Перейти до змісту

Якою кур'єрською службою Ви користуєтесь ( і чому саме ? )

artur4ik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 53
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Нова пошта. :D

Я по роботі з ними стикаюсь кожен день, тому мені не доводиться за чимось їздити на той край світу. Можна домовитись.)

Правда, там місцями так швидко міняється народ, що не встигаєш знайомитись толком.

Опубліковано

перевага у користуванні: або нічний експрес (дешево і сердито), або delivery (найдешевше з найдешевших).

намагаюсь НЕ користуватись Автолюксом. занадто вони люблять гроші. одного разу замовив в столиці 1 штекерок Neutrik, вартість штекерка - 35 грн. посилка - малюсінький конвертик.

кур'єр магазину відправника вчасно не повідомив мене про доставку, десь за чотири дні. пішов забирати ще через день - за доставку 20 чи 25 + за пролежування на складі біля 70!!!!!!!!!!!!!!!!

а мусив забрати, бо строки підпирали. мені той штекерок золотим вийшов. отак-то.

Опубліковано

по частоте использования, я бы вот так расположил :

Автолюкс : сравнительно недалеко от меня, очень надежно (ни разу ничего не пропадало за много лет), в офис пускают с байком, очереди днем 2-3 человека, доставка 1-2 дня, очень редко - три дня. минусы : сравнительно дорого, бумажная технология, отсутствие онлайн-трекинга, дозвониться проблемно. отношение персонала : нейтральное.

Нова Пошта : уже совсем рядом со мной. единственный вариант надежной доставки с "послеплатой" aka "зворотня доставочка" и возможностью посмотреть товар до оплаты. быстро (2 дня максимум, но обычно сутки), средние расценки, но "послеплата" дорогая (понимают что альтернативы нет, ага), онлайн-трекинг, полная компьютеризация (заполнять вручную ничего не надо, только подписывать). минусы : в офисе на Львовской очереди, шум, гам; на Хмельницкого потише, но всего одно окошечко и уже были замечены очереди. отношение персонала : позитивно-деловое.

Ваш Час : дешево. по надежности статистики нет, но где-то десяток посылок я получил и ничего не испортили и не потеряли. минусы : находится в редкостных ебенях (район КРЗ, склады), куда добраться можно только на машине или такси, что нивелирует стоимость доставки. отношение персонала : пофигистически-уставшее.

САТ : аналогично "Ваш час". дешево, но далеко (для меня) и, соответственно, неудобно.

Гюнсел : пользовался несколько раз по просьбе людей, у которых он рядом. у нас он на сороковом - лично мне добираться долго. цены высокие.

ИнТайм : находится рядом с Гюнселом, на сороковом. недалеко от МРЕО и заправок. второй сервис, где можно отправить и получить товар в обмен на деньги, но посмотреть при получении не дают и обратно (??) не отправляют - это минус. часто бывают очереди, зато дешево. скорость доставки 2-4 дня. отношение персонала : забойно-веселое.

Ночной Экспресс : тоже в ебенях, но чуть более близких - за парком имени Фотакома, а еще можно попасть от супермаркета на сороковом. цены средние. скорость 2-3 дня и в общем, ничего особенного. технология безбумажная. когда-то была неплохая альтернатива Автолюксу по цене для больших грузов. отношение персонала : прямолинейное.

УкрПошта : тоже курьер, верно? цены сейчас серьезно упали, да и скорость доставки около недели по Украине. пользуюсь иногда - бывает, что некий продавец аукро не слышал про курьеров и настаивает на почте. до сих пор неплохо (7+7 дней) работает старый добрый наложенный платеж. отношение персонала : зеркально-доброжелательное.

Маршрутки-автобусы : будь проклят тот день, когда я сел за баранку этого пылесоса. мрак и писнец. к счастью в этом году пользовался всего дважды - потратил около часа на перетаптывание по автовокзалу, а второй раз и поиграл в догонялки с автобусом. отношение персонала : какого персонала, дядя?

Опубліковано

або delivery (найдешевше з найдешевших).

