Forever Autumn Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 14:56 #1 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 14:56 Коротше. Передісторія. В трьох словах. Єсть таке чудо в Луцьку, на яке я потратила більше 3х років свого життя. Котре нічого не добилося в житті (тільки провело 1 рицарський турнір колись давно і цим хвасталось). Хоббі: Індустріальний альпінізм, вічне ниття на хрінове життя, на колишню жінку (яка вона с**а і б**дь), на пробиту в якійсь уявній війні ногу і т.п. Полюбляло бухати по-чорному, потім лізти в бійки, брехати і інколи прикладати руку до мене. А так - професійне на3,14здування на людей. Я не ангел і за ці всі речі тупо почала жити своїм життям (у всіх параметрах, гггг). ЕТО ж за брехати поплатилося прекрасненьким фінгаликом в себе під оком в 2009му році на байк сльоті в Гаразджі. Розбіглися. Поїхало в Расєю заробляти гроші. І слава Богу. Намагалося писати смски, мол я такий урод, прасті міня, я всьо понял. Приїхало і взяло собі в утриманки одну пані. Від мене відстав. УФФФФФ!!!! Я при зустрічі повний ігнор. Єсть така штука, як на**й з пляжа. Недавно розказують. В Майдані мова зайшла за мій конфлікт з Кінг Сайзами. А це ЧМО сиділо і підвонювало комусь щось на кшталт: Да! Да! Вона шо, афігєла! ШО вони! Вони нічого не зробили! А вона! Вона то -то-то-то і то. Примітка: ВОНО ніколи не бувало ні на квартирниках, ні на концертах ВЗАГАЛІ. Вапрос: Ну нннна**я? Навіщо люди, не будучи свідками подій, лізуть не в своє діло? Навіщо після всього сказаного "вибач та пробач мене" людина робить й надалі так, як робила мільйон разів до того? Хтось це може пояснити? Бо в мене слів не хватає, одні матюки. Те, що я про це написала - негарно. Як і те, що воно 3,14здить в мене за спиною до цих пір. Око за око. Зуб за зуб. Машем і улибаємся н*х.
Zerotul Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:05 #2 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:05 Паталогическая форма свинства.При следующей встрече вмажешь ему прямо промеж....глаз.Да и забудь за энто чудо...у тебя и так есть много за что думать.Пускай он грызет себе пятки,где,как и сколько извинятся,а если нет то йух с ним-така хфайна дівка найде собі іншого принца. Короче ,чем больше ты о нем думаешь и говоришь тем больше негатива сгенерируется.Займись чем то-отвлекись. ПС Вот тебе бабочка
Forever Autumn Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:09 Автор #3 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:09 НЕ думаю я про це постійно. ТОж тільки вчора розказали про цей феномен ))) Що вріжу, то вріжу мля. Подібні патології лікуються тільки забиванням. Гвоздя в гроб.
oldspice Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:11 #4 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:11 Ого, видно сильно прижгло девушку...
Tolik_lt Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:12 #5 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:12 ізумітєльна звичка трусити своїм гівном на людях. Ви ідеально підходите один одному, у вас схожі звички, зійдіться назад.
Zerotul Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:14 #6 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:14 НЕ думаю я про це постійно. ТОж тільки вчора розказали про цей феномен ))) Що вріжу, то вріжу мля. Подібні патології лікуються тільки забиванням. Гвоздя в гроб. ну уж нинада так чтоб аж совсем,ага.Просто слегка покалечить... Да и не стоит оно того.Не стоит морать руки о go no Вот тебе няшный котик
gonschik Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:18 #7 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:18 ага, точно, задофіга негативу, переключись на позитив, і включай ігнор не лише при зустрічі.Звичайно писати про це все не є гуд, краще б все це якійсь подрузі в платок. Ти тіпа хочеш шоб тебе пожаліли? воно тобі тре? я ж так поняв ти сильна дівка і можеш перебороти це, а воно хай собі гризеться. Пазітівне мислення форева! ))
MOTOROLLLA Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:19 #8 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:19 читаю і зворушлива усмішка осяює обличчя)))) мааааанюююняяяяя
Forever Autumn Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:23 Автор #9 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:23 ізумітєльна звичка трусити своїм гівном на людях. Ви ідеально підходите один одному, у вас схожі звички, зійдіться назад. Єслі би нє ви, Онотолєй, мая судьба нє била би такой как єсть сійчяс)) ТОка благадаря вашим іскрамьотним і всігда правільним указаніям вєрнага путі мая - на вєрнам путі **** Гавном я трушу з певною метою ЗАВЖДИ. І впевнена, у кожного гавнотрусякала на це є 1 причина (піар, відплата людині, ще там щось). І надзвичанйо дивуюсь, коли люди роблять то без причини і просто так І ОТ В ЦІЙ ТЕМІ Я ДИВУЮСЬ ))) Якщо Ви до цього не дійшли, то от я Вам написякала ))) Нєх мну жаліти. Просто поясніть. Пишу ще раз - трушу гавном з певною метою )) І вашпє. Чого ви думаєте, що коли я зла- то це негатів? Я магу па йайцам дать і міло улибаясь...
gonschik Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:25 #10 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:25 тобі цього ніхто не пояснить, є така категорія людей і ти з цим нічого не поробиш, кожному своє
Zerotul Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:27 #11 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:27 Могу одолжить инструмент правосудия с которым легко добивать(ся)
Forever Autumn Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:29 Автор #12 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:29 гострий полішукізм?))) Могу одолжить инструмент правосудия с которым легко добивать(ся) шото он такой... добрий слішком))))
Гетто Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:32 #13 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:32 Чужая душа – потёмки. Осень спрашивает у народа, что это за человек, и виновата ли она? Но мы услышали только одну сторону конфликта, да и то, описано всё это в таких тонах и интонациях, что может возникнуть вопрос : а не месть ли это за какую – то пакость зделаную топикстартером? Да и как можно дать точный диагноз, не зная ни её ни его?
