prodrupaler Опубліковано 11 Січня, 2011 в 17:58 Поділитися #51 Опубліковано 11 Січня, 2011 в 17:58 жесть і ах..й. форум охопила епідемія дебілізму, розпочата діфото. Спакойна! Пока кромє тєбя нікто нє заразілся, так шо про епідємію - ето слухі! ха-ха-ха Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura2281 Опубліковано 11 Січня, 2011 в 18:04 Поділитися #52 Опубліковано 11 Січня, 2011 в 18:04 согласен метить куда и что угодно, если гимном борды будет : Детская песенка. - про котика.mp3 Сідав вечеряти, передумав Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
prodrupaler Опубліковано 11 Січня, 2011 в 18:12 Поділитися #53 Опубліковано 11 Січня, 2011 в 18:12 согласен метить куда и что угодно, если гимном борды будет : Детская песенка. - про котика.mp3 Сідав вечеряти, передумав Дякую тобі Di шо ти відкрив цю тему, так як тут (в ці темі) я ше ніколи не ржав.... yura2281 смачного тобі Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura2281 Опубліковано 11 Січня, 2011 в 18:16 Поділитися #54 Опубліковано 11 Січня, 2011 в 18:16 согласен метить куда и что угодно, если гимном борды будет : Детская песенка. - про котика.mp3 Сідав вечеряти, передумав Дякую тобі Di шо ти відкрив цю тему, так як тут (в ці темі) я ше ніколи не ржав.... yura2281 смачного тобі А подумавши все таки, ПОВЕЧЕРЯВ А то ше з голоду, схудну. А не хочу! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
valtasar Опубліковано 10 Травня, 2011 в 08:56 Поділитися #55 Опубліковано 10 Травня, 2011 в 08:56 Возникла на пьяную голову великолепная идея! Назначить всей бордой Генерального секретаря - Мао Цзе Дуна! Полномочия: безграничные Обязанности: модераторы НКВД -назначаются им, общий устрой форума - по усмотрению. Естиственно, админы останутся богами, а все, что под ними - будет в форме соцэксперимента. Мао не может банить лишь рекламодателей, а модераторов как назначил, так и убил. Мао может банить любых противников демократии оппонентов. Мао избирается раз в квартал. В полномочия вступает в феврале, в день рождения борды. А? Так мы вроде как в 2010 одного Мао уже себе выбрали на свою голову и как минимум на пять лет Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.