Перейти до змісту

Ну що ж це за людина така, їдріть його в корінь!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Когдато одна моя знакомая сказала фразу в ответ на сопли одной из подружек, которая жалувалась, что о ней плохо говорят за спиной - "Если о тебе говорят - значит, что ты ещё не умерла и интересна людям. Пускай говорят, надо же им чем то занятся". :_14:

От себя добавлю - да пофиг, что там говорят о тебе всякие гавнюки, люди которые тебе дороги и которые тебя хорошё знают им не поверят, а только посмеются, а на других наплевать с высокой башни. :g16:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ггггг))))

спасіба, мну павєсєлілі, самі павєсєлілісь.

та гундосити і буде надалі))))))шо тут падєлаєж.

а щодо говорять зв спиною, то типу правила журналіста: хай говорять або добре, або погано...це все супер. а от коли нічого не говорять - варто задуматись :)

дик блін собсна чьо шумлю. особисте особистим. на мну воно завжди гванділо і гвандіти буде - це факт і це все норма (вже).

Але ..хто йому дав право воняти на те, що ми робимо разом з іншими людьми, про що він не в курсі і ніколи в курсі не був -- отут как-то сложновато))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну от з "іншими людьми" зберіться і культурно йому поясніть, які вислови і в яких формах вживати.

в інших випадках його будуть чекати легкі тілесні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відповідь:

В людині іде постійна боротьба егоізму(якщо він є) та альтруїзму(якщо він є), ось ці дві суміші приножені на широту душі(якщо вона є), і видають ВЧИНКИ окремо взятої особи.

Не намагайся зрозуміти, засудити, змінити, тим більше відомстити - це марна справа. Приймай або не приймай - все, іншого не дано.

Порада:

Якщо вирішила "перегорнути сторінку", роби це, та йди далі по життю неоглядаючись.

І тема, і емоції в ній, та в тобі, кажуть про те, що ти ще її не перегорнула, лишаєшся в ній, топчишся, мучишся, шукаєш підтримки в інших для себе "проти" нього. Я розумію чому. А ти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Блін:))) Я теж. ЦЕ булькнув мій егоїзм за те, що наїхали без причини на мій альтруїзм.

Не варто так все серйозно сприймати :) Це ж форум.

Є моментні вибухи емоцій. Якщо я злюсь - то я злюсь. І знаю, що це пройде, головне з себе це виплеснути чимшвидше, щоб не засиджувалось. І зараз ця створена тема для мну -- велике хі-хі да ха-ха, а не аррггггггггггг!!!! як було в момент, коли вона створювалась :)

Вибухнуло і загуло - і в цьому вся я.

Формула Ваша - зацікавила. Треба буде покрутити її в голові... Дякс :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zerotul, А ти тут чьо ашиваєшсо,а?

Чьо с тотєй Осєнью ні паздаровалса на Мєтал Джем Сейшнє,а?

ХАМ!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zerotul, А ти тут чьо ашиваєшсо,а?

Чьо с тотєй Осєнью ні паздаровалса на Мєтал Джем Сейшнє,а?

ХАМ!!!!!!!!

Не вели казнить государыня..вели слово молвить.Не гоже холопу отвлекать ее милость,покой она с боярами разговор держит..а бояр там было огого и кучка сверху.

ПС..короче ..долго думал отмазку..ниче не пришло в голову...да ,я свинья

clip_image002.jpg

ПС 2....зато маленькая и няшная

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ц-ц-ц-ц-ц...гашішь-гашішь))))))))) концерт хоть сподобався?? В мну до цих пір шию ломить.

старєю мля

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ц-ц-ц-ц-ц...гашішь-гашішь))))))))) концерт хоть сподобався?? В мну до цих пір шию ломить.

старєю мля

Есль честно-немайо.Я ценю тишину,а когда мне хочется металла то в условиях контроля комфортабельности без ярких огней,которые могут вызвать припадки эпилепсии даже у здорового человека,с качественным звуком,без микрофона который фонит чуть чаще чем очень часто.Понравилась идея с зайками..да и имхо нормальок отыграли только ДМР и еще одна банда(название выветрилось с головушки).Да и в металле очень переборчив-дайте мне 10 альбомов 1-ой групы и это будет счастьем если полдюжины песен из этого вороха прийдется мне по вкусу.....Вот такой тепличный я человек.Да и не люблю больших скопленний народу-не уютно мне как то... мб в монахи податся-борода уже есть...авось сразу сан какой за бороду дадут

Айрон молоток,как организатор и как ударник..подправить сценическую речь и будет :0123:

ПС-таким светом меня не пытали даже гестаповцы из центра Загурского

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мєтал Джем Сейшнє

Это где такое было?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Хтось це може пояснити?:)

Бо в мене слів не хватає, одні матюки...

