Vadimm Опубліковано 14 Січня, 2011 в 11:52 #1 Опубліковано 14 Січня, 2011 в 11:52 суть справи така - моя дружина є громадянокою Російської Федерації, має посвідку на проживання на території України та постійно тут проживає. Маємо на меті придбати автомобіль в Росії (там дешевше) і ввезти його в Україну як власність дружини, при цьому розмитнювати його по повній ціні бажання не маємо.Кілька людей мені казало що в такому випадку розмитнення проводиться іншим чином (яким?)і сплачується НАБАГАТО менша сумма, тобто (як я собі розумію) не як "товар" а як "лічниє вєщі б/у". Поясніть чи це можливо, якщо можливо то яка процедура, що при цьому враховується, на скільки дешевше обійдеться розмитнення і в які кабінети/органи звертатись, адреси.Наперед дякую.
xriaps Опубліковано 14 Січня, 2011 в 13:02 #2 Опубліковано 14 Січня, 2011 в 13:02 тут можна трошки почитатип.с. якщо будеш данним ділом займатися, буду дуже вдячний за інформацію, так як ця тема для мене теж актуальна.
Vadimm Опубліковано 14 Січня, 2011 в 14:03 Автор #3 Опубліковано 14 Січня, 2011 в 14:03 п.с. якщо будеш данним ділом займатися, буду дуже вдячний за інформацію, так як ця тема для мене теж актуальна. почитав твою ссилку, судячи з неї авто повинно бути спочатку рік побути зареєстрованим там (і тільки на 1 власника - в моєму випадку дружину), а потім ще рік після ввозу тут. І тільки через рік я зможу стати співвласником... 2 роки гємора це трохи круто.
MACCEN Опубліковано 14 Січня, 2011 в 19:02 #4 Опубліковано 14 Січня, 2011 в 19:02 А ти думав що такий хитрий Наші бережуть непонятно правда якого виробника авто. Тому таке мутять!
Vadimm Опубліковано 14 Січня, 2011 в 19:15 Автор #5 Опубліковано 14 Січня, 2011 в 19:15 А ти думав що такий хитрий Наші бережуть непонятно правда якого виробника авто. Тому таке мутять!Он білоруси донедавна могли таким макаром і по 10 авто ввозити, і нічо, і не чекали 2 роки. Бацька тільки недавно прикрив лавочку.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.