Перейти до змісту

Спецзагін дорожня поліція "Кобра 11"

IgrekB

Рекомендовані повідомлення

Привіт. Шукаю для дружини серіал Кобра 11 в інтернеті, але усі пошуки зводяться лише до декількох серій. Пробував шукати у Vkontakte, але попадаються серії без перекладу або такі, що взагалі відсутні хоча посилання на них є. Можливо хтось допоможе: підкаже сайт чи має вже закачаний?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за оперативність!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ФенМікс завжди на стражі! Серіал дуже хороший, американське л*йно в порівнянні з цим німецьким шедевром, який транслювався по новому каналі + ще Комісар Рекс (ех старі часи, а зара всякі лайняшки типу фабрики зірок, зроби мені смішно і т.д.)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ФенМікс завжди на стражі! Серіал дуже хороший, американське л*йно в порівнянні з цим німецьким шедевром, який транслювався по новому каналі + ще Комісар Рекс (ех старі часи, а зара всякі лайняшки типу фабрики зірок, зроби мені смішно і т.д.)

Да згідний колись було шо по теліку подивитись!!! а зара..... хотя іноді є шось прикольне але реклами харять, тому я і дивлюся переважно все або на ДВД або на компі.

Єслі зареєстрований на Гуртом - торрент-толоці то найшов 17-20 сезони. Тиць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ото вже дружина зрадіє. Вже на пару днів буде чим їй зайнятися. А те що зараз відбувається з рекламою, точно можна нервовим стати, краще б робили окремі канали для цього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А те що зараз відбувається з рекламою, точно можна нервовим стати, краще б робили окремі канали для цього.

окремі канали існують, на супутниках, але платні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А те що зараз відбувається з рекламою, точно можна нервовим стати, краще б робили окремі канали для цього.

окремі канали існують, на супутниках, але платні...

Ха-ха це ж хто буде платити шоб рекламу дивитись??? Може ти переплутав мабудь це канали де навпаки реклами немає...????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так, я про канали без реклами, а канали суто для реклами ніхто ніколи не зробить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Може ще хтось знає хороші сайти де можна подивитися чи закачати цей серіал?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...