Перейти до змісту

Хто не любить Новий Рік?

NowhereGirl

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

а нікому не здається, що причина ненависті не в Новому році, як явищі, а в вас самих? ;)

ТОЧНО!!!!!!!

в 7 років я взнала, що Діда МОроза нема.

І вот...рєзультат наліцо... ((

Опубліковано

А я вот до сих пор верю в деда Мороза, не в того, что «борода из ваты» и перегаром, и его голос похож на голос моего вечно пьяного соседа по подъезду, а в некую не телесную субстанцию, которая способна вызвать в человека чувство доброты, гармонии с самим собой и настоящего Праздника :rolleyes::smile-zachot:

(извините за офф)

Опубліковано

А я вот до сих пор верю в деда Мороза

(извините за офф)

Для мене років 3 чи 4 назад була шоком (дійсно) новина про головну ялинку країни.

До того більше як 20ть з гаком років я думала, що ці ялинки ростуть такі гарні великі, рівненькі :g15: .

А виявилось, що їх на каркасі складають з маленьких гарненьких ялиночок :( :( :( .

Опубліковано

:0050: свято наближається

у наших повсякденних життях і так небагато позитиву, тому не втрачайте моменту хоч якось відпочити і посвяткувати, бодай навіть Новий рік!

Опубліковано
А виявилось, що їх на каркасі складають з маленьких гарненьких ялиночок

:rolleyes:

таковы реалии жизни, в природе нет ничего идеального, а Главная ёлка страны должна быть именно такой, поэтому люди и поправляют этот недостаток именно таким способом :)

Кстати, если вы внимательней присмотритесь к любым центральным городским ёлкам, но увидите, что там тоже в разных местах прибиты или прикручены ветви с других ёлок, поэтому они и такие ровные и красивые

Опубліковано

люблять усі! тікі деякі індивідуми задовбані приготуванням до цього свята зараж кажуть що це все фігня!

нуну, що ви скажете в п"ятницю об 23.55 з келихом шампанського) Більше позитиву народ,живем тільки один раз)

Опубліковано

дивні ви...я в житті визнаю два свята, новий рік і день народження. Люблю ялинку,фільм "С легким паром", сніг, мандарини, напитись до усрачки, олів'є, подарунки під ялинкою, досі вірю в Діда Мороза і щасливий від того, що буде пару вихідних.

П.С. і ще в мому календарі нема 1-го січня

Опубліковано

якщо

напитись до усрачки
спочатку, то не дивно вірити в Діда Мороза і 1000000000 раз дивитися "Іронію.." (бо все ж як перший), мандарини і олів"є валшебним образом перемішуючись зі спиртним, утворюють неповторну картину на снігу, а подарунки під ялинкою нєнавясчіво стають подарунками на день народження :D

ЗІ спирте "до усрачки" - це зло, яке перетворює в зимову казку в фантасмагоричну феєрію ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...