Перейти до змісту

Dreambox 500s

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Хочу донести до простого користувача, на рахунок даного тюнарв! Ні в яккому разі, не беріть це китайське лайно, хто б вам його не пропонував!!! Бо будете мати вічний геморой. Як не з одним ,то з іншим, його недоліком.Я мав необережність придбати такий апарат у одного "ділєра" з рожищенського району, імя називати не буду,то маю клопіт кожного дня....

Опубліковано

ну так то просто треба було купувати оригінальний а не китайське лайно за 60 баксів.

і до чого ж тут дилер. навіщо когось звинувачувати в своїй жадібності і бажанні халяви.

P.S.: маю два таких і постійні проблеми з одним з них. Але ж не сру на форумах тупими темами.

Опубліковано

Хочу донести до простого користувача, на рахунок даного тюнарв! Ні в яккому разі, не беріть це китайське лайно, хто б вам його не пропонував!!! Бо будете мати вічний геморой. Як не з одним ,то з іншим, його недоліком.Я мав необережність придбати такий апарат у одного "ділєра" з рожищенського району, імя називати не буду,то маю клопіт кожного дня....

У этого же диллера я покупал свой Дрим 500s 3 года назад за 250долларов ДОВОЛЕН КАК СЛОН. Дело не в диллере а в качестве товара. Мой Дрим уже пол года пылится на полке (купил другой - мультимедийный), но продавать удачную оригинальную (я покупал именно ОРИГИНАЛ) модель за говённые 300гривень которые щас за него дают я ВЖИЗНЬ не стану. Аппарат СУПЕР. Но продать б.у. даже за 100долл. щас нереально - поэтому лучше дождётся своего часа и поставлю родителям.

Опубліковано

Є клони, які досить стабільно працюють. Попробуйте імідж nabilodm500-v08-maxvar

Да дело то тут в другом .....

Ну моё мнение таково: "Если покупаешь запорожец за 50 баксов и хочешь чтобы он ездил как ПОРШЕ , то прийдётся поработать НАПИЛЬНИКОМ"

Не хочешь работать напильником, купи обработанный девайс. :)

Опубліковано

Жадібність тут ні до чого! Просто коли ставив сат систему,стояв перед вибором,а мені порадили китайпром,мол працює ідеально,я візьми й повір! Навідь коли працює шара нтв, то при перемиканні каналу на триколор, вісить по хвилин 5-10, це в ідеалі, прошивок пробував тьму! Одним словом брухт!!

Опубліковано

Жадібність тут ні до чого! Просто коли ставив сат систему,стояв перед вибором,а мені порадили китайпром,мол працює ідеально,я візьми й повір! Навідь коли працює шара нтв, то при перемиканні каналу на триколор, вісить по хвилин 5-10, це в ідеалі, прошивок пробував тьму! Одним словом брухт!!

Я не хотел и не хочу тебя обидеть, но КИТАЙПРОМ (имею ввиду подделки) редко работают хорошо, а если и работают хорошо то не долго. (поддержки нет, если есть то вялая, недолгая и такая же кривая)

Все знают что много деталей,вещей и.т.д делаются в китае, но китай китаю рознь, я думаю вы понимаете о чём я.

Для непонятливых - есть ОРИГИНАЛЬНАЯ NOKIA написано made in china, и есть подделка которая NOKIA & NOKLA & NOKAS & NOKIO как и ADIDAS - ABIBAS - ADIDUS - ABIBUS - ADIDA$ -особо наглые китайцы (выпускающие подделки) не заморачиваются и называют свой продукт так как есть ---- если NOKIA ---- значит --- NOKIA и точка :)

• 2 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...