Перейти до змісту

Мобільні новинки місяця

Рекомендовані повідомлення

Коли я писав про вітрину, то в першу чергу мав на увазі РЕАЛЬНИЙ стан речей, тобто те ,що вже можна помацати , покрутити і купити , а не очікувати біля моря погоди.

Я не є фанатом Нокії, а лише константую факти та статистику і можу навести її по більшості поширених моделей.

Нічого не маю проти андроїда, проте коли в якийсь КІА напхати кондиціонер, подушки безпеки,блютуз,МП3,різних дизайнових фішок- то він від того не стане Мерседесом.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 160
  • Створено
  • Остання відповідь

Порівнювати КІА і Андроїд це щонайменше безглуздо. КІА це хіба-що Андроїд на дешевих китайцях, які серйозно ніхто не сприймає, а щоб відчути переваги Андроїда потрібно взяти в руки хоча б Samsung I5700 Spica, а краще щось з Апаратів HTC.

Нічого не маю проти Симбіана, сам довгий час користуюсь апаратами на цій ОС, але думаю багато хто погодиться з тим, що ця Ос дійшла до критичної точки розвитку. Про зручності Андроїда можна почитати у відповідній темі на цьому ж форумі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дуже просто перевірити стан речей, Спробувати продати двомісячну бв нокію та таке ж бв на Андроїді.

Навіть незважаючи на вау ефект Андроїда , нокія продасться швидше і дорожче від початкової ціни нового телефона.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

єдина новинка, яку я чекаю - Samsung B2710

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Навряд , чи ця модель буде в нас у продажу.І здається мені по причині проблем з передачою сигналу Самсунг не хоче позоритися.

Заробітку на таких моделях мало (не те що на смартах), попит обмежений, а на імідж впливає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Самсунг С3530 Яскравий та міцний .функціоналний конкурент Нокії 6303.

post-8263-0-69956200-1297430439_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Sonyericsson Xperia Play офіційно представлений.

ef16d26643ae39b6991ca96f785.jpg

Компанія Sony Ericsson анонсувала одну з самих чеканних новинок MWC — смартфон Sony Ericsson Xperia Play.

Аппарат працює на базі Android 2.3 Gingerbread, містить процесор Scorpion ARMv7 з тактовою частотою 1 ГГц і графічним процессором Adreno 205. Ємкостний сенсорний дисплей має діагональ 4 дюйма и розширення 854 x 480 точок.

7ef5535b2e9eae37df3fe4ebd26.jpg

Смартфон може використовуватить в мережі GSM/GPRS і UMTS. В аппараті є 5,1МР камера з автофокусом та спалахом, USB 2.0, Wi-Fi, Bluetooth, aGPS, Micro USB, 3,5-мм аудіорозєм, 400 Мб памяті, слот microSD (до 32 Гб).

6c2749419009890d2f6c891e1e8.jpg

Особливістю Sony Ericsson Xperia Play являєтся зручний геймпад. При цьому в смартфон попередньо загружені ігри Asphalt 6, The Sims 3 і Tetris.

Імхо - ось і вся різниця від інших Xperi-й

Разміри 119 x 62 x 16 мм, вага — 175 г. Його аккума хватить на 5 годин 35 хвилин ігр, на 8 годин размов і на 425 годин работи в режимі очікування.

На американському ринку смартфон появиться весною 2011 року і буде доступний в мережі Verizon Wireless.

Технічні характеристики Sony Ericsson Xperia PLAY:

- Підтримка стандартів связку: UMTS HSPA 800, 850, 1900, 2100 МГц (або CDMA2000, cdmaOne, EVDO; UMTS HSPA 900, 2100 МГц); GSM GPRS/EDGE 850, 900, 1800, 1900 МГц
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найдоступніший телефон на 2 сімки з підтримкою карт памяті та фм радіо.

