snight Опубліковано 19 Січня, 2011 в 20:36 #26 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 20:36 Сам той факт що одна фірма імпортувала палива, не сплативши при цьому 3 млрд. грн. податку, причому проти них були позови податкової, але діло прикрили... А потім в них дефіцит бюджету.
jeger01 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 20:39 #27 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 20:39 Народ Купляйте карточкі на пальне! я планую купити літрів 300!І скільки Ви наекономите на 300 літрах?Причому картки діють півроку. Тобто купити можна карток лише на півроку, а далі - вони не дійсні.Там теж все хитро продумали.
TreNeR Опубліковано 20 Січня, 2011 в 09:02 #28 Опубліковано 20 Січня, 2011 в 09:02 Пока народ будет покупать за 8 и за 9 и за 10 будет расти цена. А покупать будут, куда деваться. Велик для городского передвижения вполне можно взять за 3000, но как правильно сказал Игрек, его негде припарковать. Да и привязавши его к велопарковки(которых нету) его можно через 10 минут похода в магазин там не обнаружить
byiviter Опубліковано 20 Січня, 2011 в 09:03 #29 Опубліковано 20 Січня, 2011 в 09:03 Можна й за 3000 якісний взяти. От тільки трохи страшнувато його і за 3000 і за 5000 десь залишати під магазином, банком тощо... Та й на роботі далеко не у всіх є де його ставити.Багато хто просто боїться їздити нашими дорогами на велосипеді. І це замкнене коло. Поки нас не буде багато - не буде інфраструктури. Поки не буде інфраструктури - багато хто не ризикує їздити.До речі в мене витрати на велосипед виходять точно не менші, ніж якби я їздив маршруткою.Ставити - це дійсно проблема. Навіть звичний совіцьки пристосувань під парковку великів тепер можна побачити лише під 0,1 % усіх відомих мені магазинчиків і то, далеко не в центральних частинах міста.Боятися їздити на велосипеді не варто. Потрібно завжди поводити себе впевнено на дорозі, дотримуючись усіх правих руху. Щодо порівняння витрат на велосипед та маршрутне таксі: усе залежить, як часто Ви їздите.До прикладу, у Франкфурті (у Німеччині загалом) літр бензину (якщо не помиляюся 98) коштує 1,63 євро, вартість проїзду у маршрутному таксі (чи то автобусі, не шарю, але по місту) 2 євро, міжміський транспорт (відстань у 30 км) - 7 євро. Я вважаю, що ціна на пальне підросте до рівня 1,63 євро за літр через 4-5 років. Але якщо наша еліта політична захоче показати себе суперкласною в питаннях інтеграціїї - то через 2-3 роки (і то це все за умови благоприємного розвитку нафтодобувнопереробної галузі).
Kombat83 Опубліковано 20 Січня, 2011 в 12:09 #30 Опубліковано 20 Січня, 2011 в 12:09 Проскочила iнформацiя що це зростання штучне, змова росiйських власникiв заводiв нафтопереробних, що розташованi в нас та росiйських нафтотрейдерiв(всi вони безумовно пляшуть пiд путiна) з метою нахилити януковича в черговий раз раком перед путiним.(мета цього скорiш за все контроль над газотранспортною системою, бо бiльше вже нiчого й не залишилось).
nemo Опубліковано 20 Січня, 2011 в 18:37 #33 Опубліковано 20 Січня, 2011 в 18:37 "В условиях возобновившегося роста цен на нефть в мире (до $100/барр.) и повышения акцизного сбора на нефтепродукты в 2011 г. (в среднем на 40%) внедрение пошлин может привести к увеличению цен на бензин А-95 до уровня свыше 10 грн/л, дизельного топлива – свыше 9 грн/л. Параллельно следует ожидать ухудшения качества бензина и ДТ на автозаправочных станциях за счет уменьшения высококачественного импорта и вынужденного поиска потребителями более дешевого предложения", - прогнозируют аналитики.звідсиабсурд: ціна росте, а якість падає.Це про ціну на нафту гон 100%Пару років назад була ціна в районі 160 дол/барель, ціна в нас тоді вроде була 7-8 грн.
gorik Опубліковано 20 Січня, 2011 в 20:55 #34 Опубліковано 20 Січня, 2011 в 20:55 На веліку їздити - не всім канає.От я, наприклад, із задоволенням їздив би, да статус не дозволяє. Хоча ставити є де, і т.д.А ці всі таблички, графіки, порівняння, це все допи*ди. Так як було раніше небуде ніколи.Сраку свою возити дорого - ходіть пішки!!! А то понакіплювали машин крутих в кредит і жаліються...
byiviter Опубліковано 21 Січня, 2011 в 09:47 #35 Опубліковано 21 Січня, 2011 в 09:47 На веліку їздити - не всім канає.От я, наприклад, із задоволенням їздив би, да статус не дозволяє. Хоча ставити є де, і т.д.А ці всі таблички, графіки, порівняння, це все допи*ди. Так як було раніше небуде ніколи.Сраку свою возити дорого - ходіть пішки!!! А то понакіплювали машин крутих в кредит і жаліються...Шо да, то да. Їздити дорого, ходити лєньки.
