Перейти до змісту

Ну що ж це за людина така, їдріть його в корінь!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Коротше. Передісторія.

В трьох словах.

Єсть таке чудо в Луцьку, на яке я потратила більше 3х років свого життя.

Котре нічого не добилося в житті (тільки провело 1 рицарський турнір колись давно і цим хвасталось).

Хоббі:

Індустріальний альпінізм, вічне ниття на хрінове життя, на колишню жінку (яка вона с**а і б**дь), на пробиту в якійсь уявній війні ногу і т.п.

Полюбляло бухати по-чорному, потім лізти в бійки, брехати і інколи прикладати руку до мене. А так - професійне на3,14здування на людей.

Я не ангел і за ці всі речі тупо почала жити своїм життям (у всіх параметрах, гггг).

ЕТО ж за брехати поплатилося прекрасненьким фінгаликом в себе під оком в 2009му році на байк сльоті в Гаразджі.

Розбіглися. Поїхало в Расєю заробляти гроші. І слава Богу. Намагалося писати смски, мол я такий урод, прасті міня, я всьо понял.

Приїхало і взяло собі в утриманки одну пані. Від мене відстав.

УФФФФФ!!!!

Я при зустрічі повний ігнор. Єсть така штука, як на**й з пляжа.

Недавно розказують.

В Майдані мова зайшла за мій конфлікт з Кінг Сайзами. А це ЧМО сиділо і підвонювало комусь щось на кшталт: Да! Да! Вона шо, афігєла! ШО вони! Вони нічого не зробили! А вона! Вона то -то-то-то і то.

Примітка: ВОНО ніколи не бувало ні на квартирниках, ні на концертах ВЗАГАЛІ.

Вапрос:

Ну нннна**я?

Навіщо люди, не будучи свідками подій, лізуть не в своє діло?

Навіщо після всього сказаного "вибач та пробач мене" людина робить й надалі так, як робила мільйон разів до того?

Хтось це може пояснити?:)

Бо в мене слів не хватає, одні матюки.

Те, що я про це написала - негарно.

Як і те, що воно 3,14здить в мене за спиною до цих пір.

Око за око. Зуб за зуб. Машем і улибаємся н*х.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Паталогическая форма свинства.При следующей встрече вмажешь ему прямо промеж....глаз.Да и забудь за энто чудо...у тебя и так есть много за что думать.Пускай он грызет себе пятки,где,как и сколько извинятся,а если нет то йух с ним-така хфайна дівка найде собі іншого принца.

Короче ,чем больше ты о нем думаешь и говоришь тем больше негатива сгенерируется.Займись чем то-отвлекись.

ПС Вот тебе бабочка :g17:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НЕ думаю я про це постійно. ТОж тільки вчора розказали про цей феномен :))))

Що вріжу, то вріжу мля.

Подібні патології лікуються тільки забиванням.

Гвоздя в гроб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ого, видно сильно прижгло девушку...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ізумітєльна звичка трусити своїм гівном на людях. Ви ідеально підходите один одному, у вас схожі звички, зійдіться назад.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НЕ думаю я про це постійно. ТОж тільки вчора розказали про цей феномен :))))

Що вріжу, то вріжу мля.

Подібні патології лікуються тільки забиванням.

Гвоздя в гроб.

ну уж нинада так чтоб аж совсем,ага.Просто слегка покалечить... :boks::nun:

Да и не стоит оно того.Не стоит морать руки о go no

Вот тебе няшный котик :cat:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага, точно, задофіга негативу, переключись на позитив, і включай ігнор не лише при зустрічі.Звичайно писати про це все не є гуд, краще б все це якійсь подрузі в платок. Ти тіпа хочеш шоб тебе пожаліли? воно тобі тре? я ж так поняв ти сильна дівка і можеш перебороти це, а воно хай собі гризеться. Пазітівне мислення форева! ))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

читаю і зворушлива усмішка осяює обличчя)))) мааааанюююняяяяя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ізумітєльна звичка трусити своїм гівном на людях. Ви ідеально підходите один одному, у вас схожі звички, зійдіться назад.

Єслі би нє ви, Онотолєй, мая судьба нє била би такой как єсть сійчяс)) ТОка благадаря вашим іскрамьотним і всігда правільним указаніям вєрнага путі мая - на вєрнам путі :)

Гавном я трушу з певною метою ЗАВЖДИ. І впевнена, у кожного гавнотрусякала на це є 1 причина (піар, відплата людині, ще там щось).

І надзвичанйо дивуюсь, коли люди роблять то без причини і просто так :)

І ОТ В ЦІЙ ТЕМІ Я ДИВУЮСЬ :))))

Якщо Ви до цього не дійшли, то от я Вам написякала :))))

Нєх мну жаліти. Просто поясніть.

Пишу ще раз - трушу гавном з певною метою :)))

І вашпє. Чого ви думаєте, що коли я зла- то це негатів?

Я магу па йайцам дать і міло улибаясь...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

тобі цього ніхто не пояснить, є така категорія людей і ти з цим нічого не поробиш, кожному своє

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Могу одолжить инструмент правосудия с которым легко добивать(ся)

i-97.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гострий полішукізм?)))

