Перейти до змісту

Нужен редактор веб-портала

mrs

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Нужен человек на роботу редактора:

в обязательства входит:

1. Своевременная публикация пресс-релизов;

2. Безотговорочно присутствовать на работе с 10.00 до 19.00 (суббота и воскресение выходные)

Зарплата: от 1000 грн.

В бонус: офегительный, позитивный коллектив + чай, кофе (Кружку брать свою), время-от-времени пьянки (в рамках разумного).

----

Резюме слать сюда: [email protected]

Опубліковано

А где требования к претенденту типа беглое знание иврита,набор текста 300 знаков за полторы секунды,блондинка ноги до ушей,возраст,раса,вероисповедание,IQ и прочая лабуда

Да и линк портала в студию

Опубліковано

беглое знание иврита,набор текста 300 знаков за полторы секунды,блондинка ноги до ушей,возраст,раса,вероисповедание,IQ и прочая лабуда

такого редактора хорошо к конкурентам подбрасывать :smile3:

Опубліковано

В бонус: офегительный, позитивный коллектив + чай, кофе (Кружку брать свою), время-от-времени пьянки (в рамках разумного).

Комп"ютер і стульчик тоже свої брати?

Опубліковано

Комп"ютер і стульчик тоже свої брати?

да, если это поможет хорошему выполнению обязательств. Да и мозг тоже...

Опубліковано

А где требования к претенденту типа беглое знание иврита,набор текста 300 знаков за полторы секунды,блондинка ноги до ушей,возраст,раса,вероисповедание,IQ и прочая лабуда

Да и линк портала в студию

Не быть мудаком, не материться, быстро соображать, не тупить. Пол, вероисповедание, длинна ног, раса не имеет никакого значения. Лишь бы работа делалась. IQ - достаточное, для того чтобы принять письмо, и умело и вовремя вставить информацию на сайт. Удаленка не катит. Отгулы очень редко.

http://marketnews.com.ua/

Опубліковано

Нужен человек на роботу редактора:

в обязательства входит:

1. Своевременная публикация пресс-релизов;

2. Безотговорочно присутствовать на работе с 10.00 до 19.00 (суббота и воскресение выходные)

Зарплата: от 1000 грн.

Якщо порахувати то виходить таке:

19.00 - 10.00 - 1 год перерва на обід (припускаю що вона є) = 8 годин в сутки.

В середньому 22 робочих дні в місяць * 8 = 176 годин.

1000 / 176 = 5,68 грн/год = 0,71 USD/год

Не сама висока цифра по регіону.

Для студентів і то в два рази більше за годину пропонують. Причому там навіть думати не треба.

А якщо чесно, не пішов би до тебе працювати, вже навіть через одне слово "Безотговорочно".

Як платити то так собі, а як бути - то "безотговорочно".

Я розумію, щоб заплатити зарплату, то треба десь ті гроші брати.

Але ж до людей теж потрібно з розумінням відноситись.

Бо на 1000 грн в місяць особливо не розженешся.

P.S. Хоча, якщо в перервах між публікаціями прес-релізів можна займатися власними справами на роботі, то досить таки непоганий варіант.

Опубліковано

я десять днів по чотири год в день листівочки роздавав -- отримав 500грн.... гуляючи,не напрягаючись,кава,чай,мп3,перерви невеличкі,на крайняк міг кудись відірватись+може хтось підмінити... якщо стоятиму на біржі і роздаватиму листівочки, то це до а то й більше 2000грн...=))

я розумію що це якщо цілий місяць, зазвичай не довго листівки роздають, але кантора не одна.... + ще десь халтурку заробити можна(страх.агентом тощо)

Опубліковано

Саме момент успішного сумісництва без відриву від місця офіційного працевлаштування мене цікавить.

Опубліковано

Так можно за те же деньги автоматизировать систему добавления новостей и зачем человек, раз статьи приходят на почту.

Я так понял статьи нужно "копипастить" из других сайтов, тогда да, нужен мозг, если конечно их потом нужно "переводить" в "типа уникальный текст"...

Опубліковано

Так можно за те же деньги автоматизировать систему добавления новостей и зачем человек, раз статьи приходят на почту.

Я так понял статьи нужно "копипастить" из других сайтов, тогда да, нужен мозг, если конечно их потом нужно "переводить" в "типа уникальный текст"...

Їх не треба копіпастити.

Це каталог прес-релізів. Люди сабмітять туди свої релізи, а редактору потрібно їх передивлятись і публікувати.

Зсилка на сайт зверху.

Опубліковано

Це саме можна спокійно робити віддалено - це я зміг би робити, без відриву від основної роботи. А сидіти в офісі чаї ганяти це добре, але судячи по вимогам роботодавцям "дршуляти" там не дадуть...

Ronya - добре все порахував звичайно, але ще додати дорогу + щось треба й перекусити... це все витрати.

Хоча на кожну пропозицію є свої кандидати, які просто отримають досвід - що теж не поганий варіант, за який ще й платять :)

Опубліковано

Це саме можна спокійно робити віддалено - це я зміг би робити, без відриву від основної роботи. А сидіти в офісі чаї ганяти це добре, але судячи по вимогам роботодавцям "дршуляти" там не дадуть...

Ronya - добре все порахував звичайно, але ще додати дорогу + щось треба й перекусити... це все витрати.

Хоча на кожну пропозицію є свої кандидати, які просто отримають досвід - що теж не поганий варіант, за який ще й платять :)

После "Риолы" берёте? :0003:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...