Перейти до змісту

Кохання-це біль

RelleX

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

:o Допоможіть порадою. Мої відносини з моєю дівчиною приходять в занепад. Мені дедалі ваще з нею спілкуватись. З'являється багато таємниць один від одного... Що робити!!!! :):)

Опубліковано
:o Допоможіть порадою. Мої відносини з моєю дівчиною приходять в занепад. Мені дедалі ваще з нею спілкуватись. З'являється багато таємниць один від одного... Що робити!!!! :):)
Відверта розмова, так би мовити "пан або пропав". :)
Опубліковано
Відверта розмова, так би мовити "пан або пропав". :)

Да ты прав скорее всего это либо финиш.. либо очередная ссора

Опубліковано

Если она много чего скрывает, значит ты ей не интересен...нашла себе другого...

хз...Подари ей что-то...

а лучше возмите тайм-аут на 2недели! Помогает...

Опубліковано

RelleX

Блін, ну ти дайош! Ти що думаєш, та форумі тусується Великий

Всезнаючий Гуру, який тобі допоможе??? Вирішуй сам: вона тобі треба чи ні? Невже ти потім будеш пояснювати собі, що зробив ТАК, бо тобі сказав якийсь олень на форумі???

Опубліковано

Спробуй відновити романтику між вами... таке і справді буває коли досить довго позустрічатись з однією людиною, то здається, що вже все про неї знаєш, тому і шукають нових пригод, проблеми самі створюються на рівному місці, там де на це раніше закривались очі.

Можливо, перева вам і допоможе, а може навпаки ще погіршить.

Моя думка - краще йти в наступ, підкорювати її знову(покажи себе з якогось іншого боку, зводи на каток, пограйте в пін-понг :-))... звичайно, якщо ти хочеш бути і надалі з нею. Не втрать мить, бо може бути потім вже пізно щось міняти...

просто знав людей з такими проблемами, розходились саме через це, хтось один не витримував і все. Правда через тиждень-два вертався з валізами назад. Там було кохання :-)

Опубліковано
Люби себя,

Наплюй на всех,

И в жизни ждет -

Тебя успех!!!

Сумніваюсь, себе то любити треба, але з такими принципами ти нічого толкового не доб'єшся. Точно.

Опубліковано
Сумніваюсь, себе то любити треба, але з такими принципами ти нічого толкового не доб'єшся. Точно.

А нам всё по барабану, мы балеем за ЗЕНИТ!!!Зенит - Чемпион!!! :ban1:

А якщо насправді, то любов канечно ХОРОША, але як вона закінчується декому дуже боляче! Не всі після цього виживають...

Опубліковано

Якщо є ще хоча б одна волосинка, яка може вас обох втримати разом - то не шукай порад тут, а йди до професійного психолога. Слухаючи його, ні на мить не забувай, що оскільки ти хочеш зберегти стосунки - тобі доведеться поступитися принципами, звичками, і навіть якщо ти був правий - забути про це.

Але якщо цієї волосинки немає - то жоден психолог не допоможе... Ти це повинен відчувати.

Опубліковано

плюнь на нее... , если ты перестал быть ей интересен, то ничем ее уже не заставить тебя любить...

я думаю, что эта подруга тебя не стоит - найдешь другую...

Опубліковано
плюнь на нее... , если ты перестал быть ей интересен, то ничем ее уже не заставить тебя любить...

:ban1: правильно!

Опубліковано

Я бы не советовал делать перерывов и тайм-аутов. Жизненный опыт показывает, что они ни к чему хорошему не приводят...

Опубліковано

Я так і роблю <_<

Опубліковано
:o Допоможіть порадою. Мої відносини з моєю дівчиною приходять в занепад. Мені дедалі ваще з нею спілкуватись. З'являється багато таємниць один від одного... Що робити!!!! :ok::ok:

Ім'я користувача: RelleX

Група: Members

...

Репутацiя: none

Sex: Буратино

Може, проблема в сорті деревини... Тоді не до психолога, до столяра треба...