а это кто такие?

насчет Автолюкса согласен - самого не раз "штрафовали", но понять их тоже могу. офис у них с удобным расположением и объем склада небольшой. позволить себе хранение они попросту не в силах..

Опубліковано
' timestamp='1293670881' post='1052278413']

Міст-експрес: одного разу скинули з якогось газона коробку з монітором. Напевно до цього речення просто нічого додати - тому я утримаюсь від подальших епітетів :)

те, которые недавно были за ЖД вокзалом, слева? было дело, пользовался. груз получил неповрежденным, но отношение персонала откровенно хамское. мало того, что в дождь заставили меня минут 10 курить на улице пока оне трапезничали, так еще и намекали на "чаевые" за доставку :dont:

Опубліковано

або delivery (найдешевше з найдешевших).

а это кто такие?

насчет Автолюкса согласен - самого не раз "штрафовали", но понять их тоже могу. офис у них с удобным расположением и объем склада небольшой. позволить себе хранение они попросту не в силах..

http://www.delivery-auto.com.ua/ знаходяться під мостом за СвітлоЛюкс. там їх троха пошукати потрібно. Кахве "У Івана", за ним склади. отам, серед них і вони.

стосовно автолюксу - я ж не винуватий у затримці від продавця. і товар по передоплаті тільки відправляють. зрозуміло, вина продавця. але крайній хто? можливо офіс і маленький, але ж ми всі люди. тільки домовлятись з "компанією" неможливо.

Опубліковано

я замечу еще то, что мои познания основаны на персональных посылках. самое большое, что я отправлял - 40 кг хурмы велосипед в сборе. разумеется, для каких-то грузоперевозок и корпоративных доставок, будут совершенно другие приоритеты

Опубліковано

Особисто я надаю перевагу чомусь " Новій Пошті " швидко , надійно , ціни досить нормальні , персонал не грубить , як ідеш щось відправляти не приходиться стояти на морозі і чекати своєї черги , швидко обслуговують і коли отримуєш по наложному платежу товар , спершу можна подивитись , а тоді вирішити : купувати чи ні , не так як на Укрпошті , спершу платиш , тоді товар , так щей нагрубіянять і настрій на весь день зіпсують , черга завжди , довго оформлюють .На рахунок " Нічного Експрессу " то теж він мене задовільняє на 30 % , холодно та і взагалі якось там з посилками не дуже ( мягко сказано ) себе видуть : кидають , перевертають , навіть незнаючи що там в середині ... відправляв разів з 6 .. більше туди не ногою =(

Мій вибір - " Нова Пошта " ... хоча 1 єдиний мінус - далеко , хоч і відкрили новий склад , всеодно , їду на Львівську 152 Б .

Опубліковано

Я вибираю Нічний Експрес, да, не дуже зручне розташування, але я завжди машиною і проблем з цим нема та й звик я до нього, до того ж дешево, швидко і надійно, товар з Києва доставляли за 1 день!

Опубліковано

Мій вибір - " Нова Пошта " ... хоча 1 єдиний мінус - далеко , хоч і відкрили новий склад , всеодно , їду на Львівську 152 Б .

можна туди не їхати, в них Нової пошти є офіс на вул. Богдана Хмельницького, 47 (0332) 72-37-59, (050) 405-34-43 приймають багажі до 30 кг

Опубліковано

Мені до Нічного - 10хв ходу пішки. Так що найчастіше користуюсь ним.

Нова Пошта - радує послуга післяплати за товар.

Всі інші - альтернатива.

Опубліковано

Розповім і я трохи ... Користуюся транспортними компаніями досить часто. Отже

Автолюкс - все цивілізовано, на рівні інших, навіть по європейськи. Але тарифи незрозумілі і якщо вантаж великий і далеко везти то краще обходити цього перевізника подалі. Останній раз я отримував маленьку посилку розміром з сигаретну коробку з Запоріжжя і заплатив ... 24 гривні. Це виявляється прямого маршруту немає, перевантажують у Києві. А кожна перевантаження збільшує ціну доставки в 2 рази. А мені як споживачу яка різниця скільки вони його перевантажують, да хоть 100 разів, зробіть тарифи нормальні... Після цього випадку принципово не користуюсь Автолюксом.