Могу одолжить инструмент правосудия с которым легко добивать(ся)

i-97.jpg

шото он такой... добрий слішком))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чужая душа – потёмки. Осень спрашивает у народа, что это за человек, и виновата ли она? Но мы услышали только одну сторону конфликта, да и то, описано всё это в таких тонах и интонациях, что может возникнуть вопрос : а не месть ли это за какую – то пакость зделаную топикстартером?

Да и как можно дать точный диагноз, не зная ни её ни его?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чужая душа – потёмки. Осень спрашивает у народа, что это за человек, и виновата ли она? Но мы услышали только одну сторону конфликта, да и то, описано всё это в таких тонах и интонациях, что может возникнуть вопрос : а не месть ли это за какую – то пакость зделаную топикстартером?

Да и как можно дать точный диагноз, не зная ни её ни его?

Я - сволоч. Кажу зразу. По відношенню до тієї людини. Пачєму? Сматрєть више :)

Може й мстя. Але мстя через більш як півроку.... якось тупо

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про шо пост? нещасливе кохання? сльози і соплі +воплі "я його покалічу"?

ото вже проблема - ігнор та й все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

про шо пост? нещасливе кохання? сльози і соплі +воплі "я його покалічу"?

ото вже проблема - ігнор та й все.

де тут бл*ть сльози і соплі?

кожен хоче бачити те, що бачить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але мстя через більш як півроку.... якось тупо

Ну, уважаемая Осень, мстя то такая подлая штука, что, затаившись на время, может вспыхнуть и через несколько десятков лет. Так что отнють, а то, что вы называете себя сволочью… вам виднее :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

на яке я потратила більше 3х років свого життя

3 роки просто так разом провели? не могла визначитись?

і взагалі, якщо будеш про то говорити і обсмоктувати з різних кінців - краще не стане і проблема не вирішиться.

якщо він щось невгодне тобі каже - нехай собі каже, хто знає вас обох той вже давно свою думку має. а хто не знає - тим більше воно йому не треба.

так що забий і буде тобі щастя.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але мстя через більш як півроку.... якось тупо

Ну, уважаемая Осень, мстя то такая подлая штука, что, затаившись на время, может вспыхнуть и через несколько десятков лет. Так что отнють, а то, что вы называете себя сволочью… вам виднее :rolleyes:

може й так. хоча ніколи з такими мстями не стикалась :)

А щодо сволочей - ну я ж намагаюсь не корчити з себе ангелочка і хчоа б якосьоцінювати свою поведінку в певних ситуаціях :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коротше. Передісторія.

В трьох словах.

-------погризено мишами----------

Як і те, що воно 3,14здить в мене за спиною до цих пір.

Око за око. Зуб за зуб. Машем і улибаємся н*х.

Расстрелять :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Басня про мстю.

Игрались однажды детишки в песочнице, Вася горсть песку Коле в лицо швырнул.Прошло 20 лет, встретились Василий Иванович с Николаем Фёдоровичем на курорте, и Коля вспомнив горсть песка, утопил Колю в море.

Делайте выводы, господа.

(экспромт, только что придумал) :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой, да насрать! ))

Не стОит опускаться до такого же уровня, я считаю )

То, что он "сиділо і підвонювало комусь" характеризует как человека свинью исключительно ЕГО, а не тебя.

Это раз.

А благодарных слушателей своего "подванивания" он найдет только из числа таких же как и он. А оно вам надо, такое окружение? И какая разница, что они подумают? ))

Это два.

В случаях, когда кто-то из "доброжелателей" страдает необоснованным словесным недержанием в ваш адрес в общественных местах, обычно лучше всего помогает игнор и удивленная вежливость, мол, да что вы, так и говорил? Ну верьте ему, если мне не верите ))

Это три.

А в-четвертых, спроси себя, всегда ли ты сама воздерживаешься от комментариев того, о чем сама не знаешь или знаешь понаслышке. И если не всегда - тогда спроси себя почему )) вот и будет тебе объяснение таких свинских поступков ))

Ничего личного )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Осень я конечно в доску пацифист и добрый как 300т тротила

но:

тайный ребус ордена ассассинов...кагбэ намекаю

809154.jpg

Не смотрите,а то придется вас убить

Мочи его
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

хм..))) ключова фраза

Недавно розказують

а ще...

люди, не будучи свідками подій

то з розряду ОБС (одна баба сказала..) якось по-дитячому: козні, сплєтні..а вот я думаю, шо вона ще та с*ка, а він п*дарас рєдкосний..

та тако в кабаках послухати, то півлуцька сук ходить

якщо серйозно (якщо вже так невсьоравно), то варто зустрітися і поговорити як дорослим людям

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо серйозно (якщо вже так невсьоравно), то варто зустрітися і поговорити як дорослим людям

Вот наконец здравая мысль.Поговорить,растаться (не) друзьями....Таки надо шота решать-вырвать эту страницу из книги или просто ее перевернуть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...