Гетто Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 08:18 #26 Опубліковано 26 Грудня, 2010 в 08:18 Кому должен? Себе...
fedot Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 21:33 #27 Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 21:33 Не хочу нову тему постити, а свою стару апати..Тож хоч тут матюкнуся. А може мені хто і відповість..)За 48 годин помітив аж 3 (три) снігоприбиральних авто /з відвальними ножами/, лише одна з них неперіодично зригувала (не знайшов більш підходящого слова) із себе щось таке як пісок, невеликими купками. Крім того, живу я на Перемоги, де взагалі цих машин не бачив. Підйом з Глушець до ЦУМа - суцільний лід, Богдани ледь видираються, 9-ки (великі, як 15-ки) взагалі низом їдуть - не можуть видертися /то станом на 16:40-17:20/. На всіх світлофорах і підйомах - лід. Про віддалені райони, такі як Цукровий, де я ввечері був, взагалі мовчу - жах....Чи то вибір нового мера не дуже правильний, чи то дорожні служби вже НР активно святкують, і за кермо ніхто не в стані сісти...Враховуючи заметіль за вікном, на ранок буде мегавесело на дорогах...Взуваємо цепи на колеса? Чи переходимо на танки?
Ha3aP Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 21:54 #28 Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 21:54 В Луцьку жах та Ви не були в Рівному. Я там сьогодні їздив весь день. Луцьк відпочиває. Там алєс повний!
fedor Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 22:02 #29 Опубліковано 29 Грудня, 2010 в 22:02 Я вчора ввечері приїхав з львівської області (проїхавши майже її всю). Ситуація анкологічна, купа ДТП і їхати неможливо.
IronSun Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 06:03 #30 Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 06:03 А може хватить у всіх бідах винити мера? Я б краще винив ненажерливих бютівців в раді, які ніфіга не дають працювати, бо хочуть всі крісла заступників і департаменти. Минулого року теж точно така сама ситуація з ожеледицею була. Сам застряв на Відродження перед Лучеськом але ж не кричав: "Де Шиба??? Чому він мене не виштовхує???"
Jack Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 06:37 #31 Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 06:37 А може хватить у всіх бідах винити мера? "Де Шиба??? Чому він мене не виштовхує???"вчора в новинах чув в Миколаєві за дорожників взялося КРУ за неякісне посипання "піско солевою сумішшю", давно пора в Луцьку надерти дупу дорожникам причому тут мер "Шиба" - Романюк якого на персональному авто возять на роботу ГГ.
fedot Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 07:27 #32 Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 07:27 А може хватить у всіх бідах винити мера? Я б краще винив ненажерливих бютівців в раді, які ніфіга не дають працювати, бо хочуть всі крісла заступників і департаменти. Минулого року теж точно така сама ситуація з ожеледицею була. Сам застряв на Відродження перед Лучеськом але ж не кричав: "Де Шиба??? Чому він мене не виштовхує???"Хвилинку. Хто такий мер? Це, як я розумію, людина, обрана населенням міста, яка за це місто перед людьми і відповідає. То чому я повинен винуватити бютівців, ПРівців, нашоукраїнців, і всіх інших, якщо відповідальним за місто є мер...Який і є головним серед всіх там. Не дають працювати? Нехай наводить порядок, для того він і обраний, тому в нього і повнота влади. Чи Ви хочете сказати, що якісь представники якихось партій лягають поперек снігоочисних машин і не дають їм виїхати на роботу, бо мер дав дорожнім службам пі@@юлін, вигнав їх на вулиці, чим порушив всі їх можливі і неможливі права та свободи? І представники партій почали людей від свавілля міського голови захищати кістьми?
IronSun Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 12:02 #33 Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 12:02 Ви дуже обізнані зі станом справ в міськраді? Бютівці не лягають під колеса, але мають достатньо важелів впливу на фірму, яка виграла тендер на прибирання міста (яку обирали під час каденції колишнього "біло-сердечного" Шиби). Їм вигідно невдоволення жителів новим мером.
