Перейти до змісту

Підкажіть який взяти ноутбук!

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!

Народ підскажіть який купити ноутбук. Де в Луцьку краще купувати?

Бютжет +-4000 гр.

Дякую!

Опубліковано

ось, доставка з Києва Автолюксом в Луцьк на вул. Привокзальну на склад. 2-3 дні після оплати в банку.

від себе: купував в "розетці" вже 3 рази. Ніяких нарікань

і ще. В Луцьку за ці гроші ти такого не знайдеш. А машина дуже збалансована. Годі шукати ше шось. Це саме те, що треба, як на мене

Опубліковано

Lenovo IdeaPad G550-45L-2 15.6" LED / Intel Pentium Dual Core T4500 (2.3 ГГц) / RAM 2 ГБ / HDD 320 ГБ / Intel GMA X4500 / DVD Super Multi / LAN / Wi-Fi / веб-камера / DOS / 2.6 кг 3752.00 грн.

Дивись тут

І qaster, непотрібно так категорично заявляти що в Луцьку не найдеш булоб бажання найти можна майже все :)

Опубліковано

Особисто я взяв би краще оцей

Ну не вірю акціям! Раз продають по акції, явно щось там не чисто...

Та і Acer'ам я більше довіряю ніж Samsung'ам (якщо брати ноутбуки)

але як кажуть "на вкус и цвет..."

З.І.: 2 nikolas, BACbOK, в цих ноутах відашки інтегровані, не той рівень трошки... а в одному з них взагалі діагональ 11" тому і ціна така низька

запропонуйте людині за такі гроші щось більш варте...

Опубліковано

Lenovo IdeaPad G550-45L-2 15.6" LED / Intel Pentium Dual Core T4500 (2.3 ГГц) / RAM 2 ГБ / HDD 320 ГБ / Intel GMA X4500 / DVD Super Multi / LAN / Wi-Fi / веб-камера / DOS / 2.6 кг 3752.00 грн.

Дивись тут

І qaster, непотрібно так категорично заявляти що в Луцьку не найдеш булоб бажання найти можна майже все :)

ноут отстойный проц дуал кор, Г, надо искать кор дуал вот только нормальные процы

Я бы советовал тошибу брать, хорошие ноуты и надежный, у меня компакю доволен но есть ноуты за теже деньги по лудше

Опубліковано

З.І.: 2 nikolas, BACbOK, в цих ноутах відашки інтегровані, не той рівень трошки... а в одному з них взагалі діагональ 11" тому і ціна така низька

запропонуйте людині за такі гроші щось більш варте...

Нормальний ноут. І ціна навіть дуже хороша. В Луцьку - 100% за такі гроші не купиш.

Ноут 12", а не 11", і я не рахую, що це недостаток, навпаки шукав саме такий. Я дружині купив вже 2 місяці тому. Працює нормально, претензій немає.

А для чого ноуту неінтегроване відео? Іграшки трохи крутіші ганяти чи що? Так ноути в більшості не для ігр купуються, та і ТС не вказував для яких потреб йому ноут, і чи з інтегрованим відео потрібен чи ні.

Опубліковано

І недоліком на мене є наявність там DDR2 замість вже поширеного на ноутах 3. Коли схочеться апгрейду ця пам*ять може бути дорогою як ddr1 зараз

Опубліковано

Ноут - це цілісна готова для роботи система. Апгрейд і ноут - речі не дуже сумісні в силу ряда причин. Лінь розсусолювати яких саме.

різнийя між ддр2 і ддр3 ніяка

Опубліковано

Купуй далі на розетці запускаючи себе на бабки при доставці :)

Як можна запустити себе на бабки при доставці, якщо, наприклад Lenovo ThinkPad X100e (3508W1X) на розетці коштує 2908 грн, а в Луцьку - мінімум 3500 грн. Доставка з розетки - 50 грн. Загалом, куплений на розетці даний ноут вийде 2958 грн, що є всеодно набагато дешевше, ніж в Луцьку.

Опубліковано

Давай без образ, ага? А то я теж можу сказати: "Сидить воно там собі панти ганяє, а обгрунтувати нічого не може".

Наведи тоді свої аргументи.

Опубліковано

qaster, радник...твою за ногу..

Я трошки ближче до реальних цін і тому знаю про що кажу.

Більшість луцьких фірм працює з постачальником, який всередньому дає ціну на 10$ нижчу від розетки на ноути.

Враховуючи 50ти гривневу доставки з розетки на кожному ноуті замовленому на розетці клієнт втрачає 20$ :)

Купуючи у правильних місцях Луцька ці 20$ можна зекономить.

Те по яким цінам це пропонується покупцю інше питання, але якщо твої пізнання про ринок луцька закінчується у комп всесвіті, або діавесті то про що можна сперечатись?

Опубліковано

Туман, дякую за наводку. Дійсно, можна в Луцьку купити вигідніше ніж в розетці з Києва, але ж то по-принципу "мєста знать нада", тобіш це не загальновідомий вар-т. Тому до встрєчі с Вамі, Туман, я, як пересічна людина без "знайомств" справедливо вважав купівлю в розетці оптимальним вар-том.

Опубліковано

не пойняв :sq_ye: шо значить х100е?

а модель не та (тої нема в прайсі Тумана), а троха інакша. Різниця між разєткою і Туманиною канторою, врах. доставку - ті самі $20, про які він писав

Опубліковано

та я пропонував Туману тут виложити інфо, але кинув він мені то у приват. Значить, сія інфа лиш для ізбранних :0011:

шутю! Туман, розкажіть народу чеснОму, а то я вроді як не маю прва викривать інфо без Вашого дозвола

Опубліковано

Думаю багато кого цікавить включаючи мене :rolleyes:

Невже одна строчка про контору яка дає вигідніші умови чим інтернет магазини, не говорячи вже про наших бариг, така вже мега реклама? Тут вон три ссилки на інтернет магазини розмістили і нічо не сталось...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...