2 Forever Autumn - та забий ти на те чмо. тиць

всьо равно буде воняти. а твоя реакція на то ще більш його роздражнює "ах єйо задєло...нада ісчо".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Хтось це може пояснити?:)

Бо в мене слів не хватає, одні матюки...

2 Forever Autumn - та забий ти на те чмо. тиць

всьо равно буде воняти. а твоя реакція на то ще більш його роздражнює "ах єйо задєло...нада ісчо".

Та хватит уже советовать..она уже его убила :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пакажитє мнє труп :D

Катнемсо в Гаразджу?)))

З.І. ВІн труп уже давно. РОчків так певно з 7 чи 8 навіть.

Мєтал Джем Сейшнє

Это где такое было?

ДК в Теремно (відродили саморобні концерти в старих ДК!!! юхухухуу!!!!)

Moonlake,

Dying Memorty Remains, F.A.T. (ex - Carnal Embodiment), Puppet Show, Absurd

Оцей народ бацав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 gen552

тутачки:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну шо ж, дарагіє маі, пора подбіть ітогі :))))))

Я - нєрвне, мстиве і подле. З ким треба і хто заслужив.

Жопу порву за свою Кварціру любому.

А вапсчє я всіх люблю :))) Поки мене не **путь.

Надіюсь, дану брєдову тєму передали чи пердадуть слово в слово. Або ж розчєпятають і рамочку :)))

І що дана брєдова тема дала зрозуміти декому, що не варто патякати всім навколо мене хню і про те, що я роблю.

Бо якщо дійсно мужик, то варто прийти і сказати мені в очі (не триндіти Кукусі "передай Іванннці..." те, що вона не вкурила передати. Ггггггг :))))))

А прийти і порадити, що ми так любимо робити, правда?:)Не розумію, як подібні козні за стільки років вас не задовбали, сударь :)

Але каков прівєт от вас, таков отвєт от нас. :)

А ляпати "прасті мені й пробач, я такий поганий, я так змінився, всьо прашло", а на ділі... На ділі нічого не помінялося і ні прашло. Мені шкода. Да :)

Толік_лт правий. Обоє рябоє. Ібо там охота повонять лишній раз, а в мене око за око.

От тому і є ця тема.

От тому і н**уй до мене пригати.

Целую. І желаю в новам гаду не преходити мені дорогу ні язиком ні жопай. Спокійніше буде.

Таваріщі астальниє))) Всі поржали?:))) І прастітє, шо так нагло паюзала бордавскую площадь в сваіх працівних целях.

Всєх с новим годам!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оф:

народ подскажите как ставить темы в игнор чтобы в поиске новых ответов она не появлялась? Ибо ну ащьпе бред )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оф:

народ подскажите как ставить темы в игнор чтобы в поиске новых ответов она не появлялась? Ибо ну ащьпе бред )

вітаю, тепер ти ще на цю тему підписався :ok:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Соррі, ДІммон, це ФЛЕЙМ)))) Де можна хоть на голові стояти. І писати про що завгодно. Ну не читай, раз брєд. То й добре, що брєд.

зато дивись як весело - тільки нове повідомлення- зразу купа "тему переглядають"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда, речь ізабілує лавой гнева, хотя зернятко правди имеєтцо)

http://prostopleer.com/tracks/1587567lckC

я правильно під"хав?)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мда, речь ізабілує лавой гнева, хотя зернятко правди имеєтцо)

http://prostopleer.com/tracks/1587567lckC

я правильно під"хав?)

гнєв - енто емоция.

емоция - енто жиззь :)

хотя писякала улибаясь. умільонно :)

А пісенька не канає ваша, хоча хорооошаааа

Сюди підходить оця:

Аквариум - Укравший дождь

І то вже давно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...