zzzvalentinxxx Опубліковано 11 Січня, 2011 в 06:38 #1 Опубліковано 11 Січня, 2011 в 06:38 ПП "Та-Но Трейлерз Україна" оголошує конкурс на посаду інженера технолога-конструктора. Вимоги: вища технічна освіта (можливо студенів-п'ятокурсників), знання технологій машинобудування, знання програмних пакетів SolidWorks та AutoCAD, відповідальність, цілеспрямованість, вміння вчити та навчатись.Обов'язки: розробка та ведення конструкторської документації (КД) та карт технологічної інформації (КТІ), супровід КД та КТІ у виробництві, нагляд за виробництвом.Умови: повний робочий день, офіційне працевлаштування.Запрошуємо на співбесіду або надсилайте свої резюме на e-mail: [email protected].Тел.: (О99) 75О-33-25, Валентин.
zzzvalentinxxx Опубліковано 31 Січня, 2011 в 15:48 Автор #2 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 15:48 Конкурс продовжується!
IronSun Опубліковано 31 Січня, 2011 в 19:47 #3 Опубліковано 31 Січня, 2011 в 19:47 ПМ топікстартера не приймає. Цікавить конкретніше пропозиція роботи. Чи можна буде поєднувати з начанням? Я зараз на 5-ому курсі, магістратура ЛНТУ (технологія машинобудування). І ще одне, який необхідний рівень володіння SolidWorks, AutoCAD? Свої вміння я оцінюю на тверду 4.
zzzvalentinxxx Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 13:58 Автор #4 Опубліковано 1 Лютого, 2011 в 13:58 Дзвоніть за вищевказаним номером, або ж як кращий варіант - приходьте на співбесіду: м.Луцьк, вул.Дубнівська, 16 (з 9.00 до 17.00).
KILLER Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 20:10 #5 Опубліковано 4 Лютого, 2011 в 20:10 Умови: повний робочий день, офіційне працевлаштування.а якщо будете гарно працювати то і пару гривень дамо!??яка заробітна плата?
tolaan Опубліковано 6 Лютого, 2011 в 20:22 #6 Опубліковано 6 Лютого, 2011 в 20:22 У нас так всегда всё сначала за пару гривен! А если реализуешса вот тогдаааааааааааааааааааааааааа! всё гуд! Не в обиду автору темы!
zzzvalentinxxx Опубліковано 15 Лютого, 2011 в 09:24 Автор #7 Опубліковано 15 Лютого, 2011 в 09:24 Все ще актуально.
KILLER Опубліковано 15 Лютого, 2011 в 18:47 #8 Опубліковано 15 Лютого, 2011 в 18:47 Все ще актуально.Я підходжу на 95% цій вакансії але принципово не буду до Вас дзвонити, оскільки Вами не вказаний рівень пропонованої заробітної плати. Саме вона є тим що мене і інших кандидатів цікавить при працевлаштуванні. Ви вважаєте, що я сам повинен до Вас дзвонити і розпитувати (і чомусь, здається, що навіть подзвонивши Ви схочете зустрітись, не повідомивши потрібну мені інформацію).. Ви не цінуєте мій час (та й свій також), тому таке оголошення сприймаю як неповагу до себе( як до майбутнього працівника), тому і працювати з Вами великого бажання немає.
zzzvalentinxxx Опубліковано 21 Лютого, 2011 в 12:00 Автор #9 Опубліковано 21 Лютого, 2011 в 12:00 Все ще актуально.Я підходжу на 95% цій вакансії але принципово не буду до Вас дзвонити, оскільки Вами не вказаний рівень пропонованої заробітної плати. Саме вона є тим що мене і інших кандидатів цікавить при працевлаштуванні. Ви вважаєте, що я сам повинен до Вас дзвонити і розпитувати (і чомусь, здається, що навіть подзвонивши Ви схочете зустрітись, не повідомивши потрібну мені інформацію).. Ви не цінуєте мій час (та й свій також), тому таке оголошення сприймаю як неповагу до себе( як до майбутнього працівника), тому і працювати з Вами великого бажання немає.Не вбачаю доцільності попереднього повідомлення. Ваші професійні навики - це товар на ринку праці, який оцінюється у кожного по-різному. Заробітна плата визначається по ходу співбесіди за взаємною згодою обох сторін відповідно до наявного рівня умінь кандидата на вакансію. P.S. Хто хоче щось робити шукає способи, хто не хоче - причини.
