Перейти до змісту

Квартира FM шукає приміщення

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всі краєм вуха чи носа чули про молодіжну організацію Квартира FM (це і акустичні вечори, і кіноклуб, літературні слеми - можливість для молоді та не тільки гарно провести час та відкрити свої таланти)

З червня 2010 року за усної домовленості з керівництвом ми співпрацювали з госпрозрахунковою фірмою кіновідеомузичне підприємство - в народі це кафе Ретро в старому місті.

Як стало відомо, дане підприємство ліквідовується, а приміщення буде продано. Мінімум місяць в запасі є.

Звичайно був направлений лист з пакетом документів у Волинську ОДА.

Але потрібно мати альтернативний варіант, де можна буде надалі проводити квартирники.

Кілька вже є, але можливо ми щось упустили.

Тому будь ласка, панове-кому-не-всеодно, підкажіть, де в нас в Луцьку ще є підходящі приміщення для квартирників та кіноклубу.

Прохання: Вякалки типу "а ви заробіть бабла і відкрийте свій заклад і не будете мати мороки" :lopata:

Опубліковано

З одного боку можна просто-напросто підтримати традицію інших міст України і не тільки -- і знімати приміщення -- тобто квартиру подобово.

АЛе це трішки не той формат. Плюс невідомо, які будуть сусіди :)

Опубліковано

А ну іще величезне ДЯКУЮ всім тим, хто виразив свій пофігізм до даного траблу :) Я У вас ніколи не сумнівалась :smile-zachot:

Новасці з фронта:

про обласне кіновідеомузичне підприємство

Опубліковано

Ну поговоріть з якимись ресторанами чи готелями. Може вони нададуть вам приміщення. Проект у вас дійсно цікавий, давно спостерігаю)

Опубліковано

Ну поговоріть з якимись ресторанами чи готелями. Може вони нададуть вам приміщення. Проект у вас дійсно цікавий, давно спостерігаю)

Ресторан чи готель передбачає відсутність необхідної атмосфери.

Плюс там є бар, а бар - це алкоголь, що є АБСОЛЮТНО небажаним.

ТОбто вживання алкоголю під час дійства я хочу контролювати якомога більше.

До речі Ретро це теж не дозволяє робити на всі сто.

Опубліковано

Беріть палац учнівської молоді чи "Промінь" :blush:

ПРиміщення на 60-максимум 100 людей.

Без стільців або з такими, котрі можна швидко забрати, опалене та з непоганою акустикою

:)

Опубліковано

Беріть палац учнівської молоді чи "Промінь" :blush:

ПРиміщення на 60-максимум 100 людей.

Без стільців або з такими, котрі можна швидко забрати, опалене та з непоганою акустикою

:)

В палаці учнівської молоді є кімнатки та зали маленькі).

+ Я бачив біля університету (біля НВК№9) проводили фотовиставку в будівлі якійсь. Там можуть вам допомогти, але я забув, як вона називається.

Опубліковано

В палаці учнівської молоді є кімнатки та зали маленькі).

+ Я бачив біля університету (біля НВК№9) проводили фотовиставку в будівлі якійсь. Там можуть вам допомогти, але я забув, як вона називається.

Про ПУМ говорили. Пишу наразі проект. Щоб було з чим іти ;).

НВК № 9 - енто гдє?

Опубліковано

Фотовиставку там проводили в університетській бібліотеці.

Опубліковано

Поясніть тупому, де в Луцьку університетська бібліотека :blink:

ВНУшна библиотека-там обьява висела о фотовыставке....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...