Перейти до змісту

Хто користується дизельними підігрівачами дизельного топлева

xriaps

Рекомендовані повідомлення

Від чого йому ставати трупом?

І я не знаю....

Але якщо є бажання можна переглянути форуми автовласників машин з такими двигунами, в частності ті що я вказав.... А порівнювати двигун мотоцикла з напічканим електронікою тут не доречно....  

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь

Двигуни, їх конструкцію я тут порівнювати й не збирався. Написане стосується двотактного мастила. Хтось може конкретно сказати і пояснити яка від нього шкода для дизельних двигунів взагалі і CDI зокрема?

На форумах багато всього понаписувано, але вважати форум достовірним джерелом інформації, як на мене дещо сумнівно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вкину свої 5 коп. :)

2х-тактне масло буває: синтетичне\напів-синтетичне\мінеральне, зачасту має відповідні кольори - прозорий\синій\червоний, рекомендовані пропорції до застосування в 2Т двигунах 1:50.

Дійсно 2Т мінералка, абсолютно не шкодить ні двигуну, ні ТНВД. Скоріше навпаки, 10 річна експлуатація авто і 700К+ пробігу (принаймні атмосферники перетравляють на ура)- все гуд.

Звичайно мова йде про нормальне масло, ціна якого від 40-50 грн\л. (Stihl, Repsol. Q8)

Розмішують 1:50-1:100, навіть влітку додають, враховуючи що в нас, переважно, не соляра, а Г, капелька якої з руки може випаруватися швидко і без жирної плями ака бензин...

Жодного випадку не чув, щоб 2Т маслом вбили двигун. (розуміється при розумному застосуванні, а то здуру можна і ...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

трошки в тему, трошки не в тему. В Гумор не поститиму - то автомобілісти тільки зрозуміють)

П.С. Чесно сперто на ЗАЗ-Форумі

Запуск, так сказать описание алгоритма...

со стороны это выглядит так:

Заводим двигатель в мороз:

сгналка: датчик!!!...Датчик!!! Датчик твою мать че там с температурай??????

датчик на стекле: холодно ****ь....

сигналка: ясно...заводим...

мозг: ДПКВ, что там с моментом впрыска?

ДПКВ: ща, ща, погодь, ВОТ он!

мозг: афигеть, на ДФ что-нибудь есть?

ДФ: ага, есть сигнал!

мозг: так, значит если я ничего не путаю, на.. ть надо в 4-й котёл... Драйвер форсунки 4-го котла, открывай свой краник на... эммм... чего там у нас по картам топлива.... а, во, посчитал, на 2 миллисекунды

драйвер форсунки: ща всё сделаем. Сим-сим, откройся!

форунка: мля, тяжело как-то.

драйвер форсунки: мозг, чёт она тупит... повышаю напряжение

мозг: да этот горе-тюнер закрутил регулятор давления топлива на 5 бар, придурок, вот и тяжело так

форсунка: фух, открылась... полилося, хорошо полилося!

мозг: катушки зарядить!

катушки: заряжаемся

мозг: по моей команде дать искру... готовсь... ***чте!

свеча: есть разряд!

лямбда: кхы кхы брр вы а****и там наверху столько бензина ****ить?

мозг: а я чё? я ничё, всё по таблицам, как зашивали

лямбда: надо исправлять!

мозг: а ничё не выйдет, "Прогер", с-…, зажал последню версию прошивки с алгоритмом самокоррекции, я ничё поделать не могу Ща я этому Юзверю лампочкой "чек энжин" поморгаю, пуща разбирается. А пока терпите...

катализатор: ****ец мне скоро походу такими темпами

мозг: я ваще удивляюсь, что тебя до сих пор не вырезали.

лямбда: ну хоть вторю лямбду убрали, а то достало это Евро-4, приляпали какую-то обманку...

мозг: так это обманка? ***** себе... ***а. Я думал это твоя подруга...

лямбда: жизнь жестока...

мозг:ё.., пока я тут с вами базарил, мы два следующих котла проспали!! ДПКВ, срочно докладывай, какова ситуация?

ДПКВ: какова-какова... заглохли мы

стартер: ну , в душу верно сказано, опять всё по новой? Ну хоть один раз в жизни с утра бы с первого раза завелись. Нет, твою мать, полчаса мозги полоскать будут....

аккумулятор, ты там как себя чувствуешь?

аккумулятор: холодно и за***** всё

мозг: ДТВ, а чего там вообще на улице то творится?

ДТВ: 34 градуса ниже нуля

мозг: скока скока???!

аккумулятор: стартер, ты как хошь, но я больше не могу... умираю..., ещё ****ее, чем от саба на заглушенной машине

магнитола: это он просто ещё нормальный усилок не купил и саб помощнее не поставил

саб: играю как могу..

