Перейти до змісту

Електропоїзд підвищеної комфортності № 849/850 Київ-Луцьк-Київ

zyb

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Я їздив. Десь місяць тому. В Київ він прибуває в 6-6.20 ранку. В вагонах стільці досить зручні, а в деяких ше й спинка відкидається, так шо мона і покімарити :)

оппа. т.е. тип расположения седушек уже не во всех вагонах один и тот же? (я про откидывающуюся спинку)

а как цена на билет? нет ли разницы на то, что с откидывающимися спинками и на то, что нет?

то, что я видел когда-то, то седушки все жесткие (жесткий пластик с куском дерюжки под ж. седалище и все без варианта откинуть спинку)

В той электричке седушки почти как в автомобиле. Тоесть одинарная седушка со спинкой. мягкая. Сбиты они по 3-4 штуки. По сравнению с деревянными лавками очень даже комфортно :)

• Відповідей 78
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
поезд Киев-Луцк (около 22-00)

З цим поїздом зараз якісь непорозуміння. На скільки я знаю, то він зараз не ходить. Саме замість нього і пустили електричку. В Київі на вокзалі в розкладі написано, що він ходить лише по замовленню якось там. Так що я б на нього орієнтуватись не став. Тим більше зараз ковельський десь в 9 відправляється, а година не спасе.

все с поездом нормально

он через день ходит...

Опубліковано

в цього газенвагена тільки одна перевага - ціна (12 грн по студаку) і економія часу, поспати неможливо, розмови з алкаголіками не приваблюють, нормальних сусідів немає......ну мені ні разу не попадались...

ковельським (363-364) 25 грн (в нормальном вагоні) зато мона виспатись (якшо пораніше лягти)

Опубліковано
нормальних сусідів немає......ну мені ні разу не попадались...

Ну не треба... там часто їздять симпатичні студенточки:)

• 1 місяць потому...
Опубліковано

сегодня отец пытался уехать из Киева в Луцк. билетов нет.

зато на маршрутки мест полно. ехать никто не рискует.

Опубліковано

Там часто місць немає, особливо якщо їхати в п"ятницю, або в неділю. В п"ятницю народ ломиться на вихідні в Київ погуляти, а в неділю студенти. Ну і звичайно цього разу погода дійсно велику роль зіграла

Опубліковано

А что - за последние пару дней уже что-то успело случиться?

Опубліковано

Можу поділитись своїм досвідом добирання вчора в Київ і назад.

Туди купив квиток на Автолюкс. Відправлення мало бути в 1.25 ночі. В результаті в 4.00 рівно сів в автобус. ТРІШКИ ЗАПІЗНИВСЯ. Ну чому не можна попереджувати, 3 години майже чекаєш на автостанції.

Замість того шоб приїхати в 7.50 на автовокзам на Московський, в Київ вїхали в 12.25

Назад їхав Луцьк-експресом. Виїхали в 19.25 замість 19.00, приїхали до Загсу в 2 ночі рівно. Слава Богу, без пригод.

Висновок: особисто я збираюся зимою по-можливості їздити лише поїздом. Ну їх, ті маршрутки і автобуси зимою.

Опубліковано

От якби світло в поїзді вмикалось тільки по зупинкам, а не тричі на всю дорогу по хвилині, то й спати проблем немає. Відкидні крісла знайти легше біля входу, але зимою холодно. Висновок, щоб нормально і комфортно проїхатись потрібно бути поганим сусідом у всіх аспектах, тоді не буде такого дискомфорту як у нормальних сусідів.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Кто знает, ходит ли этот поезд еще? Сколько стоит проезд на данный момент и как с билетами, купить можно или за неделю лучше брать, как на столичный летом до Харькова? :-)

Опубліковано

поезд ходит. отец регулярно им ездит.

с билетами - были ньюансы, когда в выходные хотел ехать - не было.

во всех остальных случаях днем берет - вечером едет.

Опубліковано

перепрошую, то не та електричка аля "загальний вагон" тільки із м'якими сидіннями????

якщо то це чудо - то "Шалена черепаха" рулить!!!

Опубліковано

Шас чтобы поехать "Шаленою черепахою" надо выложить 60 тугриков (узнавал на днях), такм конечно быстрее, на счёт комфорта можно поспорить. А на електропоезде, аля общий вагон с мягкими сиденьями, 30 с копейками, по сути в 2 раза дешевле и на пару часов дольше ехать. Это всё притом что можно в любое время встать, походить, ноги размять. А на это "черепахе" одна остановка, дешевый кофе и отсиженный геморрой, потому что всё время сидишь, сидишь, сидишь.... ездил, говорю то что чувствовал. ИМХО неудобно.

Опубліковано
Шас чтобы поехать "Шаленою черепахою" надо выложить 60 тугриков (узнавал на днях), такм конечно быстрее, на счёт комфорта можно поспорить. А на електропоезде, аля общий вагон с мягкими сиденьями, 30 с копейками, по сути в 2 раза дешевле и на пару часов дольше ехать. Это всё притом что можно в любое время встать, походить, ноги размять. А на это "черепахе" одна остановка, дешевый кофе и отсиженный геморрой, потому что всё время сидишь, сидишь, сидишь.... ездил, говорю то что чувствовал. ИМХО неудобно.

Цілком підтримую.

В будь-якому випадку є з чого вибирати, то вже почуваєш себе людиною.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Кстати, а есть ли такой сайтец, где можно посмотреть стоимость проезда поездом (любым выбранным), допустим, по номеру поезда?

Опубліковано

Там, где пехота не пройёт

И бронепоезд не промчится,

Тяжелый танк не проползёт -

Там пролетит стальная птица

©

Вам сюда - http://www.airlines-info.ru/ :)

Опубліковано

Не знаю, мені мандрувати сим потягом цілком до вподоби. А от ріжниця поміж електричкою та автолюксом у 35 грн - більш ніж не виправдана, нема в автобусі такого комфорту. І шо цікавого спостеіг - автолюксаом із Києва до Луцька дешевше, аніж із Лучеська до столиці(((

• 1 місяць потому...
Опубліковано

поезд перенумерован в 823/824

который зачем-то совпадает с номером поезда Днепропетровск - Кривой Рог

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Реанимирую тему. Думал в юмор фотку пихнуть, но решил сюда. Из Киева езжу только этим поездом - суперовый паровозег. Дам дельный совет на примере вчерашней поездки. Билеты я купил за полчаса до отправления. Получилось в третий вагон. Но оценив нехилую очередь в этот вагон и отсутствие людей в вагоны с 4-ого по 7-ой, решил сделать морду кирпичём и попёр в 4-ый вагон. Улыбка и пара слов проводнице сделали своё дело - я, жена и киндер ехали одни на пол вагона, а в третьем вагоне было свободны два места, на которые у нас были билеты. Люди, наверно, просто стеснялись пересесть в другой вагон. Прошлые разы после проверки билетов я просто мигрировал в другой вагон. Ну и цена билета радует - 32.50.

post-4122-1219099945.jpg

• 1 рік потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...