Перейти до змісту

Ну що ж це за людина така, їдріть його в корінь!

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Коротше. Передісторія.

В трьох словах.

Єсть таке чудо в Луцьку, на яке я потратила більше 3х років свого життя.

Котре нічого не добилося в житті (тільки провело 1 рицарський турнір колись давно і цим хвасталось).

Хоббі:

Індустріальний альпінізм, вічне ниття на хрінове життя, на колишню жінку (яка вона с**а і б**дь), на пробиту в якійсь уявній війні ногу і т.п.

Полюбляло бухати по-чорному, потім лізти в бійки, брехати і інколи прикладати руку до мене. А так - професійне на3,14здування на людей.

Я не ангел і за ці всі речі тупо почала жити своїм життям (у всіх параметрах, гггг).

ЕТО ж за брехати поплатилося прекрасненьким фінгаликом в себе під оком в 2009му році на байк сльоті в Гаразджі.

Розбіглися. Поїхало в Расєю заробляти гроші. І слава Богу. Намагалося писати смски, мол я такий урод, прасті міня, я всьо понял.

Приїхало і взяло собі в утриманки одну пані. Від мене відстав.

УФФФФФ!!!!

Я при зустрічі повний ігнор. Єсть така штука, як на**й з пляжа.

Недавно розказують.

В Майдані мова зайшла за мій конфлікт з Кінг Сайзами. А це ЧМО сиділо і підвонювало комусь щось на кшталт: Да! Да! Вона шо, афігєла! ШО вони! Вони нічого не зробили! А вона! Вона то -то-то-то і то.

Примітка: ВОНО ніколи не бувало ні на квартирниках, ні на концертах ВЗАГАЛІ.

Вапрос:

Ну нннна**я?

Навіщо люди, не будучи свідками подій, лізуть не в своє діло?

Навіщо після всього сказаного "вибач та пробач мене" людина робить й надалі так, як робила мільйон разів до того?

Хтось це може пояснити?:)

Бо в мене слів не хватає, одні матюки.

Те, що я про це написала - негарно.

Як і те, що воно 3,14здить в мене за спиною до цих пір.

Око за око. Зуб за зуб. Машем і улибаємся н*х.

Опубліковано

Паталогическая форма свинства.При следующей встрече вмажешь ему прямо промеж....глаз.Да и забудь за энто чудо...у тебя и так есть много за что думать.Пускай он грызет себе пятки,где,как и сколько извинятся,а если нет то йух с ним-така хфайна дівка найде собі іншого принца.

Короче ,чем больше ты о нем думаешь и говоришь тем больше негатива сгенерируется.Займись чем то-отвлекись.

ПС Вот тебе бабочка :g17:

Опубліковано

НЕ думаю я про це постійно. ТОж тільки вчора розказали про цей феномен :))))

Що вріжу, то вріжу мля.

Подібні патології лікуються тільки забиванням.

Гвоздя в гроб.

Опубліковано

ізумітєльна звичка трусити своїм гівном на людях. Ви ідеально підходите один одному, у вас схожі звички, зійдіться назад.

Опубліковано

НЕ думаю я про це постійно. ТОж тільки вчора розказали про цей феномен :))))

Що вріжу, то вріжу мля.

Подібні патології лікуються тільки забиванням.

Гвоздя в гроб.

ну уж нинада так чтоб аж совсем,ага.Просто слегка покалечить... :boks::nun:

Да и не стоит оно того.Не стоит морать руки о go no

Вот тебе няшный котик :cat:

Опубліковано

ага, точно, задофіга негативу, переключись на позитив, і включай ігнор не лише при зустрічі.Звичайно писати про це все не є гуд, краще б все це якійсь подрузі в платок. Ти тіпа хочеш шоб тебе пожаліли? воно тобі тре? я ж так поняв ти сильна дівка і можеш перебороти це, а воно хай собі гризеться. Пазітівне мислення форева! ))

Опубліковано

ізумітєльна звичка трусити своїм гівном на людях. Ви ідеально підходите один одному, у вас схожі звички, зійдіться назад.

Єслі би нє ви, Онотолєй, мая судьба нє била би такой как єсть сійчяс)) ТОка благадаря вашим іскрамьотним і всігда правільним указаніям вєрнага путі мая - на вєрнам путі :)

Гавном я трушу з певною метою ЗАВЖДИ. І впевнена, у кожного гавнотрусякала на це є 1 причина (піар, відплата людині, ще там щось).

І надзвичанйо дивуюсь, коли люди роблять то без причини і просто так :)

І ОТ В ЦІЙ ТЕМІ Я ДИВУЮСЬ :))))

Якщо Ви до цього не дійшли, то от я Вам написякала :))))

Нєх мну жаліти. Просто поясніть.

Пишу ще раз - трушу гавном з певною метою :)))

І вашпє. Чого ви думаєте, що коли я зла- то це негатів?

Я магу па йайцам дать і міло улибаясь...