KILLER Опубліковано 21 Лютого, 2011 в 18:06 #10 Опубліковано 21 Лютого, 2011 в 18:06 Якщо я оцінюю свої навики в 10000грн - це не означає, що Ви мене наймете і будете платити таку ЗП, оскільки вказуєте, що Вам підходять студенти-п"ятикурсники(без досвіду і навиків)... Якщо Ви розраховуєте платити працівнику макс 2000-2500грн - це мене відразу не влаштовує, оскільки я отримую більше на іншій роботі, де значну роль відіграє досвід та вміння в певному напрямку. Тому є доцільність вказувати основну інформацію(ЗП), до того ж це прописано правилами розділу. P.S. Хто хоче щось робити шукає способи, хто не хоче - причини. Працюють, щоб отримувати винагороду за свою працю у вигляді заробітної плати, а не лише умови "повний робочий день, офіційне працевлаштування."
zzzvalentinxxx Опубліковано 24 Лютого, 2011 в 12:09 Автор #11 Опубліковано 24 Лютого, 2011 в 12:09 Очевидно, Ви задоволені своїм працевлаштуванням, можливо бажаєте аби Вас запросили на більш оплачувану посаду (хоча цього не скажу напевно, так як Ви особисто цього не повідомили), і не розумію суть нашої та подібних дискусій, що не основані на достовірній інформації! На даний час нам потрібен спеціаліст-технолог, але в силу того, що дійсно кваліфікаваних спеціалістів мало, ми можемо дати можливість реалізувати свої інженерні знання і випускникам ВУЗів навіть без досвіду і навиків.
nickel Опубліковано 24 Лютого, 2011 в 13:33 #12 Опубліковано 24 Лютого, 2011 в 13:33 На даний час нам потрібен спеціаліст-технолог, але в силу того, що дійсно кваліфікаваних спеціалістів мало, ми можемо дати можливість реалізувати свої інженерні знання і випускникам ВУЗів навіть без досвіду і навиків.Ви скоріше знайдете людину на посаду, якщо будете пропонувати претендентам реальні гроші (ЗП), а не віртуальну "можливість реалізувати свої інженерні знання". Коли вже до вас накінець дійде, що я шукаю роботу не тому, що вдома вже все переробив, а тому що я їсти хочу.
zzzvalentinxxx Опубліковано 24 Лютого, 2011 в 15:38 Автор #13 Опубліковано 24 Лютого, 2011 в 15:38 Кілька питань:А як Ви шукаєте роботу? - Сидячи за компом, перелистуючи сайти з оголошеннями з надією, що Вас самі знайдуть? І чому Ви думаєте, що офіційне працевлаштування + повний робочий день = мінімальна ставка ЗП? Або ЗП за співбесідою = відсутність ЗП?? В чому "віртуальність" реалізувати інженерні знання? Повторюсь - щоб щось заробити, треба щось робити!
nickel Опубліковано 24 Лютого, 2011 в 15:43 #14 Опубліковано 24 Лютого, 2011 в 15:43 Кілька питань: А як Ви шукаєте роботу? - Сидячи за компом, перелистуючи сайти з оголошеннями з надією, що Вас самі знайдуть? І чому Ви думаєте, що офіційне працевлаштування + повний робочий день = мінімальна ставка ЗП? Або ЗП за співбесідою = відсутність ЗП?? В чому "віртуальність" реалізувати інженерні знання? Повторюсь - щоб щось заробити, треба щось робити! і знову "порожняк" ви часом не з Донбасу?
Pr0ektant Опубліковано 24 Лютого, 2011 в 19:29 #15 Опубліковано 24 Лютого, 2011 в 19:29 Кілька питань:А як Ви шукаєте роботу? - Сидячи за компом, перелистуючи сайти з оголошеннями з надією, що Вас самі знайдуть? І чому Ви думаєте, що офіційне працевлаштування + повний робочий день = мінімальна ставка ЗП? Або ЗП за співбесідою = відсутність ЗП?? В чому "віртуальність" реалізувати інженерні знання? Повторюсь - щоб щось заробити, треба щось робити!2008-2011рр було важко знайти роботу інженером, оскільки не було розвитку, а з початку 2011-го появилося чимало хороших вакансій навіть в Луцьку. Тому варто роботодавцям міняти підхід до фахівців і добре зацікавлювати претендентів в оголошеннях, "заманювати" хорошою зарплатою, оскільки фраза "а наша Галя балувана" знову актувальне, тому що для інженерів появився вибір: де саме працювати і на яких умовах. Відповідно за "копійки" (оскільки інше не вказано) ніхто до Вас працювати не піде.
zzzvalentinxxx Опубліковано 25 Лютого, 2011 в 08:04 Автор #16 Опубліковано 25 Лютого, 2011 в 08:04 до nickel: коректніше! до Pr0ektant: де про "копійки" вказано? Таки "Галя балувана"!
KILLER Опубліковано 25 Лютого, 2011 в 10:52 #17 Опубліковано 25 Лютого, 2011 в 10:52 ну так вкажіть межі - скільки Ви можете запропонувати працівнику!?
Pr0ektant Опубліковано 25 Лютого, 2011 в 10:54 #18 Опубліковано 25 Лютого, 2011 в 10:54 Відправив резюме.
zzzvalentinxxx Опубліковано 26 Лютого, 2011 в 08:28 Автор #19 Опубліковано 26 Лютого, 2011 в 08:28 Відправив резюме. На жаль, немає листа від Вас.
Pr0ektant Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 18:55 #20 Опубліковано 28 Лютого, 2011 в 18:55 Відправив резюме. На жаль, немає листа від Вас. значить в Вас щось не так з поштою!!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.