Перейти до змісту

ПРОПОЗИЦІЯ

Jekson

Рекомендовані повідомлення

Є пропозиція створити клуб прихильників автомобілів ВАЗ. Усіх охочих просимо відгукнутись. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мета? цілі? я не власник автомобіля ВАЗ, але маю свій інтерес, тому питаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я за! Хоча в мене не ВАЗ :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за запитання. Автоклуб ВАЗ - це лише пропозиція, тобто можна створити клуб автотюнінга. Мене наприклад цікавить світловий тюнінг, обтяжка салону (маю невелику практику)а також кузов. А нарахунок "клуб прихильників автомобілів ВАЗ" це тому, що у мене ВАЗ, назву можна й поміняти, це ж не проблема. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 приеднаю свого ВАЗа !!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1 приеднаю свого ВАЗа !!!

Дякую. Хочу почути Ваші пропозиції на цю тему.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую за запитання. Автоклуб ВАЗ - це лише пропозиція, тобто можна створити клуб автотюнінга. Мене наприклад цікавить світловий тюнінг, обтяжка салону (маю невелику практику)а також кузов. А нарахунок "клуб прихильників автомобілів ВАЗ" це тому, що у мене ВАЗ, назву можна й поміняти, це ж не проблема. Дякую.

а чим AutoClub board.lutsk.ua не влаштовує? Там і про тюнінг можна поговорити і про обтяжки салону, багато клубів а-ля "ВАЗ" "Ланос" "Клюб лисої гуми" і т.д. тільки дробить [авто]народ і заважає спілкуванню.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чим AutoClub board.lutsk.ua не влаштовує? Там і про тюнінг можна поговорити і про обтяжки салону, багато клубів а-ля "ВАЗ" "Ланос" "Клюб лисої гуми" і т.д. тільки дробить [авто]народ і заважає спілкуванню.

Взагалі то я не проти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://vaz2101.org/forumdisplay.php?f=250

Для чого створювати, коли є діючий?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...