Перейти до змісту

Windows 7 Service Pack 1

dimka86

Рекомендовані повідомлення

Вчора інтернет замайорів пакетами оновлення SP1 до Windows сьомої, тож і я вирішив не оминути цієї новини!

ФИНАЛЬНАЯ ВЕРСИЯ ПЕРВОГО ПАКЕТА ОБНОВЛЕНИЙ ДЛЯ WINDOWS 7 ПОДПИСАНА И АНОНСИРОВАНА!

Компания Microsoft разместила на внутреннем сайте корпорации финальную RTM версию первого пакета обновлений (SP1).

И теперь мы (W.Z.T) можем 100% подтвердить что именно эта RTM-Escrow сборка 7601.17514.101119-1850 прошла подписание sign-off и теперь является официальной финальной RTM сборкой первого пакета обновлений (SP1) для Windows Server 2008 R2 и Windows 7.

В ближайшее время компания Microsoft планирует предоставить RTM сборку 7601.17514.101119-1850 своим партнерам.

Завантажити можна звідси: rutracker.org

Отож хто встановив прохання відписати тут (я ще завантажую так що встановити не встиг ^_^ , як встановлю відпишу): цікавить вплив на продуктивність, час завантаження системи, чи злетіла активація.

Також наводиться інформація про можливість очищення деякого місця на диску з встановленою системою таким шляхом: після встановлення оновлення в командній стрічці ввести DISM /online /cleanup-Image /spsuperseded :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж собі вчора поставив на ultimate x64,активація не злетіла,працює стабільно.Дехто бачить приріст у продуктивності роботи ОС,у мене й без того все літало,куди там ще...

Єдиний нюанс,що перед встановленням RTM версії СП 1 тра деінсталювати SP1 RC стандарним видаленням оновлень.

Після всановлення можна значно очистити системний диск дуже просто:свойства-очистить диск,далі воно пропонує що саме тобі очистити,там же буде бекап цього оновлення,з пів гіга точно звільниться,мо у когось й більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почекаю збірку від monkrus

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нарешті встановив, зайняло близько 30 хв. Найбільше радує що активація дійсно не злітає :smile-zachot:

Тимчасові файли видалив за допомогою консольної команди - звільнило 2Гб (стандартний засіб очищення диску показував що резервні файли пакету оновлень займали десь 650мб).

Про шустрість роботи важко щось сказати можливо з часом.

1587bec88345t.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Візуально зміни є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не помітив та й на форумах не зустрічав!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хіба сервіспак не повинен автоматично скачуватись і встановлюватись центром оновлень? Чи тільки вручну це все робиться?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А хіба сервіспак не повинен автоматично скачуватись і встановлюватись центром оновлень? Чи тільки вручну це все робиться?

Так і буде,але лише за кілька тижнів або й у березні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

щоб поставити сервіс пак оновлення KB976902 обов'язково ставити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі,воно необхідне для безпечного видалення RC,тобто попередньої бети Сп1.

Тобі ж треба просто ставити СП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Його необхідно ставити якщо ви раніше встановлювали бета версії Servise Pack 1 (SP1) для того щоб можна було без проблем видалити ці версії і встановити фінальний SP1

Джерело: http://support.microsoft.com/kb/976902

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

bidzyura, dimka86, дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підскажіть будьласка якусь якісну зборочку Сімки з SP1, щоб у ній було усе необхідне. ???

Буду вам вдячний !!!

Я собі ЦЮ качав! Але ще не встиг випробувати!! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ хто качав СП1 х64 архів має підпис майкрософта, чи ні. А то я скачав і х86 і х64, х86 має під підпис а х64 ні :(

От і цікаво це я якусь фігню скачав чи так і має бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Народ хто качав СП1 х64 архів має підпис майкрософта, чи ні. А то я скачав і х86 і х64, х86 має під підпис а х64 ні :(

От і цікаво це я якусь фігню скачав чи так і має бути.

Певно таки скачав таке,у мене всі підписи на місці,хоча ніколи на таке не звертав уваги...))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Поставил) Что то разници 0, только -1 ГБ на диске Ц :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зявилась збірка Win 7 SP1 від monkrus, качайте, встановлюйте, панове.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...