Опубліковано
Ім'я користувача: RelleX

Sex: Буратино

Може, проблема в сорті деревини... Тоді не до психолога, до столяра треба...

Сучок підправити :ok:

Опубліковано

Тут тобі багато всіляких мудрих (і недуже) порад. Ну і я, так би мовити, скажу від себе. Тайм аут на неділю другу ні до чого не призведе. Я теж дав тайм аут, а зараз не можу повернути. Найкращий спосіб - "забити" на неї. Якщо кохає сама вернеться. Але й чекати непотрібно. Попробуй підшукати щось інше (та не зациклюйся). Це дасть тобі смогу трохи призабути її, і дозволить відчути сабе іншою людиною. Інакше влізеш в дипресію по саме нехочу. А з неї вилізти важче!!!! :ok:

"Не надо прогибаться под изменчивий мир, пусть лучше он прогнется под нас."

Опубліковано
Тут тобі багато всіляких мудрих (і недуже) порад. Ну і я, так би мовити, скажу від себе. Тайм аут на неділю другу ні до чого не призведе. Я теж дав тайм аут, а зараз не можу повернути. Найкращий спосіб - "забити" на неї. Якщо кохає сама вернеться. Але й чекати непотрібно. Попробуй підшукати щось інше (та не зациклюйся). Це дасть тобі смогу трохи призабути її, і дозволить відчути сабе іншою людиною. Інакше влізеш в дипресію по саме нехочу. А з неї вилізти важче!!!! :ok:

Красиво і влучно сказано :ok:

З.І Жаль тут репа непаше ^_^ так би мав +1 :D

Опубліковано

Не згідний. Добре, якщо це, грубо кажучи, "чергова дірка". А якщо це любов?.. Та сама -- єдина і неповторна, заради якої готовий пожертвувати всім, відректися від самого себе і боготворити ЇЇ. Любов, заради якої готовий кожен день починати з подвигів, а закінчувати написанням поеми. Любов, яку в своїх творах віками оспівують поети, композитори, художники. Любов, яка творить. Любов, яка спонукає жити. Любов, яка заставляє серце завмирати при думці про НЕЇ та битися швидше, коли ВОНА подзвонить... І зараз відштовхнути її від себе, а потім все життя згадувати і думати, що зробив помилку?

Опубліковано
Не згідний. Добре, якщо це, грубо кажучи, "чергова дірка". А якщо це любов?.. Та сама -- єдина і неповторна, заради якої готовий пожертвувати всім, відректися від самого себе і боготворити ЇЇ. Любов, заради якої готовий кожен день починати з подвигів, а закінчувати написанням поеми. Любов, яку в своїх творах віками оспівують поети, композитори, художники. Любов, яка творить. Любов, яка спонукає жити. Любов, яка заставляє серце завмирати при думці про НЕЇ та битися швидше, коли ВОНА подзвонить... І зараз відштовхнути її від себе, а потім все життя згадувати і думати, що зробив помилку?

Ну це просто прекрасно, але коли така любов невзаємна то вона нідочого не приведе. Любов прекрасна тоді коли вона взаємна, а коли коли вона йде тільки від однієї людини, а іншій до цього байдуже, то це вже не любов, а мука самого себе і краще закинути її і шукати ту єдину з якою в тебе буде повна гармонія в стосунках.

Вот картинка, правда вона більше стосується дівчат, але всетаки умівна в даній темі

post-346-1172439099.jpg

Опубліковано

:smile3:

Ти, напевно, таки закоханий.

Але, як було вище сказано любов повинна бути взаємною, або щоб вона тебе кохала (повір це теж непогано). А присвячувати вірші і мліти чекаючи дзвінка - неварто, толку з цього не буде.

Є ще варіант, що вона тебе випробовує!!!... але я всеодно рекомендую скористатися моєю порадою. :P

"Час - лічить, час - калічить"

Опубліковано

Це добре!!! та не просто добре, а супер. Є кохання між вами - буде й життя. Сподіваюсь кожен знайде собі таку дружину як в тебе.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...