Перейти до змісту

Ми - українці !

Otto Kreer

Рекомендовані повідомлення

Пані і панове, дуже просте але дуже важливе запитання !

Ми лучани, ми українці ! А чи гордимося ми що ми саме українці і що саме являється гордістю для вас як українців ?

Тільки пАзІтІв як би сказала Іванка (Осінь) !

І прошу висловлюватися правдиво ...

Дякую !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коли любиш за щось - чи є це справжньою любов'ю?!

Коли пишаєшся/гордишся за щось - чи є це справжньою гордістю?!

Я - українець! І цього достатньо, щоб пишатися своїм народом та молодою державою!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пазітів і правдиво? Горжусь старою частиною міста(пазітів), хоч це і не мій здобуток (правдиво)

Коли любиш за щось - чи є це справжньою любов'ю?!

Коли пишаєшся/гордишся за щось - чи є це справжньою гордістю?!

Я - українець! І цього достатньо, щоб пишатися своїм народом та молодою державою!

ваш нік символізує...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Українські вчені яких визнає весь світ, і нарасхват запрошують в інші країни,

• українські спортсмени: Клички, Шева, Клочкова, Бубка і т.д.,

• українські дівчата: Міла Йовович, Куриленко, сверх довірена медсестра Моамара Каддафі, і т.д.

Це для мене однозначно привід для гордості за Україну, і як казали японці: а все що ви робите руками то кал.

пс: великою мірою гордитись можна надбаннями українців попередніх періодів, коли ще бабло так не правило світом, тоді люди жили і старались за ідею, а нині серебрянікі в ціні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гордістю? Пам'ять про батьків, дідів. Але це речі позанаціональні.

Якщо аналізувати виключно в рамках нації, то мова буде йти про банальщину типу "культура", "мова". Банальщину - бо кожна нація гордиться тим самим і казати що ми "лучшіші" не можна.

Врешті решт, будь-яка гордість за націю в людині є лише через призму відносин людини зі свою нацією та місця в ній - як в минулому, так і теперішньому часі.

От так. :)

*Ukraine*

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ваш нік символізує...

Не зрозумів Вашої думки?!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не відволікайтесь від теми !

поки що не дуже переконливо як на мене, дрібнувато якось ...

на форумі я явно бачу щирих, тобто свідомих українців - хотілося б їх почути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Горджуся тим що наш народ ніколи не був загарбником.. і всі війни в яких він брав участь були визвольні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не відволікайтесь від теми !

поки що не дуже переконливо як на мене, дрібнувато якось ...

на форумі я явно бачу щирих, тобто свідомих українців - хотілося б їх почути

Цікаво прочитати щось "велике"!

Чи тема створена аби поговорити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одразу згадалась оця тема.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отто, а шо ето вас на патетіку потянуло?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пані і панове, дуже просте але дуже важливе запитання !

Ми лучани, ми українці ! А чи гордимося ми що ми саме українці і що саме являється гордістю для вас як українців ?

Тільки пАзІтІв як би сказала Іванка (Осінь) !

І прошу висловлюватися правдиво ...

Дякую !

Як на мене, то трохи некоректно поставлене питання, тому що запитання "а чи гордимося ми?" передбачає відповіді і "гордимося" і "не гордимося"...а побажання автора "Тільки пазітів" виключає відповідь під № 2

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Согласен с Liberta. Я русский по рождению, но живу в Украине уже очень давно и, думаю, что по праву считаю себя украинцем. Горжусь тем, украинский народ во все времена имел ярких представителей, более всего в жизни желающих видеть свою страну свободной и сильной. Но увы, другого повода для гордости лично я не нахожу. :(

Может подскажет кто? С удовольствием рассмотрю иную позицию, подкрепленную какими-то примерами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Горжусь тем, украинский народ во все времена имел ярких представителей, более всего в жизни желающих видеть свою страну свободной и сильной. Но увы, другого повода для гордости лично я не нахожу. :(

Я такої ж думки...Почуття гордості за країну як таку я взагалі не розумію, за окремих її представників - так , але на мою думку, країну можна любити...за щось чи наперекір чомусь, неважливо, але любити, а країною гордитися, тим більше, гордитися, що ти народився в тій чи іншій країні - я цього не розумію, адже немає особисто нашої заслуги в тому, що народився українцем.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Отто, а шо ето вас на патетіку потянуло?