мозг: эй монтажный блок вырубите его к чертям собачиьм

монтажный блок: ща, погодь, предохранитель сопротивляется...все вырубили

акк: фу блин, полегчало малость. Эй ау.., че вы провода тут суете? больно блин, у меня ж полярность инвертная, дебилы. Ну вот, приход пошел наконец то.

ДПДЗ: эй мозг, готов я, давай еще разок

КХХ: куда ты готов? ща моя очередь

мозг: КХХ, ты прошлый раз уже помог …., стартер поехали

стартер: эх и тяжко же.

мозг: конечно, тяжко в -30 на 10W40

стартер: ладно, пробуем

ДПКВ: ага, вот, вот рядом уже, ВМТ прошли, котлы сосите

ДМРВ: да вы охренели что ли, куда столько воздуха?

мозг: ДПДЗ че у тя там?

ДПДЗ: да норма все, 100%

мозг: капец, а если в обратку хряснет?

ДПДЗ: да похрен

мозг: эй насос, качай сильнее давай, а то щас напругу дам побольше

акк: хрен ты че дашь, на доноре тоже мотор заглох

мозг: че за утро блин, не к добру мне новая прошивка снилась, ДФ уснул что-ли, лей давай

ДФ: сколько лить то? кто нибудь знает?

ДМРВ, Лямбда, Мозг(хором): неа, на*** лей больше

свеча: да совсем а****и что-ли? я ж захлебнусь тут

мозг: не слушайте, лейте, катушки пли

лямбда: ооооо, тепленькая пошла

мозг: турбина как ты там?

турбина: хз, щас спросим, буст че у нас?

буст: норма все, 0.7

поршня: какой на*** 0,7 тут 1.2 все

буст: кончай греметь, вы кованные.

ДД: кто гремит? мозг углы поправь

мозг: да куда их править, это придурок все бабки на обвесы угробил, теперь на 92ом ездит

бензонасос: +1

мозг: ладно пох, ДПКВ, че там?

ДПКВ: нормально 700 оборотов, глохнем.

мозг: твою мать, да че происходит?

датчик уровня топлива: че че, бенза уже 3 дня как нету.

мозг: бензонасос, а че ты качал?

бензонасос: заначка была

4й: кончайте там спорить, я вообще капиталочку хочу

обвесы: обломись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

кому цікаво, підігрівач виглядає таким чином post-4550-0-88104700-1293908110_thumb.jp

як встановлю на авто - додам ще фоткі...

Привіт, скільки заплатив за данне чудо технічного прогресу? де брав? Там походу релюшку бачив - вона вирубує сама пристрій чи треба вручну? Дякую!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

коштує дане чудо - 60 у.е.

брав тут

на базарі 750 грн.

вмикається і вимикається апарат вмикачем/вимикачем, який виводиться в салон. (на фото чьорна кнопка)

є варіанти даних підігрівачів з таймером. але вони трохи дорожчі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну а если посмотреть с другой стороны????

Зимняя хорошая солярка стоит на 50 копеек дороже. /субьективно, но на ОККО у меня нареканий нет/

Значит 60 долл это 480грн. - если эти деньги пустить на доплату, и заправляться хорошей слолярой то хватит на 960литров.

При расходе 8литров на сотню, 960литров хватит на 12 000км. Учитывая что зима 3-4 мес и даже если наезжать 1000км в месяц то этих денег хватит на 3-4 зимы. Я не вижу смысла в этой вещице.

1. Это "ара" тюнинг!! Ведь соляра замерзает не только в фильтре но и трубках подачи, и баке.

2. За 3-4 года не каждому повезёт и эта штуковина у кого то сгорит раньше.

3. Обычно машины через 3-7 лет продают, не успеет себя окупить данный агрегат.

4. Лить гавно в бак, а потом его подогревать - как то не алё.

У меня конечно машина в гараже, 4 года на Окковской соляре - заводится как часы. Но бывали случаи когда по 2 дня стояла на улице (во дворе у тёщщи) и тоже всё гуд.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Підніму темку, так як знову актуальна... Хтось в курсі чи є даний догрівач на ринку зараз? І по якій ціні...

А то сьогодні машинка не завелась... :0157:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще вияснити причину того "не завелася". На нормальній солярці справний автомобіль заводиться до -25 без особливих проблем. Зараз лише -15 було, плюс-мінус пару градусів. То ще не критична температура.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

почали з підігрівачів,а закінчили dot-4))) трохи маю справи з автомобілями,можу сказати,що нормальна компресія+робочі ВСІ свічки=заводка така ж сама,або і краща,ніж у бензинових двигунів.лампочка свічок нормально показує тільки у марседеса,у VW може непрацювати 3 свічки і вона не загориться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Краще вияснити причину того "не завелася". На нормальній солярці справний автомобіль заводиться до -25 без особливих проблем. Зараз лише -15 було, плюс-мінус пару градусів. То ще не критична температура.

