Перейти до змісту

як це!?!?! робили і як воно було у далекому СРСР

alovin

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

як це!?!?!(_екс) робили і як воно було у далекому СРСР.

Тут можете розказувати усе до чого ви додумувались у тому ділі в період правління СРСР, як і шо робили у цьому і які були проблеми стосовно цього теж можете розказувати вас ніхто не осуджуватиме, а навпаки це буде цікаво і весело почути. :) :) :rolleyes:

1264443961_xxxx.jpg

Опубліковано
як це!?!?!(Sекс) робили і як воно було у далекому СРСР

видається мені, що основний принцип залишився той самий :lol:

Опубліковано

аловін, якби трохи більше практики, ти б так не дивувася

та я не дивуюся просто упаковка балона мені нагадала бивший талончік на маршутку, от і сміх трохі взяв і створив тему.

Опубліковано

Топикстартер ты чё курил????

Для того чтобы чтото делать в этом в 1983году нужно было родиться как минимум в 1968году. Учитывая что сейчас 2010 то тому кто мог (предположительно) что-то в этом делать сейчас лет эдак 42-45. Думаешь кто то с тобой будет откровенничать? Что ты хочешь смешное услышать?

Опубліковано

аловін - молода людина, в якої все ше тільки починається, все впереді, все ше ново і цікаво, а світ повен чудес. заздріть йому, старі циніки!

Опубліковано

аловін - молода людина, в якої все ше тільки починається, все впереді, все ше ново і цікаво, а світ повен чудес. заздріть йому, старі циніки!

тіпа ти вже старий і опитний ??? :lol::blush::lol: не сміши мене !!! :jeer: краще вважай себе молодим то довже проживеш на світі !

А щодо цікавості то так мені цікаво, адже я родився вже у вільній Україні коли СРСР вже розпалося з усіма своїми приколами і способом життя. А я цього всього не бачив тому й цікаво.

Опубліковано
А я цього всього не бачив тому й цікаво

ти думаєш за совка люди ЦИМ на вулицях займалися, а суворе жюрі виставляло оцінки за техніку та художнє враження? (як у всіми тоді абажаємому хфігурному катанні) :D

Опубліковано

Эх, было дело в далеком 84...

Помню на дворе был теплый мартовский день и вся природа какбэ намекала. Вот мы с Галочкой решили попробовать, то, о чем все говорили, но никто не делал.

Дождались мы обеденного перерыва и поняли, что время пришло. Я ей подал условный сигнал и мы, что бы не видил начальник смены пошли в направлении каптерки, сначала она, а потом я. Но не тут то было... Увидел нас Петрович и спросил куда это я. А так как врять друзьям незя, мне пришлось признатся. Петрович, глянул на мое нерешительное выражения лица, ехидно улыбнулся и сунул мне в карман какой то клочек бумаги. Я достал, прочитал и увидил надпись: "Презирватив резиновый. Цена 2к" Тогда я не еще не знал, что это, но догадывался... что в этот момент я стою на пороге чего то нового и неизвестного.

Так, что то меня понесно на воспоминания.

alovin, даю тебе гарантию, что с того времени процес не изменился практически, все так же и столько же ;)

Опубліковано

Не всі - це точно.

Секс був, є, і буде. Можливо, раніше не настільки широко використовувався оральний секс.

А на рахунок СССР скажу - тоді все однаково сіренько оформлялось... І оформлення упаковки презервативів нічим не відрізняється від упаковки, скажімо, телевізора, або (хі-хі!) противогазу.

Опубліковано

alovin, шота я не вкурив нічого! Тебе цікавить сам процес? - В інеті детального відео безліч! Із презервативами і без оних. Чи тебе цікавить як це так в роки СРСР люди ВЗАГАЛІ це робили? Дик, робили! І досі ніби процес усім подобається.

Ну, можливо, були певні незручності у людей, що жили в комунальних квартирах із тонкими стінками. :)

А якщо хочеш більш детально - то ось тобі наглядний приклад:

http://www.youtube.com/watch?v=7_W_-75IZgw

Опубліковано

Можливо автор мав на увазі, що упаковочка доволі стрьомна :) І не викликає жодного статевого потягу, а не те, що сьогодні.

935a89875958.gif

Спеціально для alovin :)

Картинка тільки для дорослих.

ae3ccba8ffc8.jpg
Опубліковано

ну певно в тіх совєцкіх презервативах гума була крепка, щой в сраку можна було пхати, і не боячись, що порветься. :0076::0077::0094: :0094: :0105: :0105: :0105::0155::_06::_08:

Опубліковано
упаковочка доволі стрьомна І не викликає жодного статевого потягу, а не те, що сьогодні.

встає на упаковочку???арігінааально...

Опубліковано
упаковочка доволі стрьомна І не викликає жодного статевого потягу, а не те, що сьогодні.

встає на упаковочку???арігінааально...

Та ні))) Але тільки як уявив, що у цікавий момент я дівчині пропоную іздєліє 80 якогось року - відразу бажання пропадає:):hug:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...