та Медова з Перцем всьому виною! )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

гордится тем что мы украинцы - это все равно что тараканам гордиться что они тараканы.

Горджуся тим що наш народ ніколи не був загарбником.. і всі війни в яких він брав участь були визвольні

учите матчасть

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да.... а немає у нас справжніх українців які могли б коротко і ясно сказати - я українець і я цим горжусь !

чи може вони засоромились ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

да.... а немає у нас справжніх українців які могли б коротко і ясно сказати - я українець і я цим горжусь !

чи може вони засоромились ?

Тааак... А це хіба не те, про що ви говорите???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Українець( в широкому змісті)і всі інші національності це в пешу чергу ознака походження.

Отже це як прізвище батька.

Звучне воно, не звучне

Відоме , не відоме

Багате , не багате воно прізвтще твого роду.

І від твоєї поведінки в житті буде залежати , чи будуть твої діти гордитися твоїм прізвищем, родом, національністю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чесно кажучи, як коли, коли дивишся на перемоги братів Кличко, здобутки інших громадян, то дійсно бере гордість...

Вертаючись додому зі штатів, вже після пересадки в Амстердамі, летіли в маленькому літачку, ( порівняно з здоровим аеробусом 380, яким летів зі штатів) де не було окремо бізнес класу, сидів зразу за американцями ззаду. І біля мене якийсь там спортсмен, додумався в стюардеси вкрасти бутилку вина, що була не для нас призначена, один американець це побачив, він нічого не сказав, але напевно, щось гарне подумав про українців.

Або коли бачиш результати того як люди в ліфтах справляють нужду, ( в мене є таке бажання хоч раз одного такого засікти і прямо туда з розгону дати, і по морді ше в догонку) або під час руху машини викидають сміття, ну і так далі...

Або сьогодні ситуація, вечір, перехід одразу за перехрестям Соборності-Чорновола, горить зелений для авто, всі почали рух, я в правому ряду, десь за 5 метрів до переходу одна мала коза починає іти ... добре шо зліва нікого не було,бо реально врятувало те що я вивернув, дура б була на капоті, швидкість була невелика, але трохи проблем могло б бути, для мене в першу чергу. Коли я вийшов і запитав її куди вона лізе, то вона мене ше винним зробила.... Півгодини після того мені не дуже добре було, треба було в її в ДАІ завезти щоб їй там штраф гривень 500 виписали, може на другий раз би думала.

Так от в таких випадках за націю якось не дуже гордість бере

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Півгодини після того мені не дуже добре було

не варто. Не варто перейматись, це я вже в свій 21 рік зрозумів нарешті. Багато є людей, які вважають себе правими "по-замовчуванню" у всіх ситуаціях і глухі до аргументів. Подумай, на кого ти тратиш нерви, здоровя, яке треба берегти для коханої і дітей

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

горжусь тим, що в моєму роду всі українці,(хоч і з крапелькою шляхетської польської крові в ...надцятому поколінні тому)і нема всяких чужорідних бусурманів. Горжусь тим, що живу на древній слов'янській землі, рідною вірою і прадавнім духом предків, які жили тут до нас. Шкода тільки, що все це нині так зіпсовано і знецінено. Цим НЕ ГОРЖУСЬ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

нема такої роботящої та терплячої нації як ми - українці!

гордість розпирає коли знаходжуся в колі людей в вишиванках та чую мелодичні пісні

а кайф взагалі коли гімн україни всі співають, аж сльози на очах...

наш старий дід пару днів після пенсії після чарочки оковитої завжди горланив з балкону його і така гордість була в його словах...

правда коли невдача,то звістка про сусідську невдачу теж тішить...це теж наше українське...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Типу " коли в мене корова здохла, хай ще в сусіда здохне"? :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибачте-я вам на ногу наступив.

та нычого-я вже вам на спину плюнув. :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...