Zverek Опубліковано 10 Січня, 2011 в 14:17 Поділитися #1 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 14:17 Доброго дня Або вечора Натрапив на цей форум і вирішив поділитися з вами книгою, яку я практично глотнув, а не прочитав, і яка мені дуже допомогла Книга И. М. Данилов "Остеохондроз для профессионального пациента" Прочитав вже декілька разів. Доречі після Львівскього форуму. Поїхав на форум, і потрапив "випадково" )) на конференцію, цього року, в вересні здається. Мало тоді зацікавився, але пізніше книга потрапила від друга в руки, і то через те, що якось сам мову завів, бо в мене сутулість була ну думаю ладно вже, якщо 2 рази потрапила до рук, треба прочитати)) Ви знаєте, не пошкодував взагалі ні про що. Дійсно чудова книга. В мене слава Богу нема проблем з хребтом, крім невеликого сутулення. Після того, що прочитав там, зразу виправився, почав ходити просто по вулиці приблизно 1.5-2 години, як там описуется, і сутулість почала пропадати Чудово. Ось батьку моємо теж так, допомогла. Про грижу там описуєтся чудово. Він теж зробив висновки що і як. Взагалі чудова. раджу всім. дуже чудово описуються методи лікування, які після цього наслідки. Пишеться, що не потрібно робити зразу операцію якщо є грижа, адже після цього наступає рецідив, тобто повернення і ускладення стану. А в нас, як щось тільки так зразу під ніж(((( Да і на витяжіння не треба, чому.. теж описує, корсет мишечний, як називается, теж приносить ускладення. раджу дійсно прочитати, не обов"язково тім в кого проблеми, а й тім в кого їх слава Богу нема. Як кажуть "Осведомлен - значит вооружен" )) Тим більм що вона є в електронному варіанті Десь я ще відео бачив по-поводу неї, якщо найду то скину сюди Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zverek Опубліковано 10 Січня, 2011 в 14:32 Автор Поділитися #2 Опубліковано 10 Січня, 2011 в 14:32 Десь я ще відео бачив по-поводу неї, якщо найду то скину сюди Привіт ще раз) Не полінився, ось знайшов Мало чи, може комусь допоможе Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.