Перейти до змісту

Супер Прокладки. (Тема тільки для жінок.)

Nelly

Рекомендовані повідомлення

ну яка це проста інформаційна тема, я тя прошу? та це стандартний прийом: я прикладаю прокладку до суглоба і дуже помагає, у мене наривав палець, я помастила його освіжувачем для рота Емвей і за три дні усе пройшло, і те де. і те пе. Не вірите? ну, ідіть тоді до лікаря, хай вам піську(палець) відріже.

ну і багато знайдеться бажаючих запхати прокладку в писок, щоби не болів зуб??а якщо її пожувати, то зникне неприємний запах з рота?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, ідіть тоді до лікаря, хай вам піську відріже.

Толік, тема - для жінок. Не відріже, а зашиє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Толік, тема - для жінок. Не відріже, а зашиє.

...і топік плавно переходить в сусідню, всім відому тему. :)

Не встиг написати, а тема вже тут. О_о МІСТІКА!

getto, танцюй: модери зжалились - бананів не буде =)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, ідіть тоді до лікаря, хай вам піську відріже.

ну ти шо !!! а як вона пісяти буде ?! :blink::blink::blink: а якщо схоче інструмент прийняти куди вона його візьме !? :angry::blink: Ну й ти злий ! а якби тобі попу зашили шоб ти робив !?!?!?! :blink::blink::angry::naezd:

:lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:sq_ye: уже во флейме ? вот это оперативность :g05:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та вони прям все лікують

- дисбактеріоз: при використанні прокладок по прямому призначенню поступово вирішуються проблеми не тільки з гемороєм, але й з нормалізацією корисної мікрофлори не тільки піхви, але й кишечнику;

http://lovemoon.at.ua/index/neprjame_priznachennja/0-42

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якраз в ці дні, коли прокладками користуєшся? Толік, а ти афєріст :0001:

А шо такоє?.. Гусари крові нє баяцца! :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І чого це тема тільки для жінок? Ми живем в ХХІ столітті, коли ВСЕ про прокладки не знає лише лінивий. Хоча, ні -- лінивий теж знає, бо не переключає канали під час реклами. А зуби в мужиків також є :)

Я вже мовчу про нано-технології... на пост-радянському просторі нано-технологіями вважається все, що закручується ключем менше, ніж на 42 :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І чого це тема тільки для жінок? Ми живем в ХХІ столітті, коли ВСЕ про прокладки не знає лише лінивий. Хоча, ні -- лінивий теж знає, бо не переключає канали під час реклами. А зуби в мужиків також є :)

далі слідує колективна чоловіча заява бордівців в суд Nelly про дискримінацію наших прав :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прокладки просто чудо )))

1. Можна ними лікувати гемо..ой;

2. Подовжувати (звужувати) пі..ку

3. Заряджати воду та заправляти нею автомобіль;

4. Можна її покласти на зломаний автомобіль, компютер,... - і він за годину буде як новий;

5. Напевно також можливо піднімати мертвих.

...........................................

Ну і саме головне покупцю прокладки безоплатно видають 1л "зеленки" та подушечку для стояння на голові.

П.С. Кому цікаво як використовувати "зеленку" - в ПМ. ))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ребята, вы странные какие-то. И шутки совершенно неуместные встречаются. Дико вот так зайти на форум, вроде как вежливо написать, и в ответ получить такой вот чес. Странно и дико встретить такое отношение модераторов, на первый взгляд серьезного (см. правила)ресурса. (Что, бан?)

А почему вы не подумали, вдруг эти прокладки действительно спасут чье-то здоровье? А если это будет ваша мать, жена, сестра? Тем более, что пишут о них правду. И при болях при остеохондрозе они помогают, проверено на себе.

Откуда вообще такое отношение? Потому вам часто врут с экранов, да вы и сами часто врете, поэтому по себе и судите?

P.S. Если бы я хотела дать рекламу, сделала бы это грамотно, опыт есть. Хотя и так неплохо получилось, поэтому всем спасибо, все свободны.

P.P.S. Прошу модераторов закрыть или удалить тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, там вшит чип ...

Це цікава фраза, якщо вшитий чіп, значить має бути джерело живлення, єтакі прокладки на батарейках.

А батарейка і вологе середовище не зовсім друзі, а тепер уявыть що станеться з таким чутливим місцем якщо з батарейки витече електроліт?

А таке ставлення до теми, через те що ці прокладки ну дуже схоже на розвод на зразок гірбалайфу, там тож кажись нанотехнології причепили, а ще аніони (для отримання яких надо енергія), чіп і мутний опис, тіпа куди не приклади всюди помагає, не підозріло нє?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ребята, вы странные какие-то. И шутки совершенно неуместные встречаются. Дико вот так зайти на форум, вроде как вежливо написать, и в ответ получить такой вот чес. Странно и дико встретить такое отношение модераторов, на первый взгляд серьезного (см. правила)ресурса. (Что, бан?)

А почему вы не подумали, вдруг эти прокладки действительно спасут чье-то здоровье? А если это будет ваша мать, жена, сестра? Тем более, что пишут о них правду. И при болях при остеохондрозе они помогают, проверено на себе.

Откуда вообще такое отношение? Потому вам часто врут с экранов, да вы и сами часто врете, поэтому по себе и судите?

P.S. Если бы я хотела дать рекламу, сделала бы это грамотно, опыт есть. Хотя и так неплохо получилось, поэтому всем спасибо, все свободны.

P.P.S. Прошу модераторов закрыть или удалить тему.

Да, які тут жарти, все, що я написав постом вище - чиста правда.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте, згадалось минуле)))

681383-2010.01.26-10.16.38-15400385.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Давно я так не сміялась! Дякую ТС, а тему в Гумор треба.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нанотехнологии дошли и к прокладкам.

58558-skolkovo_prodoljaet_vnedriati_nanotehnologii.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ребята, вы странные какие-то.

так, можно уже делать выводы: топстартер действительно не хотела умышленно тулить товар,просто поделилась информацией и впечатлениями, но Интернет суровая штука,я своей жене не буду рекомендовать такие прокладки, да и то, что топстартер попросила сама удалить тему, уже об чём то говорит.

Подпись Гетто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Жінка знімає труси, а там Лас-Вегас - вогні від діодів. Дійсно, смішно...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

getto ви дійсно вірите що якщо таку прокладку притулити до хворого зуба то на наступний день зуб стане здоровим? Щоб не бути голослівним цитата автора топіку:

А колись в мене заболів зуб (запалення, гній, а на дворі неділя!) тож поклала прокладку, просто на обліччя, наступного дня до стоматолога йти було вже не треба.

Просто автор не розрахував свої сили і не прорахував контингент що на форумі, того і вийшов такий топік з купою флейму, а якщо забрати з першого повідомлення декілька фраз то може і не було б цього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...