Стандарт: GSM 900/1800

Розміри: 103.1 x x мм

Вага: 68.5 г

Стандартна батарея: Li-Ion 850 мАг

Час розмови, макс.: 6 г

Час очікування, макс.: 350 г

Рік випуску: 2010

Дисплей Fly DS105

Дисплей TFT

Кількість кольорів дисплея 65536

Розмір128 x 128 пікселів, 1.43 дюйма

Мелодії MID,AMR,MP3, WAV, IMY

Оформлення Fly DS105

Тип корпуса Класичний

MP3-плеер

Коментарі по MP3 mp3, midi,amr, WAV, IMY (до 8 годин відтворення без підзарядки)

FM-радіо

стерео

Ігри

Память карти памяті microSD до 2 Гб

Кількість номерів 100 +сім+сім

365 грн

post-8263-0-22536900-1298414167_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого ціна ? Тут не продаж розділ, куда модер дивиться ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Для чого ціна ? Тут не продаж розділ, куда модер дивиться ?

Бо людям корисно знати про реалний стан речей, а не лише про туманне майбутнє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бо людям корисно знати про реалний стан речей, а не лише про туманне майбутнє.

теж менi реальний стан речей знайшов, якби я ждав те, що хочу купити, поки воно зьявится в Луцьку, то до того часу моi внуки вже б своiх дiтей одружили

А тема всетаки про новинки в свiтi,а не на точках в Луцьку, мало того,що Украiна вiдстае вiд всього свiту десь на пiв року, то Луцьк вiд Украiни ще на пiв року вiдстае

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1-відкриваючи тему мав на увазі саме ТЕ,ЩО ВЖЕ Є У ПРОДАЖУ.Новинка , це товар, який з,явився не більше 2 місяців тому.

2-Від України Луцьк в поставках відстає на один день.

3-Від презентації нової моделі у світі до її продажів в Україні проходить не більше місяця.Слід лише розрізняти презентацію,яка дає старт продажам і презентацію тилу концепта, який взагалі в продаж може не піти.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шо за тема? -Одна лабуда якась! Чому ще відкрита - загадка :dont:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які це новинки, це страхіття.

Новинки це: lg optimus 2x, samsung galaxy s 2

А флай за 300 грн це не новинка, це чергова звонилка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти не повіриш, але дехто з телефонів ПРОСТО ДЗВОНИТЬ ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ти не повіриш, але дехто з телефонів ПРОСТО ДЗВОНИТЬ ;)

На диво вищезгадані мною апарати також дзвонять :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андроиды рулят0)все другое Кал

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Андроиды рулят0)все другое Кал

попрошу не зачіпати теми "XX рулить, все інше кал" ібо буде холівар.

На диво вищезгадані мною апарати також дзвонять

не ціна визначає "новинку" а, як не дивно, дата випуску)

щодо згаданого Fly то тут автор проколовся, телефон минулорічний;

тому, на мою думку, або тему в торгівлю або викладти інформацію про дійсно нові апарати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все ж нагадаю- тема називається ,,Мобільні новинки місяця,, ,тобто те , ще максимально близько до користувача.

Для тих, хто хоче заглянути трохи далі відкриваю нову тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в такому разі варто визначитись: або "ось що вийшло нового" або "ось що пропонує магазин" - то два різних напрямки :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось ,що нового пропонує магазин.

Хоча мені більше подобається- ось ,що нового можуть придбати люди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В продажу Nokia C2-01

post-8263-0-27611000-1299101543_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дві сімки ждемо.......

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Шо за тема? -Одна лабуда якась! Чому ще відкрита - загадка :dont:

Хороша тема, а "лабуда" тут з'являється саме таким дописувачам.

Nokian предтавляє тут телефони, які вже реально купити в Луцьку, а не те, що десь там предтавлено на виставці, і що до нас, можливо, ніколи й не дійде. Про такі "новинки" всі бажаючі можуть почитати на спеціалізованих сайтах. Пересічній людини це не цікаво. Для них більш корисна ця тема.

Якщо є потреба купити товар, то я йду в магазин, а не на виставку. Виставки відвідують з іншою метою.

Так, в повідомленнях Nokian можна прослідковувати приховану рекламу, але явних порушень правил технічного розділу я не бачу. Ціна на той же Fly подана для ознайомлення. В даному випадку вона доречна, оскільки телефон позиціонується як найдешевший серед апаратів з подібними технічними характеристиками.

Не подобається тема - проходьте мимо. Є порушеня Правил - пишіть скарги модераторів.

Давайте припинему флуд і будемо висловлюватися по темі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...