MrVes Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 12:31 #34 Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 12:31 Може ще й шампунем помити те місце де асфальт мав би бути?Баловані, пригадайте сапорт доріг минулих років.
KILLER Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 12:41 #35 Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 12:41 Може ще й шампунем помити те місце де асфальт мав би бути? Баловані, пригадайте сапорт доріг минулих років. В Японії дороги з підігрівом
dimmon Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 13:26 #36 Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 13:26 да с таким снегом никто справится не может, вон смотрите Нью Йоркhttp://www.yaplakal.com/forum2/topic300329.html
Гетто Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 13:54 #37 Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 13:54 что то мне больше верится в реальность фоток Нью - Йорка, человек ещё бессилен перед огромными природными бушующими стихиями, и как б не высоко были развиты всякие там нео технологии, искусственные интеллекты и прочая современная ерунда, один смерч, или торнадо, землетрясение,метель могут за пару минут уничтожить то, что создавалось столетиями. такая вот ху*ня, дорогие мои детишки.
fedot Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 16:52 #38 Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 16:52 Ви дуже обізнані зі станом справ в міськраді? Бютівці не лягають під колеса, але мають достатньо важелів впливу на фірму, яка виграла тендер на прибирання міста (яку обирали під час каденції колишнього "біло-сердечного" Шиби). Їм вигідно невдоволення жителів новим мером.Абсолютно необізнаний, але в мера повинні бути важелі впливу на опозицію. Якщо ж ні - скасування результатів тендеру, оскільки фірма-переможець не виконує своїх зобов"язань. Це найпростіший варіант, який відразу спав на думку. Чи замість того, щоб роботою займатися, плакатися, що опозиція заважає? то вона буде заважати постійно..І що? Спихати все на злих та страшних опозиціонерів?Коротше - для політики є окрема тема, тож це був мій останній тут коментарій з політичним нахилом.Хто хоче працювати - шукає можливість, хто не хоче - шукає причину. То мудрі сказали, не я.
fedot Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 17:02 #39 Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 17:02 Може ще й шампунем помити те місце де асфальт мав би бути?Баловані, пригадайте сапорт доріг минулих років.Якщо за чесно сплачений транспортний збір у нас доріг не роблять, то хоча б сніг нехай прибирають. П.С. Знаю і бачив де миють дороги з шампунем...Дорожні знаки...До того ж - досить недалеко, у сусідів наших, поляків. Тож сарказм розумію, хоча...хіба така проблема сніг прибрати і піском посипати?
IronSun Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 17:11 #40 Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 17:11 1) Фактично, фірма виконує зобов'язання. Техніка виїжає на вулиці. Інше питання, яка це техніка. 2) Фракцію, яка має абсолютну більшість важко назвати опозицією. Я розумію, що такий стан речей в місті є паскудний. Але ж і сам Романюк добирається не гвинтокрилом. І якщо розумний, то повинен розуміти, що купи снігу на користь його рейтингу3) Про різницю тарифів транспортного збору можна говорити багато
