що я ніби не заплатив... До оператора взагалі нереально додзвонитися, якось в 1-ій годині дня ніби як додзвонився в режим очікування, щоб зєднатися з оператором, то мені сказало 50 секунд чекати, я вже встиг чай піти попити і ще не зєдналос - хв. біля 15 пройшло..., а зазар то взагалі попросту вибиває зразу трубку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сиджу, чекаю підключення...

І раптом кажуть, що інету не буде!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після того як нажав на "З інформацією ознайомлений" вискочило "Доступ до Інтернету буде Вам надантй через 60 хвилин після надання Вами згоди на користування послугою Домашній інтернет від Київстар"

Скажіть це типу я вже погодився чи ще щось треба зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рібята нема інету вже цілий день шо робити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

наприклад сік березовий заготовляти, пограбати, покопати грядку\дачу\етц.... :ok2:

На самий крайній випадок - сходити в парк, подихати свіжим повітрям

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

эххх....йду пифка пошукаю,для грабання і прогулянок вже темно робиться :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кажуть люди що кс закінчить переведення абонентів білайна о 4й ранку. Таж сама байда і з гарячою лінією. Мусимо чекати.

*пишу з телефону.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене інет з'явився після того як я відключив протокол ІРv6 для мережевої картки (так, як це сказано в інструкції з налаштувань Домашнього інету від КС для Він7) і перезавантажився. Співпадіння?

Ну і, звичайно ж, створив нове підключення програмою автоналаштувань.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деяким абонентам допомагає наступне - змініть в налаштуваннях VPN підключення з tp.kyivstar.ua (tp.beeline.ua) на 10.0.0.29

В мене працює.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деяким абонентам допомагає наступне - змініть в налаштуваннях VPN підключення з tp.kyivstar.ua (tp.beeline.ua) на 10.0.0.29

В мене працює.

Справді, зі зміною на 10.0.0.29 запрацювало... от чи на довго...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

стояло tp.kyivstar.ua - вискакувало фінансове блокування. поміняв на 10.0.0.29 - запрацювало.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перестане працювати - юзайте проксі - 10.71.130.96:8080

Але ж, без фанатизму, pls.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заплатив вчора гроші через Приват 24 на 100гр. на рахунку -20гр. не пойму чого... гроші не поповнились, а вернулись назад на кредитку... сьогодні вже інтернет є, а на рахунку -20гр. підключився до Київстара 22січня, вже мали два місяця безкоштовних закінчитись... що далі робити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм, цікаво... Так і підключається по vpn-у без пароля і логіна. Інтернет то є, але дуже повільний. В особистому кабінеті немає ніякої інформації (може то самовільно перевили на самий низький київстаровський тариф?) Але після того як залогінишся в кабінеті починає вискакувати табличка про нестачу коштів (в мене справді немає) - приходиться виключати/вмикати підключення по локалці.... А у Вас як зі швидкістю???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заплатив вчора гроші через Приват 24 на 100гр. на рахунку -20гр. не пойму чого... гроші не поповнились, а вернулись назад на кредитку... сьогодні вже інтернет є, а на рахунку -20гр. підключився до Київстара 22січня, вже мали два місяця безкоштовних закінчитись... що далі робити?

Див. пост №41, 50!

В мене тариф 5 мегабіт - інет зараз "літає" :smile-zachot:

..вчора, теж інету цілий день не було! Поставив установки з сайту Київстара!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...