Перейти до змісту

"Доска позора"

MOTOROLLLA

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

p.s. Дякую, kykysya5, але в моєму житті є люди, повага яких мені набагато важливіша, ніж лічильник повідомлень і thank'ів на борді

А мені до одного місця які в твоєму житі люди....

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

jotka, а не пошли бы вы некоторым образом туда, где и подобает находиться таким как вы, в виду того, что я, в силу некоторых обстоятельств, попросила бы вас туда отправиться!

Пєрєц Моісєєвіч. Позвольте, Свирид Свиридович, ето ж бульварная інтерпретація “Алмазної Сутри”. Вот я Вам прінєсу кніжєнцію, одін купєц пішет о руськом православії. В молодості бил большой разбойнік, прєдставьтє сєбє. ізнасілував свою мать. Ето так, апріорі, затєм долго жив на Востокє. Вобщє, умнєйша, опитнєйша людина!

Свирид Свиридович. Магія слова, батенька!..

Опубліковано

[nd], Ти дебіл!

Був ним і залишився!

За себе говори,піди почитай свої словники, чи потусуй в колі необмежених людей, дівчинко!

Опубліковано

[nd], Ти дебіл!

Був ним і залишився!

За себе говори,піди почитай свої словники, чи потусуй в колі необмежених людей, дівчинко!

Не кажи, що мені робити і не скажу куди тобі йти ;)

Опубліковано

[nd], Ти дебіл!

Був ним і залишився!

Не кажи, що мені робити і не скажу куди тобі йти ;)

Ну видно дорогу ти туди вже знаєш

Опубліковано

Я як би розвинув думку [nd] та MOTOROLLLA, а не для того щоб зачепити тонку жіночу натуру :).

Ти сумніваєшся у можливостях вищеназваних осіб зробити це самостійно? Повір, не треба.

п.с. А якщо вже так сильно кортить показати свою крутість, то це не обов'язково робити за рахунок дівчини. Їх і так небагато на Борді, тому будь мужиком - знайди собі достойного супротивника. А не утворюй зграю шавок, яка скубе за ногу, бо всі скубуть.

Опубліковано

до теми: а через що сир-бор? хто кого образив?

Якщо я правильно зрозумів, вельмишановному [nd] не сподобалось те, що lilechka виправила його помилки (а його фраза задумувалась наперед з помилкою)

Опубліковано
' timestamp='1305973624' post='1052375514']

ну карочє ж, борда як борда, люди як люди, дружать спілкуються і тут з'являється НЕЧТО -

саме освічене, саме культурне, саме грамотне і саме правільне.

ну а нам, тупеньким, обмеженим і недалеким обідно :(

і все? так а чого просто не уступити?

Якщо я правильно зрозумів, вельмишановному [nd] не сподобалось те, що lilechka виправила його помилки (а його фраза задумувалась наперед з помилкою)

нутк, посміялись і розійшлись. Нафіщо стільки бруду? Приєднання посторонніх до конфлікту? Не розумію, поясніть

Опубліковано

Підтримую. На борді зібрались різні люди з різною метою. Ну подобається людині (та й не їй одній, як видно з попередніх сторінок) виправляти чужі помилки - так тому і бути. Невже це сильний удар по самолюбству?

Опубліковано

Підтримую. На борді зібрались різні люди з різною метою. Ну подобається людині (та й не їй одній, як видно з попередніх сторінок) виправляти чужі помилки - так тому і бути. Невже це сильний удар по самолюбству?

Судячи з прочитаного - ТАК.

П.С. моя думка - людина яка має репутацію на бОрДі відчуває себе зверхньо над іншими порівняно новачками

Опубліковано

Стоят два еврея, разговаривают. Подходит третий:

— Я не знаю, о чём вы тут, но ехать надо, да. (с) :smile3:

Опубліковано
' timestamp='1305974630' post='1052375526']

ну от чому ти приєднався? нагрузив ІronSun... :) за шо? :)

Та вроді нікого не "грузив", обмінялись жартами і розійшлись.(Притензій до нього ніяких не маю, думаю він до мене також)

Ні одну сторону конфліктуючих не займав, старався розборонити вроді би то як)

Опубліковано
' timestamp='1305974878' post='1052375533']

nickel, а чьо стрінгів не знімати? шоб жєна не ревнувала? гм... інтєрєсна метода...

Вони все-рівно не заважають

А с виду такой приличный человек (с):smile3:

Я ж написав - не знімаючи стрінгів. Прілічно? Прілічно.

І прілічно так надавати, щоб знала на другий раз :D

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...