paviva Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 18:37 #41 Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 18:37 Перед тим як обурюватись на комунальників варто спершу подумати про таке:1. Дороги чистити починають ввечері, і протягом всієї ночі. Техніки мало, а доріг багато, чистять і прилуцькі траси. Отже завжди найдеться хтось незодоволений, що вночі під вікнами саме в нього чистять. Ну не серед білого ж дня це робити. Навіть ввечері буває, хтось припаркується на узбіччі, його огорнуть снігом - спробуй виїди потім.2. Все фінансується ще влітку, пісок заготовлюється зарання. Якщо зима малосніжна витрат мало - сиплють більше, цьогоріч снігу багато, відповідно мало піску. Взимку з кар"єра не так просто пісок привезти. Та й сипати багато не варто, потім всерівно доведеться його діставати з каналізаційних каналів. Сіль дорога, ще й потім самі ж будете жалуватись, що машини їсть корозія.3. Стосовно тендеру. А в нас є інші варіанти, крім луцького спецкомунтранса?4. Кожен повинен займатись своїм ділом, але при цьому не повинен забувати про суспільну справу. Не живіть лише для себе.5. Я живу за містом, коли намете снігу - беру лопату і відкилаю вулицю. І так роблять всі не міські. Вони не надіються що хтось зробить за них. Міські платять за утримання будинку, а сільські податок в сільську раду, при цьому надіяться лише на себе.Не подобається вам як прибирають ваші подвір"я, то робіть це самі. Кожен по черзі, як раз кожному перепаде лище раз в сезон. Не платіть жеку, не користуйтесь його послугами, - створіть власне об"єднання, збирайте гроші на утримання або ж утримуйте його самі. Більшість вважає, що його помешкання - це квартира, а під"їзд, вулиця це суспільне і за цим доглядати має хтось інший . Вийде з квартири і вже починає смітити та псувати. 6. Змініть свої переконання, наше житло не обмежується квартирою, чи навіть будинком. Ми всі живемо в одній країні, і всім потрібно про неї дбати.7. В інших містах, про райцентрии я мовчу, справи з прибиранням значно гірші ніж у Луцьку. Закордоном чисто не через те, що добре прибирають, а тому що не смітять і штрафи за це шалені. Он їх трохи снігом притрусило і все - халепа, не справляються, а ми живемо . Так що не варто так перебільшувати.
Arden Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 19:10 #42 Опубліковано 30 Грудня, 2010 в 19:10 Да что вы... Дорога зачет, шо не поворот то урок дрифта А пробки это вообще кайф, мона посидеть радио послушать, книжку почитать Я к универу 30 минут ехал)) Вместо обычных 10.
paviva Опубліковано 31 Грудня, 2010 в 06:41 #43 Опубліковано 31 Грудня, 2010 в 06:41 Сьогодні зранку приїхав до міста і побачив чистенько вилизані від снігу дороги і посипані піском. Гадаю так роблять завжди. Тільки останні дні багато падало снігу, і цю роботу на ранок було мало помітно. Взагалі пісок потрібно сипати на лід, там він допомагає, а в рихлому снігу лише кашу зробить. Погода сніжна, тому й сипали мало. Краще затвердити на законодавчому рівні, щоб увесь автотранспорт в зимовий період обладнувався снігоочищувальними ковшам, тоді б проблема сама вирішувалася.
Songoku Опубліковано 31 Грудня, 2010 в 08:42 #44 Опубліковано 31 Грудня, 2010 в 08:42 Я сьогодні на Соборності, біля Аверса бачив посипання як через сито. Тобто дрібно і рівно-мірно. По такому приємніше йти (болота мало) і не скользить. Невже нову техніку загнали перед НР???
Scorpio Опубліковано 31 Грудня, 2010 в 10:10 #45 Опубліковано 31 Грудня, 2010 в 10:10 Чому радуєтесь народ, посипають піском, а не реагентами. Пару машин проїхалось і знову слизько, а грошики комусь в карман кап-кап, за це "прибирання вулиць"
paviva Опубліковано 31 Грудня, 2010 в 14:04 #46 Опубліковано 31 Грудня, 2010 в 14:04 Чому радуєтесь народ, посипають піском, а не реагентами. Пару машин проїхалось і знову слизько, а грошики комусь в карман кап-кап, за це "прибирання вулиць" Параноя. Слухай, в тебе самого вдома все зроблено раціонально чи на що гроші вистачило? Ну посиплють реагентами, і що? Взимку будеш кайфувати, - влітку підеш в засраний парк і гулятимеш не прибраними вулицями. Це для прикладу. Міський бюджет - аналог сімейного бюджету, хочеться якнайкраще, а вистачає на найнеобхідніше. А взагалі, З Новим роком!!!
Scorpio Опубліковано 31 Грудня, 2010 в 14:48 #47 Опубліковано 31 Грудня, 2010 в 14:48 Ніразу не параноя, краще нічим не посипать, піском посипать можна хіба що пішохідні доріжки і то коли сніг не йде.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.