Опубліковано

Чужая душа – потёмки. Осень спрашивает у народа, что это за человек, и виновата ли она? Но мы услышали только одну сторону конфликта, да и то, описано всё это в таких тонах и интонациях, что может возникнуть вопрос : а не месть ли это за какую – то пакость зделаную топикстартером?

Да и как можно дать точный диагноз, не зная ни её ни его?

Опубліковано

Чужая душа – потёмки. Осень спрашивает у народа, что это за человек, и виновата ли она? Но мы услышали только одну сторону конфликта, да и то, описано всё это в таких тонах и интонациях, что может возникнуть вопрос : а не месть ли это за какую – то пакость зделаную топикстартером?

Да и как можно дать точный диагноз, не зная ни её ни его?

Я - сволоч. Кажу зразу. По відношенню до тієї людини. Пачєму? Сматрєть више :)

Може й мстя. Але мстя через більш як півроку.... якось тупо

Опубліковано

про шо пост? нещасливе кохання? сльози і соплі +воплі "я його покалічу"?

ото вже проблема - ігнор та й все.

Опубліковано

про шо пост? нещасливе кохання? сльози і соплі +воплі "я його покалічу"?

ото вже проблема - ігнор та й все.

де тут бл*ть сльози і соплі?

кожен хоче бачити те, що бачить.

Опубліковано
Але мстя через більш як півроку.... якось тупо

Ну, уважаемая Осень, мстя то такая подлая штука, что, затаившись на время, может вспыхнуть и через несколько десятков лет. Так что отнють, а то, что вы называете себя сволочью… вам виднее :rolleyes:

Опубліковано
на яке я потратила більше 3х років свого життя

3 роки просто так разом провели? не могла визначитись?

і взагалі, якщо будеш про то говорити і обсмоктувати з різних кінців - краще не стане і проблема не вирішиться.

якщо він щось невгодне тобі каже - нехай собі каже, хто знає вас обох той вже давно свою думку має. а хто не знає - тим більше воно йому не треба.

так що забий і буде тобі щастя.

Опубліковано
Але мстя через більш як півроку.... якось тупо

Ну, уважаемая Осень, мстя то такая подлая штука, что, затаившись на время, может вспыхнуть и через несколько десятков лет. Так что отнють, а то, что вы называете себя сволочью… вам виднее :rolleyes:

може й так. хоча ніколи з такими мстями не стикалась :)

А щодо сволочей - ну я ж намагаюсь не корчити з себе ангелочка і хчоа б якосьоцінювати свою поведінку в певних ситуаціях :)

Опубліковано

Коротше. Передісторія.

В трьох словах.

-------погризено мишами----------

Як і те, що воно 3,14здить в мене за спиною до цих пір.

Око за око. Зуб за зуб. Машем і улибаємся н*х.

Расстрелять :mdr:

Опубліковано

Басня про мстю.

Игрались однажды детишки в песочнице, Вася горсть песку Коле в лицо швырнул.Прошло 20 лет, встретились Василий Иванович с Николаем Фёдоровичем на курорте, и Коля вспомнив горсть песка, утопил Колю в море.

Делайте выводы, господа.

(экспромт, только что придумал) :rolleyes:

Опубліковано

Ой, да насрать! ))

Не стОит опускаться до такого же уровня, я считаю )

То, что он "сиділо і підвонювало комусь" характеризует как человека свинью исключительно ЕГО, а не тебя.

Это раз.

А благодарных слушателей своего "подванивания" он найдет только из числа таких же как и он. А оно вам надо, такое окружение? И какая разница, что они подумают? ))

Это два.

В случаях, когда кто-то из "доброжелателей" страдает необоснованным словесным недержанием в ваш адрес в общественных местах, обычно лучше всего помогает игнор и удивленная вежливость, мол, да что вы, так и говорил? Ну верьте ему, если мне не верите ))

Это три.

А в-четвертых, спроси себя, всегда ли ты сама воздерживаешься от комментариев того, о чем сама не знаешь или знаешь понаслышке. И если не всегда - тогда спроси себя почему )) вот и будет тебе объяснение таких свинских поступков ))

Ничего личного )

Опубліковано

Осень я конечно в доску пацифист и добрый как 300т тротила

но:

тайный ребус ордена ассассинов...кагбэ намекаю

809154.jpg

Не смотрите,а то придется вас убить

Мочи его
Опубліковано

хм..))) ключова фраза

Недавно розказують

а ще...

люди, не будучи свідками подій

то з розряду ОБС (одна баба сказала..) якось по-дитячому: козні, сплєтні..а вот я думаю, шо вона ще та с*ка, а він п*дарас рєдкосний..

та тако в кабаках послухати, то півлуцька сук ходить

якщо серйозно (якщо вже так невсьоравно), то варто зустрітися і поговорити як дорослим людям

Опубліковано

якщо серйозно (якщо вже так невсьоравно), то варто зустрітися і поговорити як дорослим людям

Вот наконец здравая мысль.Поговорить,растаться (не) друзьями....Таки надо шота решать-вырвать эту страницу из книги или просто ее перевернуть

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...