А що ж тут виясняти: аккум не новий, можливості його забирати в тепле місце немає, гарантії нормальної солярки ніхто не дає (Лукойловська), паливний фільтр в жахливому місці, майже на вулиці можна сказати, по компресії, звичайно не супер як для 10 -и річної машини, але це ж не значить що треба справний мотор капіталити, а їхати треба...

Ось і шукаються можливості...

До речі, xriaps, розкажи про враження від користування підігрівачем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підніму темку, так як знову актуальна... Хтось в курсі чи є даний догрівач на ринку зараз? І по якій ціні...

А то сьогодні машинка не завелась... :0157:

продається така штукенція в нас на базарі, але коштує 675 грн. , можливо на сьогоднішній день і дорожче.

я знайшов в Одесі http://www.elcer.com.ua/autonagr/, то там коштує 60 у.е. + доставка в Луцьк.

в прайсі можна знайти розміри підігрівача для будь-якого авто.

зранку включаю підігрівач на хв. 15-20. фільтр нагрівається, солярочка стає теплою і краще розпилюється через форсунки.

хороший акумулятор, свіже хороше маселко, справні свечі, хороша компресія - і "вуаля" - машинка заводиться і при - 20

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підніму темку, так як знову актуальна... Хтось в курсі чи є даний догрівач на ринку зараз? І по якій ціні...

А то сьогодні машинка не завелась...

На пункте замены масел на Карпенка карого, не доезжая мясокомбината, возле шиномонтажа, цена 250 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підніму темку, так як знову актуальна... Хтось в курсі чи є даний догрівач на ринку зараз? І по якій ціні...

А то сьогодні машинка не завелась...

На пункте замены масел на Карпенка карого, не доезжая мясокомбината, возле шиномонтажа, цена 250 грн.

Как фирма называется?

Монолит?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що ж тут виясняти: аккум не новий, можливості його забирати в тепле місце немає, гарантії нормальної солярки ніхто не дає (Лукойловська), паливний фільтр в жахливому місці, майже на вулиці можна сказати, по компресії, звичайно не супер як для 10 -и річної машини, але це ж не значить що треба справний мотор капіталити, а їхати треба...

Так і "догрівайки" - не панацея (((. Що саме збираєтеся гріти? Ви не задумувалися над тим, що обігрівачі також споживають енергію, їм треба від чогось живитися. Слабенькому акумуляторові доведеться не тільки стартер крутити, а ще й перед тим живити обігрівач. Не факт, що енергії акумулятора потім вистачить на свічка накалу і прокрутку двигуна. Якщо солярка в бакові замерзне - підігрівач не спасе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На ОККО по 11.85 продають білоруську солярку,а на "білоруській" заправці біля варшавки вона на 2грн дешевше. Заливав і ту, і ту заради експерименту. Машини(віварик 05 року і т5 04 року) після ночі заводились однаково. ці підігріви фільтру лишня трата грошей, якби вони були корисні їх би ставили б заводу, краще гріти солярку в баку(до речі колись їздив на спринтері в якого ця фіча була з заводу) Або користуйтесь антигелями, благо великий мороз у нас не часто буває.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Угу.. окковська солярка, зранку сів в машину, повернув ключа - жужжить і не заводиться , а на табло напис - "I'm not going anywhere, it is cold to the disgrace"....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо для когось і лишня трата грошей, проте мені він реально допомагає. пробував заводитись в мороз при нагрітій солярці і при холодній

. так при нагрітій - відразу заводиться, а при холодній сартер трохи ще покрутить, поки схватить.

крім того в мороз при нагрітій солярці йде менший розхід пального.

п.с. я ні в якому разі не рекламую ці підігрівачі, просто констатую факт з моїм авто.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прогріти свічки накалу 2-3 рази і заводиться без проблем, якщо з першого разу не завелась.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

dracepupa

Не Монолит, следующий поворот в направлении мясокомбината. Там еще база китайских товаров и продуктов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На ОККО по 11.85 продають білоруську солярку,а на "білоруській" заправці біля варшавки вона на 2грн дешевше.

Тут помилки не має?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Угу.. окковська солярка, зранку сів в машину, повернув ключа - жужжить і не заводиться , а на табло напис - "I'm not going anywhere, it is cold to the disgrace"....

Позавчора бачив окковську машину (з їхніми наклейками), водій якої заглох в дорозі, солярка замерзла (((.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На ОККО по 11.85 продають білоруську солярку,а на "білоруській" заправці біля варшавки вона на 2грн дешевше.

Тут помилки не має?

Яка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Завжди заправляюсь на Лукойлі, але зараз спробував Diesel Pulls Арктика на ОККО (темп. замерзання по рекламі мінус 32 С). Поки політ нормальний. Що замітив зранку набагато легше завести двигун. Поки моїй машинці подобається :_02:. Як на мене такий дизель може вирішувати усі питання з підігрівами, антигелями і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яка?

В цінах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...