Перейти до змісту

Beeline припиняє послуги

Рекомендовані повідомлення

А ніхто не підскаже: потрібно проплатити за інтернет, проплачував через Привадбанківські апарати, і, там зараз появилась нова піктограмочка "Інтернет від Київстар", можна проплачувати там якщо в мене білайнівський тариф 5мб. 29 грн.? Підуть гроші на мій рахунок? Там так само треба вводити номер свого аккаунта і суму...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 83
  • Створено
  • Остання відповідь

Ну з 10 травня так і треба буде певно робити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ніхто не підскаже: потрібно проплатити за інтернет, проплачував через Привадбанківські апарати, і, там зараз появилась нова піктограмочка "Інтернет від Київстар", можна проплачувати там якщо в мене білайнівський тариф 5мб. 29 грн.? Підуть гроші на мій рахунок? Там так само треба вводити номер свого аккаунта і суму...

Я проплачував. Спочатку для проби - 5грн. Пройщло.

Потім - ще 55. Все пройшло. Причому без комісії.

ВВводив номер білайнівського аккоунта.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі абоненти Білайна вже в білінгу в Київстара. Так що можна проплачувати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну... Київстар славиться своєю якістю.... Радіти, що Білайн це тепер "голубенька зірочка", чи то як.... :closedeyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сенк'ю гайз! :smile-zachot: Все правильно! Гроші в мене на рахунку! Можна поповювати! :smile-zachot:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі абоненти Білайна вже в білінгу в Київстара. Так що можна проплачувати

А мой пароль от билайна уже есть в Киевстаре, т.к. я захожу на сайте Киевстара с своим паролем и логином от билайна не пускает, а на сайте Билайна выдает "Сервіс тимчасово не доступний. Спробуйте зайти пізніше."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так спробуй зайти пізніше :) Особистий кабінет поки без змін, якщо був Білайн, то і далі лишається ним

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так спробуй зайти пізніше :) Особистий кабінет поки без змін, якщо був Білайн, то і далі лишається ним

Но он же прыпыняе сви послуги, я думал они все перенесли на Киевстар чтобы не было так что я через месяц вообще не зайду на сайт билайна и инет пропадет

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ кто знает где можно оплатить интернет через кошелек webmoney? Раньше на главной странице этого форума висел виджет через который можно было это сделать а теперь его убрали :( Может кто знает еще какой нибудь сайт где есть этот виджет?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А на сайт Webmoney вналом сходити????Розділ "Каталог" - "Интернет" - "Билайн Интернет"... ну а далі буде тобі щастя.

Так ще ти і не в цю тему пишеш....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

На сайті Beeline з'явилось:

Повідомлення про припинення діяльності з надання послуг доступу до мережі Інтернет з 10 травня 2011 року

10.02.2011

Абоненти, які нададуть ЗАТ "Українські радіосистеми" письмові заяви про свою незгоду з заміною оператора, зможуть припинити договори з власної ініціативи у будь-який час з моменту опублікування цього оголошення та повернути сплачений ними аванс за користування зазначеною послугою без застосування будь-яких штрафних санкцій з боку ЗАТ "Українські радіосистеми". Усі договори з абонентами, які не погодяться на заміну оператора та не припинять дію таких договорів в односторонньому порядку з власної ініціативи, будуть припинені 10 травня 2011 року у зв'язку з припиненням ЗАТ "Українські радіосистеми" діяльності з надання послуг доступу до мережі Інтернет.

Цікаво чи хтось вже розривав договір з Білайн через "незгоду з заміною оператора", і як це все проходить у яікій формі? Чи всі автоматом переходять на Київстар? Просто хочу припинити надання послуг Білайном, а в неті дуже багато негативних відгуків про сам процес розірвання послуг, наприклад тут.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жив на орендованій квартирі, підключив білайн на ім'я власника. Прийшов час з'їжджати. Єдина проблема в процесі розірвання договору виникла з тим, що прийшлось власнику бути присутнім в момент розірвання договору.

Щодо розірвання договору тре звертатись в фірмовий магазин білайн в Гостинці. Якщо лишаються гроші на рахунку, то вибираєш банк з переліку пропонованих і ті гроші через місяць (здається) приходять в той банк.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тре звертатись в фірмовий магазин білайн в Гостинці.

