Перейти до змісту

Проблеми з вічестером! допоможіть !

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

учора у мене не включився компютер !Пише хард діск еррор І вінт став видавати дуже дивні звуки типу поклацання і не може розкрутитися, модель така: WD10EARS, може його можна якось привести в робочий стан то скажіть як це зробити куди звернутися щоб полагодили, бо дуже срочно треба скинути звідти інформацію! По гарантії його здавати не буду навідь мені про це не пишіть бо тоді пропаде вся інформація, тому чекаю допомоги від вас!

буду дуже вам вдячний за гарну пораду !

Опубліковано

Посипався :(

Неси в сервісний, наприклад, Комп’ютерного всесвіту (ТМР 3 поверх) там спробують відновити інформацію, хоча шанс не великий.

Працювати він більше не буде.

Опубліковано

учора у мене не включився компютер !Пише хард діск еррор модель така: WD10EARS

В тебе тормозний "зелений" хард стояв системним? Я думав вони тільки під файлосмітники годяться. А ціна на відновлення інфи дійсно зовсім не дитяча, так що якщо там колекція доктора Хауса і сто гектар порнухі, то простіше забити і здати по гарантії.

Опубліковано

Самому не реально відновити інфу,навіть якщо весь гугл перечитаєш, краще спеціаліста ніхто не зробить. Відновлення інфи приблизно коштує 400 грн в залежності від стану пластин харда. Так що вирішуй сам.

Опубліковано

Ціна відновлення = ціна нового такогож вінта + гроші за роботу, оскільки розборка має робитися в стерильній кімнаті.

Опубліковано

Ціна відновлення = ціна нового такогож вінта + гроші за роботу, оскільки розборка має робитися в стерильній кімнаті.

Так, так стерильна кімната це як правило у Києві будуть розбирати, а це мінімум 3 тижні роботи.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...