Перейти до змісту

Microsoft представила шестую версию Windows Mobile

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Адміністратори
Опубліковано

В четверг, 8 февраля, компания Microsoft представила новую версию операционной системы Windows для мобильных устройств, сделав ее более похожей на Windows Vista дополнив функциями, ранее доступными только на персональных компьютерах.

Операционная система Windows Mobile 6 появится в продаже во втором квартале 2007 года, обещает Microsoft. Она позволит пользователям просматривать электронную почту в оригинальном HTML формате с активными линками на Web-ссылки.

Windows Mobile 6 включает и возможности Windows Live, позволяющей одновременно обмениваться сообщениями с несколькими абонентами и отправлять файлы, изображения, записи или голосовые сообщения.

Пользователи Windows Mobile 6 смогут просматривать и создавать документы в оригинальных программах Word, Outlook. Windows Mobile 6 оснащена новыми средствами безопасности.

Несмотря на то, что рыночная доля Microsoft Windows Mobile гораздо меньше, чем доля Series 60 и Linux, выпускаемых компаниями Symbian и Nokia, именно Windows Mobile в ноябре была выбрана крупнейшим европейским оператором мобильной связи Vodafone из всего трех существующих на рынке.

Гигант программного обеспечения заявляет, что продажи мобильных телефонов с системой Windows Mobile вырастут в два раза в этом году.

интерестно есть ли уже девайсы с данным WM6.......

Опубліковано

1. Ні в одному телефоні на Сімбіані я не бачив кнопки "Ресет". Така кнопка тільки на Віндосовских ПокетПК.

2. Автовідповідач ні в ВМ2003, ні в ВМ2005 не прикрутили нормальний, як і не було нормального запису телефонної розмови. Якщо і тут така лажа - то фігня це все.

Як я раніше не розумів тих, хто ставив собі Лінукс, ФріБСД. Аж поки не порівняв струнку і чітку систему Симбіан і Віндовс Мобайл... Тоді стало зрозуміло, яке це зло - майкрософт...

Опубліковано

2 Yarchik:

в симбиане приходится долго держать для выключения кнопку питания, потом включать.. хотя в wm2005 это тоже является самым правильным способом перезагрузки - так все данные гарантированно будут сохранены

невозможность создания автоответчика для WM - это, наверное, самый последний аргумент который демонстрируют фанаты понемногу умирающего симбиана. популярность системы определяется наличием софта. под свой WM2005 я могу запустить 90% программ от всех предыдущих систем (WinCE, WM2002, WM2003), а это более ста тысяч наименований. ну и еще примерно столько же присутствует уже непосредственно под WM2005. варез тоже процветает - в сутки релизится 100-200 софтин только на том небольшом количестве форумов за которыми я слежу.

а что свежие симбианы? закрылись в своей кубышке недоступного для простых программеров SDK и количество имеющегося софта можно по пальцам перечесть. старый софт под новую симбу не идет, а то небольшое количество нового софта варезники не очень-то и жалуют. изменение разрешения экрана тоже не способствует совместимости. остается только в java игрушки баловаться.. про UIQ 3.0 я вообще молчу -- это мертворожденная платформа, коммуникатор на PalmOS и то удобнее

Опубліковано
1. Ні в одному телефоні на Сімбіані я не бачив кнопки "Ресет". Така кнопка тільки на Віндосовских ПокетПК

В мене в пальмі є кнопочка ресет. :D

Опубліковано
в симбиане приходится долго держать для выключения кнопку питания, потом включать..
За весь час юзання телефоном довелося рази три перезагрузити - в зв'язку з встановленням нових програм, які рекомендували (але не вимагали!) це зробити.
невозможность создания автоответчика для WM - это, наверное, самый последний аргумент который демонстрируют фанаты понемногу умирающего симбиана.

Ні. Далеко не останній.

Незважаючи на широкий спектр програмного забезпечення під ВМ, особисте користування простенькою Нокіа 3230 з Сімбіаном і добре тобі відомим комунікатором Самсунг і750 говорить в користь Нокії. Взяти хоча б телефонну книжку - стандартна в ВМ надто примітивна, доводиться ставити якусь надстройку. Але вже тоді не уникнути траблів при синхронізації. Не кажучи вже про гемор, як швидко зберегти номер, який тобі щойно подзвонив, або обновити ним існуючий контакт. Тільки танцями з бубном це можливо.

Моя думка така: Телефони на Сімбіан - це на 60-70% телефон і на 30-40% комп. А телефони на Віндовс мобайл - це в першу чергу комп, а потім - телефон.

Хоча якщо говорити про чисто ПокетПС, без телефонного модуля - то Віндовс Мобайл рулить.

Опубліковано

В мене морола МРХ220

телефонна книжка дуже класна і користуватися дуже легко та і з зберіганням номера нема пробем, може це проблема тільки в і750

Опубліковано
може це проблема тільки в і750

Можливо. Хоча, кажуть, в цьому апараті телефонна складова і керування нею на досить високому рівні (як для ВМ2003).

Основна проблема - важко (без стилуса, копіпейста) додати телефон, з якого мені щойно подзвонили, до вже існуючого контакту.

Опубліковано
Моя думка така: Телефони на Сімбіан - це на 60-70% телефон і на 30-40% комп. А телефони на Віндовс мобайл - це в першу чергу комп, а потім - телефон.

хе-хе ^_^ ну тут ти зависив - симба як комп це макс 15%. це я після переходу на 9.1 після wm... слідуючий телефон буду брати 100% на wm. ну його нафік ці нокієвські украшательства, толку від них 0...

Хоча якщо говорити про чисто ПокетПС, без телефонного модуля - то Віндовс Мобайл рулить.

ага, бач значить рулить все таки "маздайка портатива" поки що, якщо навіть симбісти це в кінець кінців визнають :lol:

Опубліковано

Після корстування добрим десятком моделей смартфонів на Симбіан (і від Нокії, і від Сонеріка) я перейшов на WM5 (ASUS P525). Що я можу сказати... Я просто шаленію від можливостей WM5, але скучаю за простотою і зручністю Нокій. До Сенріків (UIQ) я абсолютно байдужий.

Моя думка -- Нокії паралельно до симбіана потрібно освоювати Вінду (як це робить, наприклад, Samsung). Або, накінець, виконати свою обіцянку і включити всі можливості 80ї платформи в 60ту (нокія обіцяла зробити це на протязі 2006 року). Під цією обіцянкою фанати Нокії розуміють в першу чергу підтримку сенсорних дисплеїв в 60й серії нокій.

Ну а ще Нокї пора, накінець, перейти на проци з частотою не менше 400MHz і ставити в свої смарти більш ємкі батареї.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...