Перейти до змісту

Продаю на комплектуючі ноутбук Toshiba M45-S269

LIONB

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продаю на комплектуючі ноутбук

Toshiba Satellite M45-S269 (Pentium M 740 1.73 GHz, 1Gb+512 MB RAM, 100 GB HDD, WiFi, LAN, DVD-RW, зарядка (робоча)

Після перепаду напруги в мережі вилетів блок, що відповідає за керування зарядкою батареї. Батарея розрядилась. Намагалися зремонтувати у Союз-net в Глобусі. Сказали, що дорога мікросхема. А так все інше робоче

Опубліковано

Продаю на комплектуючі ноутбук

Toshiba Satellite M45-S269 (Pentium M 740 1.73 GHz, 1Gb+512 MB RAM, 100 GB HDD, WiFi, LAN, DVD-RW, зарядка (робоча)

Після перепаду напруги в мережі вилетів блок, що відповідає за керування зарядкою батареї. Батарея розрядилась. Намагалися зремонтувати у Союз-net в Глобусі. Сказали, що дорога мікросхема. А так все інше робоче

Я думаю, що можна ще спробувать зробить

Бо в мене де-то є тошиба того ж рівня на запчастини, в мому блок зарядки батареї - цілий

Приносьте глянем - спробуєм

Але ремонт материнки - діло геморне і дороге (дето тиждень буду пробувати зробить)

050-378-08-35

097-619-20-69

А скільки грошей просите за то всё разом?

Опубліковано

я ту мікруху заряда міняв 2 рази і оба - вона знов вигорала. обвязка там ціла, хз, мо десь в слоях коротить, або мікрухи такі були, но по 160грн на експерименти викидати, якось далі було не логічно )

Опубліковано

я ту мікруху заряда міняв 2 рази і оба - вона знов вигорала. обвязка там ціла, хз, мо десь в слоях коротить, або мікрухи такі були, но по 160грн на експерименти викидати, якось далі було не логічно )

Дякую за попередження

• 2 тижня потому...
Опубліковано

В тебе є такі мікрухи: BQ24703PW?, хоча не впевненний, що саме це треба. Виявилося зовсім інше. Принесли подібний ноут Тошибу новішу, в якому згорів БЖ, щоб взяти цей. Звірив показники БЖ і вирішив переміряти тестером. Виявилося, що в цьому БЖ хтось не правильно перепаяв штекер, змінивши полярність. Я перепаяв, так як має бути і підключив. Що саме цікаво, що тепер світиться індикатор живлення і заряд батареї. Виймаю батарею, ідикатор заряду гасне, міряю напруги на контактах заряду, все є. Правда не стартує. Отаке от буває.

• 2 року потому...
Опубліковано

скільки ви хочете зя шарніри (петлі) кришки ?

ВИ на дату першого посту не дивитися??? А дарма.

Закрито!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...