VitaliyS Опубліковано 18 Січня, 2011 в 20:19 #1 Опубліковано 18 Січня, 2011 в 20:19 Потрібно терміново розширити пам'ять в комп'ютері. Надумав купити зовнішній диск,але не зовсім впевнений чи він підійде для моїх потреб.Про те,що можна просто зберігати фільми,фото... зрозуміло.Підкажіть,чи можна використовувати такий диск для програм. Тобто,в мене є корпоративні програми в яких я працюю кожен день. Мені потрібно записати ці програми на зовнішній диск і взяти з собою ,наприклад в офіс,там підключити до комп"ютера і так працювати. Так можна ,чи він крім збереження фото,чи фільмів більше не для чого?
Witiok Опубліковано 18 Січня, 2011 в 20:28 #2 Опубліковано 18 Січня, 2011 в 20:28 Запросто..проги мають бути або на віртуалці наприклад, або портабельні..так як якщо вони інсталюються то свої налаштування звичайно ж зберігають в реєстрі та Users. і їх ти не зможеш з собою понести тому бажано щоби вони прописували все в ту саму папку де й лежать(Portable Soft).Тобто на мій погляд є 2 розгортання подій: 1. VmWare ThinApp + Vmware - самостійне створення портабельного софту2. VmWare WorkStation (Create Pocket ACE package+вибираємо рідер(player) для цих віртуальних машин(Лінукс 32/64 біт або вндовс)-
Zevs_Isver Опубліковано 18 Січня, 2011 в 20:40 #3 Опубліковано 18 Січня, 2011 в 20:40 Тобто,в мене є корпоративні програми в яких я працюю кожен день. Мені потрібно записати ці програми на зовнішній диск і взяти з собою ,наприклад в офіс,там підключити до комп"ютера і так працювати. Так можна ,чи він крім збереження фото,чи фільмів більше не для чого?зависит от того что за программы,если они просто "копируются" то копируешь на внешний диск и работаешьесли требуют установки - сложнее,а если и активации - еще сложнее
fenmix Опубліковано 18 Січня, 2011 в 20:44 #4 Опубліковано 18 Січня, 2011 в 20:44 Треба придумати прогу для переносу данних та файлів реєстру, а також їх зміни. Це буде корисна прога Full Portable. Може займусь, як буде час. Тобто навіть фотошоп з ліцухою зможе працювати на іншому компі.
VitaliyS Опубліковано 19 Січня, 2011 в 02:20 Автор #5 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 02:20 Хоч Witiok і дав мені надію боюся що все складніше ніж я думав,точніше надіявся. если требуют установки - сложнее,а если и активации - еще сложнееПрограми достатньо тяжкі до установки ,сама установка займає десь годину,підгружаются дані з інтернету.А сама програма звязуєтся з сервером в Європі(при роботі).Це значить - все сложнее и сложнее... ну вот зрозуміло,мабуть цей варіант мені не підійде,а жаль.Зовнішній диск - ніщо інше,як велика флешка.
Zevs_Isver Опубліковано 19 Січня, 2011 в 06:23 #6 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 06:23 Зовнішній диск - ніщо інше,як велика флешка.ну не скажи,у меня есть внешний (диск)карман Трансценд, УСБ2видится системой как ХДД, а не как съёмный дисквинда на нем создаетSystem Volume Information и RECYCLER(удаляет в корзину)всё от драйверов зависита внутренний диск(ИДЕ или САТА) тебе тоже не поможетесли ты хочешь запускать софт на разных машинах (разных инсталляциях винды) если софт хочет установкиа если привязывается к железу - то и не поможет даже если таскать с собой "виндовый" ХДД с установленной программойесли очень хочешь и дома поработать - то смотри в сторону витруализацииили удалённого рабочего места
VitaliyS Опубліковано 19 Січня, 2011 в 09:40 Автор #7 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 09:40 На жаль віддалений доступ не підходить. Я все це затіяв з однією метою - хочу нарешті за декілька років поїхати у відпустку. І потрібно щоб хтось за мене вносив дані,вот і подумав ,як би таке як хотів,було можливо,дав людині диск,паролі,навчив користуватися ... а сам до моря ,красота!!! Мабуть,все таки ,прийдется купити ноутбук,поставити туди ті програми,і вже сам ноутбук з програмами залишити людині. Хотів як простіше (дешевше)вийти з цієї ситуації.