Smith Опубліковано 21 Січня, 2011 в 10:08 #36 Опубліковано 21 Січня, 2011 в 10:08 Сраку свою возити дорого - ходіть пішки!!! А то понакіплювали машин крутих в кредит і жаліються... Дійсно. А ще понароджувались тут майже 7 млрд., то з-за вас дихати важко - все повітря забираєте, немає чим дихати
Phoinix Опубліковано 21 Січня, 2011 в 10:48 #37 Опубліковано 21 Січня, 2011 в 10:48 Лісапед це круто, а от коли з сім'єю потрібно кудись поїхати, всіх на лісапед не посадиш і далеко не завезеш. Лісапед тільки для хорошої погоди, під час вітру, бурі, дощу, снігу і взимку не дуже покатаєшся.
nickel Опубліковано 21 Січня, 2011 в 10:59 #38 Опубліковано 21 Січня, 2011 в 10:59 От я, наприклад, із задоволенням їздив би, да статус не дозволяє.Ну да, ну да, на маршршрутці Женя крутіше виглядає...
Dream Опубліковано 21 Січня, 2011 в 11:35 #39 Опубліковано 21 Січня, 2011 в 11:35 Про шо це ми?... А, ну да! Про ціни на бензин!..
nickel Опубліковано 21 Січня, 2011 в 19:34 #40 Опубліковано 21 Січня, 2011 в 19:34 Про шо це ми?... А, ну да! Про ціни на бензин!.. Можна й про бензин: Причина росту цін банальна - Новий Податковий кодекс. Саме цим кодексом передбачено збільшення акцизного збору з нафтотрейдерів (а в результаті з автомобілістів), транспортний збір тепер входить у вартість цього акцизу. ФФахівці прогнозували збільшення роздрібних цін на паливо в межах 40-60 копійок, але ффахівці не врахували, що при збільшенні ціни на паливо лише на 40-60 копійок, зменшиться рентабельність. Поясню: наприклад, на 1 літрі солярки трейдер заробляє 1грн, літру купує за 6грн, продає за 7грн, 1грн собі в карман. А по новому кодексу щоб заробити ту ж 1 гривню на 1 літрі, треба купити солярки не на 6грн, а на 6,6 (+ 0,6грн - траснпортний збір), тобто на 10% більше. Але ж трейдери не відмовляться від свого прибутку, тому до 0,6грн акцизного збору треба додати ще 0,4-0,6грн для відновлення рівня рентабельності. На виході маємо здорожчання палива ~ на 1 гривню. Знаючи звичку наших трейдерів піднімати ціну з запасом, думаю, що ціна ще буде рости. А це - здорожчання проїзду в транспорті, та й взагалі всіх перевезень і відповідно ріст цін на товари, які перевозяться цими видами транспорту, тобто всіх. І хай тепер кожний зачухається, хто сміявся з єдинщиків на майдані чи хоча б не вийшов їх підтримати. Це не остання бомба закладена в податковому кодексі, весною вилізе ще декілька. Не розумію одного, про це говорилося пів-року назад, якщо не більше. Чому дивуєтесь? Знаючи, що ця норма набуде чинності з 1 січня 2011 року, я придбав перед Новим Роком на картках 2000 літрів солярки. Реалізувавши цю солярку, я зароблю ~2000 грн. Непогано, як для безробітного, нє? Або подивимося на це з іншого боку: в мене є авто, але накупляти наперед бензину на декілька років - немає стільки вільних грошей, але притримати місяць картки і реалізувати їх я зміг. Отже маючи цих 2000грн, я зможу ними доплачувати за бензин по новій ціні, тобто на кожну літру я докладу по 1грн і отримаю впродовж великого проміжку часу 2000 літрів по старій ціні. За місяць я заливаю 25-50 літрів, отже цих 2000грн мені вистачить на ~4.5 роки економії. Також ніби непогано.
Dream Опубліковано 21 Січня, 2011 в 20:19 #41 Опубліковано 21 Січня, 2011 в 20:19 Це не остання бомба закладена в податковому кодексі, весною вилізе ще декілька.цю бомбу хтось заклав ПІД себе.
Dream Опубліковано 21 Січня, 2011 в 21:02 #42 Опубліковано 21 Січня, 2011 в 21:02 отже цих 2000грн мені вистачить на ~4.5 роки економії. Також ніби непогано.в цій гарній формулі одне слабке місце - обмежений термін дії талона, про що, до речі, вже згадувалось. :/
nickel Опубліковано 21 Січня, 2011 в 21:11 #43 Опубліковано 21 Січня, 2011 в 21:11 в цій гарній формулі одне слабке місце - обмежений термін дії талона, про що, до речі, вже згадувалось. :/Не уважно читаєш. По перше: талони є різні, по-друге: талони я вже реалізував. Поки ви шукаєте слабкі місця, я вже заробив, тому не шкода і озвучити схему.
