erica Опубліковано 18 Січня, 2011 в 15:26 #26 Опубліковано 18 Січня, 2011 в 15:26 Хоча і багато правди говорять, але подають її так ніби з'ївши це неодмінно загнешся.Антиреклама - це теж реклама. А вона, як відомо, "двігатєль"
Lisovic Опубліковано 18 Січня, 2011 в 15:41 #27 Опубліковано 18 Січня, 2011 в 15:41 Нє ну антиреклама то понятно, но вони деколи заганяються і з стравами і продуктами що наші прадіди століттями готують, а по тєліку кажуть шо капут буде якшо їх зїсти (нажаль конкретний приклад зараз навести не можу, бо пам'ять підводе, так шо звіняйте.)
Kravec22 Опубліковано 18 Січня, 2011 в 18:16 Автор #28 Опубліковано 18 Січня, 2011 в 18:16 в тебе кров "погана"?Можна і так сказати.Дякую kozakOleg за наводку. На Ковельскій Бесарабки гранатового вже не було, на Клима Савури взяв 4 пляшки, як мені сказали, останні, і не ясно чи є на складі... Тільки вже по 9грв з копійками.Хто флудить про поганий сік і т.п..Мені сік допомогає. Препарат Актиферин допомогає майже так само добре, але пити довго не комфортно.Але як не знайду постійних постачальників соку (доречі хто повязаний, можете відписувати в ПМ), то прийдеться.
Вoвчик Опубліковано 18 Січня, 2011 в 18:50 #29 Опубліковано 18 Січня, 2011 в 18:50 гранатовий сік раніше продавався навпроти Слона, дідуля сидів біля бочки, продавав вже розлитий по 1, 1.5 л. бутлях сік, казав що "натур. продукт" мо зявиться там знову то для порівняння з магазиним можете спробувати
Kravec22 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 09:18 Автор #30 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 09:18 Ну що сказати спробував цю "Бессарабку" - компотик, дуже розбавлений, колір виявився оманливим нажаль з одеським від фуршету за 19гривень літр не порівняти. Може є хтось з працівників фуршету - чи планується відновлення поставок?
terorist Опубліковано 19 Січня, 2011 в 10:20 #31 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 10:20 Ну що сказати спробував цю "Бессарабку" - компотик, дуже розбавлений, колір виявився оманливим нажаль з одеським від фуршету за 19гривень літр не порівняти. Може є хтось з працівників фуршету - чи планується відновлення поставок? може краще пошукати на форумі хто їздить по Україні? да і домовитись, щоб привезли, якщо десь побачать. ?
Nokian Опубліковано 19 Січня, 2011 в 10:42 #32 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 10:42 Є сік , а є фреш.У всьому світі фреш коштує не менше 2 доларів за СТАКАН.Звичайно його морочно, а більше дорого робити, проте раз спробувавши справжній напій- більше не захочеться кислятини з лимонної кислоти та шипшини(чим і є саме одеський сік)До речі зверніть увагу , що нема одеського масла, ковбаси і т.д.Просто ці люди не займаються тим, що не дає прибуток раз в 5.Тепер робіть висновки про якість ,.гранатового ,,одеського соку.
Kombat83 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 11:04 #33 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 11:04 Ну що сказати спробував цю "Бессарабку" - компотик, дуже розбавлений, колір виявився оманливим чого й слiд було очiкувати, i не репетуй так бiльше. Я сказав правду, а на правду не ображаються, вдалого тобi лiкування натуральними гранатами. Р.S якiсть дешевою не буває.
Kravec22 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 11:43 Автор #34 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 11:43 може краще пошукати на форумі хто їздить по Україні?да і домовитись, щоб привезли, якщо десь побачать.?Так постійно ж не треба а не один раз.Замучаються возити. чого й слiд було очiкувати, i не репетуй так бiльше. Я сказав правду, а на правду не ображаються, вдалого тобi лiкування натуральними гранатами.Р.S якiсть дешевою не буває.Звичайно його морочно, а більше дорого робити, проте раз спробувавши справжній напій- більше не захочеться кислятини з лимонної кислоти та шипшини(чим і є саме одеський сік)Те що було у Фуршеті 19грв/літр мені допомогало. І на смак не дуже розбавлений. Все інше мене мало цікавить, і ваші каменти теж..Маєте змогу купувати сік по 100грв/літр, купуйте але не флудіть тут.
terorist Опубліковано 19 Січня, 2011 в 12:43 #35 Опубліковано 19 Січня, 2011 в 12:43 Так постійно ж не треба а не один раз. Замучаються возити. ну блін якшо для здоров’я треба... то я думаю влом/невлом це діло вже третє... спитати варто п.с. доречі тут можна глянути та замовити (по києву) соки
Kravec22 Опубліковано 23 Січня, 2011 в 14:39 Автор #36 Опубліковано 23 Січня, 2011 в 14:39 Я брав в Фуршеті "Квант" (Саратський ЗПТ, Одеська обл., Сарата) Ось як виглядає банка Хто знайде в магазинах цей сік, в достаній кількості викуплю інформацію за винагороду.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.