Поправочка: в магазин Київстар на Київському майдані. Магазину Білайн в Гостинці вже немає...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поправочка: в магазин Київстар на Київському майдані. Магазину Білайн в Гостинці вже немає...

Дякую. Просто забув додати що це було в жовтні місяці 2010-го.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора дзвонив працівник Білайну(може Київстару :) ) - сказав, що тепер поповнювати рахунок через банк - не можна! Гроші з банку не будуть "падати" на рахунок! З чим це звязано? :blink:

Залишається, тільки поповнення через IBox?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

десь я упустив напевно)

а це "припиняє послуги" просто зміна бренду, чи тарифи теж поміняються??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

десь я упустив напевно)

а це "припиняє послуги" просто зміна бренду, чи тарифи теж поміняються??

Разом з тим, ЗАТ "Українські радіосистеми" для забезпечення можливості безперебійного продовження надання абонентам послуги "Інтернет Вдома" уклав із ЗАТ "Київстар Дж.Ес.Ем." договір, відповідно до якого ЗАТ "Київстар Дж.Ес.Ем." буде продовжувати здійснювати надання послуги "Інтернет Вдома" на тих же умовах всім абонентам, які погодилися із заміною оператора, який надаватиме зазначену послугу.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Залишається, тільки поповнення через IBox?

Там комісії досить пристойні, минулого разу з 72 грн зняло 5 коміссії, мусив іти знову поповняти і знову платити комісію.

А сьогодні був на Ювілейному, і проходячи біля Гостинця побачив магазин Київстара (з тієї сторони де ДЦ), зайшов, говорю: поповняєте домашній інтернет? у відповідь: той що з кабелем до квартири? так поповняєм. Правда почнемо після обіду і завтра (тобто в пятницю) і буде коммісія 1 грн, при собі мати цифри 000......

або, каже, йди в Тигресі айбокс є, але там комісія. Кажу: дякую я завтра зайду.

Щойно позвонив, на Лесі Українки, біля Бравого Швейка, є магазин Київтар, там поповняють без коммісії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там комісії досить пристойні, минулого разу з 72 грн зняло 5 коміссії, мусив іти знову поповняти і знову платити комісію.

Так і я про що! Комісія+ ці ненадійні Бокси...пам'ятаєте як було колись що люди поповнювали - а гроші не приходили! Я вчора теж хотів в "Колібрісі" біля Лучеська поповнити, але тьотя сказала, що люди поповнюють, а гроші не надходять...стрьоманувся я трохи поповнювати!

Дякую, за підсказку! :friday:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні до 11:00 інтернету зовсім не було, на номер 460 (оператор),дозвонитись було не можливо. Зараз все якби в порядку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

інтернет глючить. То є то немає. На деяких сайтах вискакує табличка про нехватку коштів на рахунку. Особистий кабінет вже переведений на my.kyivstar 

Vpn підклячається за будьяким логіном/паролем. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я розірвав із ними договір :)

казали, що винен 12 грн. Хоча в той час в особистому кабінеті світилося 0,05 грн.

Кому вірити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я блин вчера-с забыл пополнить вечером - утром пытался пополнить "визой" - доступен сайт киевстара и билайна а сайт привата недоступен поетому хрен пополнишь...

пополнил с работы - в 8-45 утра перечислил - досих пор на счеру 0 .. привет банк - говнюки тормозные ! негодую! общался ТП привета - в 9 часов сказали через час всё будет .. мудаки блинmdr.gif

еще есть услуга "доверительный платеж" типа 7 дней можно пользовать инет даже если баблос кончился .. где её активировать хрен знает ..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я блин вчера-с забыл пополнить вечером - утром пытался пополнить "визой" - доступен сайт киевстара и билайна а сайт привата недоступен поетому хрен пополнишь...

пополнил с работы - в 8-45 утра перечислил - досих пор на счеру 0 .. привет банк - говнюки тормозные ! негодую! общался ТП привета - в 9 часов сказали через час всё будет .. мудаки блинmdr.gif

еще есть услуга "доверительный платеж" типа 7 дней можно пользовать инет даже если баблос кончился .. где её активировать хрен знает ..

Banzai, дивись пост №41!

З дзвінка менеджера - я зрозумів таке: він сказав що гроші, які будуть приходити через банк, на рахунки Білайна(чи Київстара) не будуть приходити!!!

А в тебе прийшли?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...