Dream Опубліковано 21 Січня, 2011 в 21:16 #44 Опубліковано 21 Січня, 2011 в 21:16 Не уважно читаєш. По перше: талони є різні, по-друге: талони я вже реалізував. Поки ви шукаєте слабкі місця, я вже заробив, тому не шкода і озвучити схему. Технологія давно відома і до неї ще можна використати, за умови наявності потрібних зв'язків, технологічний надлишок палива на АЗС зимою Та й цитував я не всю схему, а лише її невелику частинку.
nickel Опубліковано 21 Січня, 2011 в 21:20 #45 Опубліковано 21 Січня, 2011 в 21:20 Технологія давно відома і до неї ще можна використати, за умови наявності потрібних зв'язків, технологічний надлишок палива на АЗС зимою Та й цитував я не всю схему, а лише її невелику частинку. Немає ніякої технології і зв'язків, була ситуація - прийняття податкового кодексу. А технологічний надлишок палива, на зиму, навпаки перетворюється в недостачу. Паливо (як і люба рідина) має здатність при низьких температурах зменшуватись в об'ємах
Dream Опубліковано 21 Січня, 2011 в 21:24 #46 Опубліковано 21 Січня, 2011 в 21:24 А технологічний надлишок палива, на зиму, навпаки перетворюється в недостачу. Паливо (як і люба рідина) має здатність при низьких температурах зменшуватись в об'ємах Ти не враховуєш здатність бензину випаровуватись. При різних температурах по різному.
nickel Опубліковано 21 Січня, 2011 в 21:25 #47 Опубліковано 21 Січня, 2011 в 21:25 а мені й не треба це враховувати
Dream Опубліковано 21 Січня, 2011 в 21:26 #48 Опубліковано 21 Січня, 2011 в 21:26 Немає ніякої технології і зв'язків, була ситуація - прийняття податкового кодексу. Технологія ця є і без прийняття ПКУ. Чого варте лише сезонне подорожання ДП? Тільки на цьому, вдало і вчасно "прокрутивши" талони, можна заробити нормальну "копійку". а мені й не треба це враховувати а я й не наголошую.
vagus Опубліковано 22 Січня, 2011 в 08:13 #49 Опубліковано 22 Січня, 2011 в 08:13 Про шо це ми?... А, ну да! Про ціни на бензин!.. Можна й про бензин: Причина росту цін банальна - Новий Податковий кодекс. Саме цим кодексом передбачено збільшення акцизного збору з нафтотрейдерів (а в результаті з автомобілістів), транспортний збір тепер входить у вартість цього акцизу. ФФахівці прогнозували збільшення роздрібних цін на паливо в межах 40-60 копійок, але ффахівці не врахували, що при збільшенні ціни на паливо лише на 40-60 копійок, зменшиться рентабельність. Поясню: наприклад, на 1 літрі солярки трейдер заробляє 1грн, літру купує за 6грн, продає за 7грн, 1грн собі в карман. А по новому кодексу щоб заробити ту ж 1 гривню на 1 літрі, треба купити солярки не на 6грн, а на 6,6 (+ 0,6грн - траснпортний збір), тобто на 10% більше. Але ж трейдери не відмовляться від свого прибутку, тому до 0,6грн акцизного збору треба додати ще 0,4-0,6грн для відновлення рівня рентабельності. На виході маємо здорожчання палива ~ на 1 гривню. Знаючи звичку наших трейдерів піднімати ціну з запасом, думаю, що ціна ще буде рости. А це - здорожчання проїзду в транспорті, та й взагалі всіх перевезень і відповідно ріст цін на товари, які перевозяться цими видами транспорту, тобто всіх. І хай тепер кожний зачухається, хто сміявся з єдинщиків на майдані чи хоча б не вийшов їх підтримати. Це не остання бомба закладена в податковому кодексі, весною вилізе ще декілька. Не розумію одного, про це говорилося пів-року назад, якщо не більше. Чому дивуєтесь? Знаючи, що ця норма набуде чинності з 1 січня 2011 року, я придбав перед Новим Роком на картках 2000 літрів солярки. Реалізувавши цю солярку, я зароблю ~2000 грн. Непогано, як для безробітного, нє? Або подивимося на це з іншого боку: в мене є авто, але накупляти наперед бензину на декілька років - немає стільки вільних грошей, але притримати місяць картки і реалізувати їх я зміг. Отже маючи цих 2000грн, я зможу ними доплачувати за бензин по новій ціні, тобто на кожну літру я докладу по 1грн і отримаю впродовж великого проміжку часу 2000 літрів по старій ціні. За місяць я заливаю 25-50 літрів, отже цих 2000грн мені вистачить на ~4.5 роки економії. Також ніби непогано. Мені приємно що на борді є такі розумні. на рахунок податкового кодексу це в ціль100%. не треба причину шукати в комусь треба було ходити на мітинги проти нового ярма.
D@ve Опубліковано 13 Лютого, 2011 в 09:16 #50 Опубліковано 13 Лютого, 2011 в 09:16 Сергей Сапегин: А-95 может стоить 14 гривен!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.