Евроеспрес - середні тарифи, хоча вигідно везти диски / шини. Але контора ще та. Вантажників постійно немає, і мені дівчина касир пропонує завжди самому шукати :sq_ye:

Сат - нічого поганого і хорошого. Завжди черги.

Нова Пошта - Не подобається місце розташування.(я за Львівську, на Хмельницького не був) Коли вони були на Карбишева дуже часто користувався їхніми послугами. Тарифи нормальні, але не дешеві Персонал - так собі

Інтайм -компи завжди висять або інтернету немає(тобто вантаж не відправиш). Шарашкіна контора. Доводиться набридати щоб відволікти їх від своїх справ. Дуже часто вантажники зайняті розвантаження машини / перекуром, а не тим що треба ... Але радує розташування, ціна.

Делівері-  Дешевше не буває. Сервіс нормальний, єдине що погано, - це їх низька популярність в деяких регіонах в т.ч в нас в Луцьку

Опубліковано

Нова Пошта : уже совсем рядом со мной. единственный вариант надежной доставки с "послеплатой" aka "зворотня доставочка" и возможностью посмотреть товар до оплаты. быстро (2 дня максимум, но обычно сутки), средние расценки, но "послеплата" дорогая (понимают что альтернативы нет, ага), онлайн-трекинг, полная компьютеризация (заполнять вручную ничего не надо, только подписывать). минусы : в офисе на Львовской очереди, шум, гам; на Хмельницкого потише, но всего одно окошечко и уже были замечены очереди. отношение персонала : позитивно-деловое.

А можна детальніше про "післяплату", чому дорожче?

Опубліковано

1. Нічний Експрес - нормальна ціна, швидке оформлення. Користуюсь регулярно - поки ніяких зауважень.

2. Нова Пошта - ціни нормальні, оформленя - залежно від черги (буває довго). Кілька посилок доїхали пошкодженими (або до мене або від мене). Тому пакувати треба дуже ретельно.

3. Інтайм - ще та контора. Радує тільки вартість достаки. Персонал - сонні мухи.

4. Гюнсел - якби не ціни - була б непогана.

5. Автолюкс - два мінуса які перекреслюють плюси: ціни за відправку далі Києва і штрафи за зберігання більше 2 днів. Ну і черги теж бувають.

6. Делівері - дешево, але досить довго. У них якась логістика дивна (більшість через Київ возять).

7. САТ - дешево, але для мене розміщена незручно, а тому користуюсь рідко.

Опубліковано

А можна детальніше про "післяплату", чому дорожче?

обойдется в 3-6% от суммы и занимает все те же 1-2 суток (они таки физически везут деньги в конвертах!). для сравнения, у большинства банков денежный перевод занимает 5-15 минут и 1-2% от суммы.

Опубліковано

Нова Пошта бо близько і дешево. Є наявність післяплати за товар. Теж чув, що іноді товар приходить пошкодженний. Тому роблю страховку на повну вартість товару. За це беруть 0.5% від вартості страховки, що не є дорого. (у Автолюкса вроді 2%). Да і можна не переживати, бо товар застрахований.

Опубліковано

Користуюся найчастіше Інтаймом, бо він від мене через дорогу, дешеві ціни, обслуговування так собі.

Нова Пошта швидко, до недавнього часу дуже далеко. Але з відкриттям нового складу не всі посилки доставляються на склад № 2 вчасно.

Нічним експресом користувався тільки раз, може бути.

Опубліковано

10 12 перевізників в Луцьку. Я здивований.

Aвтoлюкc

Ваш Час

Гюнсел

Делівері

ЄвроЕкспрес

Ін-Тайм

Міст Експрес

Нова Пошта

Нічний Експрес

САТ

КСД

ПостЕкс

оновив список

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...