Перейти до змісту

Scoda Octavia Tour

Discovery4

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Добрий вечір шановні форумчани

Цікавить інформація про Шкоду Октавію Тур двигун 2.0. авто не нове 5років.

Чи варто брати, які плюси і мінуси в даного автомобіля.

з.і.Дякую за надану інформацію.

Опубліковано

У самого така ж, тільки двигун 1.9 TDI, поки пробіг невеликий (52 тис. км.) поломок не було. За авто з двигуном 2.0 можеш почитати на www.skoda-club.org.ua там багато цікавої і корисної інформації.

Опубліковано

Які проблеми з дволітровим двигуном? Знайомі їздять на 1.6, 1.8 та на 1.9TDI й горя не знають. Машинки хороші.

1.8 вже більше 250 тис. проїхав, політ нормальний.

Опубліковано

Нормальна машинка... сам їздив на орендованій майже два місяця, мотор 1.6 (уже було 180 тис. пробігу). Убивав як міг, (за півтора місяця накатав 7 тис. км.) а їй все пофіг... хороша, недорога і винослива для наших дорог машинка! Мені тоді і 1.6 хватало, а кажуть шо 2.0 ше краще! Майже той же Вольцваген!

Дивись відгуки на

http://www.autonews.ru/models_opinions/

там і мій є...

Опубліковано

От саме тодішний 2.0 ну аж ніяк не славився популярністю. Ніколи не задавались питанням чому його на Суперб не савили? Бо суперб дуже важкий...

Коротко. Мотор не надійний і дуже любить масло. Знаю випадок однієї людини яка по приїзду з Одеси до Києва (прибл. 500 км) заливала в мотор 2л масла.

Опубліковано

Знаю випадок однієї людини яка по приїзду з Одеси до Києва (прибл. 500 км) заливала в мотор 2л масла.

:D :D :D

Опубліковано

Двигун 1.8T для цих машин найкращий варіант...А на рахунок двушкі, то вона по витраті пального лідер, а от по динаміці не дуже...

Опубліковано

Знаю випадок однієї людини яка по приїзду з Одеси до Києва (прибл. 500 км) заливала в мотор 2л масла.

:D :D :D

Нічого смішного. Цілком реальний випадок.

Опубліковано

Якщо чесно по ходовій і т.д. машинка супер. Але для себе шукав би мотор 1.8 або 1.9 TDI. Дійсно про 2.0 не дуже схвальні відгуки (кажуть що бере масло + розхід пального не дуже радує).

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...