Перейти до змісту

Metal Jam Party у Луцьку


Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Оскільки багато реклами не було, а зацікавлені ліца все одно є, плюс на майбутнє світлого міталла в місті Луцьку.

Ось вам короткий огляд в стилі "свая калакольня".

25 грудня в Луцьку відбувся двіж в Теремнівському ДК з ядрьоними рифами гітар, варіаціями на тему "вокал", хаєрами і т.д. і т.п.

Как в стариє добриє врємєна прям :)

Де: В невеличкому залі з дерев'яною підлогою, традиційними бордовими совіцькими гардинами на сцені, залишками декорацій (певно для утрєнніков однозначно - чудо-піч і ще якась шняга).

З традиційною дискотечною свєтохрєнью.

Публіка:

Купа любителів подібної музики та інших музикантів. Стріла багатенько знайомих, котрих не бачила давно, що було надзвичайно приємно :)

Купа малолітніх любітєлєй послеміццо (це типу купка ідіотів, котрі штовхають одне одного в танці, б*ючи в процесі цього носи, коліна, ребра та інші запчасті тєла).

Постійне дж-дж-дж-дж, купа народу в залі, купа народу надворі, хтось зустрів давніх друзів, хтось просто вискочив з жаркого залу на вулицю.

З алкоголем всередину суворо не пускали (і правильно робили).

Неадекватних у****ків було дуже мало, або ж взагалі не було.

Загалом враження мегапозитивні, люди посміхались, сміялись, музиканти теж не відмічалися у похмурим настроєм :)

Хто ж собсна виступав:

Moonlake (вони ж й надали свій апарат для конца),

Absurd (Ковель)

Puppet Show

Dying Memory Remains (собсна теж причасні до орг-ції)

F.A.T. (Ex-Carnal Embodiment)

Тому любі організатори та музиканти. Так дєржать! Хвост трубой. Ви відродили, можна сказати, давню луцьку традицію двіжувати самим. А оскільки концертних майданчиків для важкої музики у нас справді НУЛЬ (ті клуби, що є, ведуться тільки на попсу та стандарти),то...самі розумієте...крім ВАС цього не зробить ніхто.

Бажаю натхнення, хоча б якихось спонсорів (щоб у своє бабло не влітали) та багато культурних відвідувачів! :)

Хай ваша музика приносить вам тільки кайф.

Ліричний відступ:Хочеться також відразу усікти всіх любітєлєй побз*єть щодо якості звуку і іншої подібної фігні (вооот, звук фігняя...треба було брати там-то там-то і там-то...). Губозакаточний станок вам в сраку, такіє умниє таваріщі! Народ своїми силами робив концерт, тому позатикайте роти,мєгоспеци в качіствіннам звукє ви наші,і проявіть повагу до оргів - самих музикантів, саме тих людей,кому ще до цих пір не вшистко єдно,і яким не забракло організувати подібний концерт. Вклоніться їм і скажіть велике дякую за ентузіазм і за старання. Або ж знайдіть бабло і самі поставте їм толковий апарат за 300-400 баксів наступного разу,ок?:)Бо сидіти і воняти в кутку на когось,самому ніц не зробивши може кожен. А підняти сраку і організувати - тут вже кишка тонка и танки таши быстры :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ребятки молодцы...Все было на максимально возможном высоком уровне.Быдла не наблюдалось,если б только не костюм куклукс клана в конце(африканские корни негодуют).Закоренелым металлюгам понравилось.В общем недовольных,кроме бабки-ключницы,не было.Осень слемилась не по детски,сломала 3 стула и 2 носа,ясно же что не себе :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Moonlake саме те були, сопсна на них і прийшов подивитись. А ковельчанам до виступу ще і за артистизм +1 поставив би, круто в них вийшло :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Moonlake саме те були, сопсна на них і прийшов подивитись. А ковельчанам до виступу ще і за артистизм +1 поставив би, круто в них вийшло :)

Пашу відєль

Іру відєль

Рекса відєль

Славяна відєль

Яну відєль...

тєбя нє відєль!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую Осінь за конструктивну критику! Буду старатись робити ще такі концерти! певні недоробкі буду виправляти для покращення рівня концерту! Дякую всім хто прийшов і підтримав гурти!

Вот афішко якє було до паті: post-320-0-37422300-1293722767_thumb.jpg

Це для статистики бо нелюблю неточності!

Тількі там ошибочкі Апарат по максимому надали Dying Memory Remains 65% апарату, Moonlake 20% а 15% апарату бралося в оренду!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zerotul

бабка-ключніца, по сумісництву - директор ДК і найповажніший працівник культури міста Луцька, була задоволена концертом і поведінкою публіки і висловлювала свою подяку організаторам і всім, хто брав участь у концерті!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...