Forever Autumn Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:37 Автор #14 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:37 Чужая душа – потёмки. Осень спрашивает у народа, что это за человек, и виновата ли она? Но мы услышали только одну сторону конфликта, да и то, описано всё это в таких тонах и интонациях, что может возникнуть вопрос : а не месть ли это за какую – то пакость зделаную топикстартером? Да и как можно дать точный диагноз, не зная ни её ни его? Я - сволоч. Кажу зразу. По відношенню до тієї людини. Пачєму? Сматрєть више Може й мстя. Але мстя через більш як півроку.... якось тупо
Ko3bMa Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:38 #15 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:38 про шо пост? нещасливе кохання? сльози і соплі +воплі "я його покалічу"? ото вже проблема - ігнор та й все.
Forever Autumn Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:40 Автор #16 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:40 про шо пост? нещасливе кохання? сльози і соплі +воплі "я його покалічу"? ото вже проблема - ігнор та й все.де тут бл*ть сльози і соплі?кожен хоче бачити те, що бачить.
Гетто Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:40 #17 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:40 Але мстя через більш як півроку.... якось тупо Ну, уважаемая Осень, мстя то такая подлая штука, что, затаившись на время, может вспыхнуть и через несколько десятков лет. Так что отнють, а то, что вы называете себя сволочью… вам виднее
Ko3bMa Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:46 #18 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:46 на яке я потратила більше 3х років свого життя3 роки просто так разом провели? не могла визначитись?і взагалі, якщо будеш про то говорити і обсмоктувати з різних кінців - краще не стане і проблема не вирішиться.якщо він щось невгодне тобі каже - нехай собі каже, хто знає вас обох той вже давно свою думку має. а хто не знає - тим більше воно йому не треба.так що забий і буде тобі щастя.
Forever Autumn Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:47 Автор #19 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:47 Але мстя через більш як півроку.... якось тупо Ну, уважаемая Осень, мстя то такая подлая штука, что, затаившись на время, может вспыхнуть и через несколько десятков лет. Так что отнють, а то, что вы называете себя сволочью… вам виднее може й так. хоча ніколи з такими мстями не стикалась А щодо сволочей - ну я ж намагаюсь не корчити з себе ангелочка і хчоа б якосьоцінювати свою поведінку в певних ситуаціях
fedor Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:49 #20 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:49 Коротше. Передісторія. В трьох словах. -------погризено мишами---------- Як і те, що воно 3,14здить в мене за спиною до цих пір. Око за око. Зуб за зуб. Машем і улибаємся н*х. Расстрелять
Гетто Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:52 #21 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:52 Басня про мстю. Игрались однажды детишки в песочнице, Вася горсть песку Коле в лицо швырнул.Прошло 20 лет, встретились Василий Иванович с Николаем Фёдоровичем на курорте, и Коля вспомнив горсть песка, утопил Колю в море. Делайте выводы, господа. (экспромт, только что придумал)
KiLena Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:54 #22 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:54 Ой, да насрать! ))Не стОит опускаться до такого же уровня, я считаю )То, что он "сиділо і підвонювало комусь" характеризует как человека свинью исключительно ЕГО, а не тебя.Это раз.А благодарных слушателей своего "подванивания" он найдет только из числа таких же как и он. А оно вам надо, такое окружение? И какая разница, что они подумают? ))Это два.В случаях, когда кто-то из "доброжелателей" страдает необоснованным словесным недержанием в ваш адрес в общественных местах, обычно лучше всего помогает игнор и удивленная вежливость, мол, да что вы, так и говорил? Ну верьте ему, если мне не верите ))Это три.А в-четвертых, спроси себя, всегда ли ты сама воздерживаешься от комментариев того, о чем сама не знаешь или знаешь понаслышке. И если не всегда - тогда спроси себя почему )) вот и будет тебе объяснение таких свинских поступков ))Ничего личного )
Zerotul Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:57 #23 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 15:57 Осень я конечно в доску пацифист и добрый как 300т тротила но: тайный ребус ордена ассассинов...кагбэ намекаю Не смотрите,а то придется вас убить Мочи его
solnishko Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 16:04 #24 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 16:04 хм..))) ключова фразаНедавно розказуютьа ще...люди, не будучи свідками подійто з розряду ОБС (одна баба сказала..) якось по-дитячому: козні, сплєтні..а вот я думаю, шо вона ще та с*ка, а він п*дарас рєдкосний..та тако в кабаках послухати, то півлуцька сук ходитьякщо серйозно (якщо вже так невсьоравно), то варто зустрітися і поговорити як дорослим людям
Zerotul Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 16:10 #25 Опубліковано 22 Грудня, 2010 в 16:10 якщо серйозно (якщо вже так невсьоравно), то варто зустрітися і поговорити як дорослим людямВот наконец здравая мысль.Поговорить,растаться (не) друзьями....Таки надо шота решать-вырвать эту страницу из книги или просто ее перевернуть
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.