Перейти до змісту

Питання по Asus P5B на P965 з процесором і памяттю

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Привіт у мене матплата ASUS P5B

http://www.3dnews.ru/motherboard/asus_p5b/index2.htm перший обзор

http://www.easycom.com.ua/mboard/asus_p5b/?lang=ru другий більш новіший

Можливо у когось теж така мама була?

В інструкції до плати пише що вона (а саме P965) підтримує Intel Core 2 Extreme, Intel Core 2 Duo, Pentium 4 D (Intel Core 2 quad НЕМА). Проте далі в розділі про процесори пише що вона підтримує всі проци сімейства Intel Core. Ну мабуть на момент виходу мамки коре ту квади не пускались в маси. На офсайті Intel там де P965 теж немає Intel Core 2 quad, а де G965 є. Но в другому обзорі який більш пізніший пише що підтримує. Хто мав таку мать з процом скажіть де правда.

Далі випливає звідси ще і частота памяті, шини і т.д. їх робота. Заявлено шо мать може 800 MHz памяті :-)))Ну і звичайно можна в біосі розганяти мамкіну память до 1066. Проте я прочитав що з новою прошивкою память взагалі підтримує 1066. Ну мабуть треба буде кулер на північний поставити.

В мене стоїть XP,

проц Pentium D, відео geforce gtx450, память 533 2 по 512 і я хочу апдейта.

Вніманіє ВАПРОС?

Які взяти наверняк проц і память?

Опубліковано

Так вест смисл в тому чи хтось ставив квад проц на таку маму, якщо хто ставив і він працював. і робив користь я хотів би знати, я не спішу нікуди :-).

Опубліковано

А нафіга її міняти хай працює поки не згорить. А ладно тре купувати проц а потім і мамку чуть що.

Опубліковано

Вот кажуть що квад працює, а мене цікавить конкретно в кого він є і як працює, який від нього толк.

Опубліковано

якщо і працює то якийсь з перших - Q6600 типу. Так його ще найти потрібно і заплатиш купу грошей...

помоєму теж простіше проапгрейдитись на все нове.

А і ще, для твоєї відашки і квада - оперативи якось мало.

Тікі роби на цей раз все планомірно, не поспішай і не біжи в "сонечко" в вихідний день :)

Опубліковано

Вот кажуть що квад працює, а мене цікавить конкретно в кого він є і як працює, який від нього толк.

толк буде лише у тому випадку, якщо у тебе є реальна потреба у потужностях 4-ядерного проца - графіка, відеомонтаж чи щось подібне (в плані необхідних потужностей), а якщо для використання компа, як розважального центру - ігри, кіно, музика, інтернет, то нормального 2-ядерника тобі вистачить з головою.

Опубліковано

Там все потяне але толк буде не весь. Якщо різниця між процами буде невелика типу 400 грн., то краще взяти щось шустріше. Так Zheny@ при зустрічі назріваючій ми з тобов провірим тівй квад. А вот Соромітнику глянь там шо у тебе завалялось і напиши в ПМ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...