Перейти до змісту

Остеохондроз - одна з найбільших хвороб людства


Zverek

Рекомендовані повідомлення

Доброго дня :) Або вечора :)

Натрапив на цей форум і вирішив поділитися з вами книгою, яку я практично глотнув, а не прочитав, і яка мені дуже допомогла :)

Книга И. М. Данилов "Остеохондроз для профессионального пациента" :)

Прочитав вже декілька разів. Доречі після Львівскього форуму. Поїхав на форум, і потрапив "випадково" )) на конференцію, цього року, в вересні здається. Мало тоді зацікавився, але пізніше книга потрапила від друга в руки, і то через те, що якось сам мову завів, бо в мене сутулість була :) ну думаю ладно вже, якщо 2 рази потрапила до рук, треба прочитати)) Ви знаєте, не пошкодував взагалі ні про що. Дійсно чудова книга. В мене слава Богу нема проблем з хребтом, крім невеликого сутулення. Після того, що прочитав там, зразу виправився, почав ходити просто по вулиці приблизно 1.5-2 години, як там описуется, і сутулість почала пропадати Чудово. Ось батьку моємо теж так, допомогла. Про грижу там описуєтся чудово. Він теж зробив висновки що і як. Взагалі чудова. раджу всім. дуже чудово описуються методи лікування, які після цього наслідки. Пишеться, що не потрібно робити зразу операцію якщо є грижа, адже після цього наступає рецідив, тобто повернення і ускладення стану. А в нас, як щось тільки так зразу під ніж(((( Да і на витяжіння не треба, чому.. теж описує, корсет мишечний, як називается, теж приносить ускладення.

раджу дійсно прочитати, не обов"язково тім в кого проблеми, а й тім в кого їх слава Богу нема. Як кажуть "Осведомлен - значит вооружен" )) Тим більм що вона є в електронному варіанті :)

Десь я ще відео бачив по-поводу неї, якщо найду то скину сюди :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь я ще відео бачив по-поводу неї, якщо найду то скину сюди :)

Привіт ще раз) Не полінився, ось знайшов :) Мало чи, може комусь допоможе :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...