VitaliyS Опубліковано 22 Січня, 2011 в 10:56 Автор #8 Опубліковано 22 Січня, 2011 в 10:56 З зовнішнім диском розібрався - він мені не потрібен,точніше не підходить.Підкажіть,а якщо купити внутрішній жорсткий диск,можна буде інформацію перенести з старого на новий чи всеодно потрібно буде програми записувати по новому?
Witiok Опубліковано 22 Січня, 2011 в 11:29 #9 Опубліковано 22 Січня, 2011 в 11:29 Клон зробити можна(всі розділи диса). Наприклад Acronis True Image Home/або копіювання на цільовий диск тільки вибраних розділів Acronis Disk Director Home
VitaliyS Опубліковано 22 Січня, 2011 в 12:35 Автор #10 Опубліковано 22 Січня, 2011 в 12:35 ...зробити можна... Що це зробити можна теоретично я знав,питання чи це тяжко буде зробити якщо до цього не було досвіду? Чи може підкажете де таке можна зробити,фірма яка таким займаєтся? Буду вдячний за поради. З київського офісу порадили поставити новий варіант програми,сьогодні пробував встановити,так на зміг,пише що недоставтньо місця.Треба вже щось думати,і робити а я все ще неоприділився що саме Може простіше поставити новий диск і все записати по новому? може так простіше?
Witiok Опубліковано 22 Січня, 2011 в 12:56 #11 Опубліковано 22 Січня, 2011 в 12:56 Та зовсім нічого складного. Вказані програми мають майстри на ці дії(версії є російські), Для копіювання розділів потрібно видалити розділи існуючі вже на диску - саме в цю нерозмічену область і скопіюються розділи з вихідного диска. Я думаю таке Вам зроблять на будь - якій комп. фірмі. Все по новому - зовсім не простіше...так як програми можуть не тільки позитивний результат принести раджу Вам дійсно звернутись до когось.
Yarchik Опубліковано 22 Січня, 2011 в 13:12 #12 Опубліковано 22 Січня, 2011 в 13:12 А якщо зробити так.Підключити зовнішній диск до компа №1. Присвоїти йому літеру, наприклад, Х:Встановити потрібний софт на диск Х:Відключити диск.Підключити цей самий зовнішній диск до компа №2. Також присвоїти йому літеру Х:Встановити потрібний софт на диск Х:, в ту ж саму папку з тими ж параметрами, що й на компі №1.Відключити диск.За можливості (якщо інсталяція це підтримує) під час установки задавати папку користувача на тому ж диску, що й програма, чи в папці програми...Теоретично, в обох системах "підхід" до програми буде ідентичний. Можливо, це й дозволить використовувати софт на різних системах.
VitaliyS Опубліковано 22 Січня, 2011 в 20:05 Автор #13 Опубліковано 22 Січня, 2011 в 20:05 ...теоретично...Дійсно,теоретично таке може "пройти" ,але,як я вже писав,необхідність використання комп"ютера дла роботи на протязі дня,не дозволяє мені залишитися на довго без комп"ютера і тому я боюся попробувати такий варіант.Натомість звернутися до спеціаліста ,думаю, буде найкращим варіантом,тим більше якщо цим займаются будь які комп.фірми ,як пише Witiok.Підсумовуючи,я так зрозумів,що в цьому випадку це найкращий варіант? Чи може просто "перерозбити" вже існуючий жорсткий диск на два диски- С і D ( зараз в мене розбито на 4),тим самим збільшивши диск С для запису програм.Я так розумію,це також зроблять в любій комп.фірмі. Тепер питання в часі,скільки це займе?
Harvester Опубліковано 25 Січня, 2011 в 10:50 #14 Опубліковано 25 Січня, 2011 в 10:50 Може, відслідкувати зміни реєстру при інсталяції, а потім поправити А то маніпуляції з дисками — підгонка системи під настройки програми Що там служба підтримки говорить?
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.