Перейти до змісту

Порадьте мобільний інтернет

Рекомендовані повідомлення

Я живу в 7 км від луцька. Що підкажете? Придивився до тарифів інтертелекома за 110 грн(безлімітний) та до ого мобільний необмежений, хочу отримати отзиви про них.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з власного досвіду.

в ого обмеження трафіку в 10 ГБ, після чого швидкість падає з 2 мегабіт до 50 кб. (хоча є способи цей ліміт в "справжньому безлімітному тарифі" перевищити :) ) швидкість залежить від вишки до якої конектиться модем в певному районі, і часу доби (і дня місяця\тижня). тобто в районі променя і в день і в ночі швидкість практично стабільна і висока. в мене дома в день порядка 200-500 кб в ночі з 1-2 год до 7-9 ранку всі 2 Мб. в районі шовкового комбінату вдень заледве 200 тримає і збоїть часто.

оплата нету до 20 числа наступного місяця. тобто інет на 20 днів в кредит =)

тепер інтертелеком. в дівчини був помегабайтний. десь 0,5мб тягнув. перешла на безлім - швидкість 50-150 кб. пінг ужасний. збоїть часто. (перевів на АДСЛ ого з файфайом і тепер нервові розлади пропали :) )

оплата наперед. до 1 числа грошикі. не заплатив - нет вирубили =)

моя порада: позич модеми в когось, і протестуй сам.

висновки. нормального мобілього інету в україні не існує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я живу в 7 км від луцька. Що підкажете? Придивився до тарифів інтертелекома за 110 грн(безлімітний) та до ого мобільний необмежений, хочу отримати отзиви про них.

http://www.intertelecom.ua/ru/tariffs/internet/tariffs/dostupnyi-bezlimit

оцей? готуйся до обривів і швидкості в 3-4 рази меншої від заявленої :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Живу я в селі Крупа. В мене Укртелеком ловить в мене є утел 70 і всі 4 поділки і скорость скачки велика. Ми живемо на горбові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене є звязок утела і це аномалія. А роумінг я включаю сам коли хочу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не переходь з утела. у них самі лояльніші тарифи та і швдкості поки (хоча далеко не кращі).

інтеретелеком шарашкіна контора. кожен раз переконуюсь як з ними маю діло

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Сьогодні перевівся на безлімітний ого швидкість середня 0.2 мбіт але це в великий вітер-сигнал розвіюється.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот швидкість на сьогодні:

1155382795.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...