Перейти до змісту

Візьму в оренду сканер формату А3

Рекомендовані повідомлення

Власне сабж.

Візьму сканер формату А3 в оренду на день-два. Треба посканувати великі оригінали.

Скільки може коштувати оренда - не маю уявлення, але, зрозуміло, цифра має бути в межах розумного :).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Власне сабж.

Візьму сканер формату А3 в оренду на день-два. Треба посканувати великі оригінали.

Скільки може коштувати оренда - не маю уявлення, але, зрозуміло, цифра має бути в межах розумного :).

Зайди в обласну друкарню. Там колись точно був сканер А3. По-моєму є ще такий в Кадастрі.

А в "Ініціалі" колись була можливість сканувати як мінімум ф. А2.

Не знаю чи дадуть в оренду, але домовитися просканування з ними точно можна.

Удачі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

недавно на борді продали А3 сканер, глянь по пошуку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

недавно на борді продали А3 сканер, глянь по пошуку.

Це продавали сканер розмір корпусу А3 :D а сканує А4

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую... Облдрукарню, ІнІцІал спробую...

Хоча на рах. оренди сумніваюсь, вони швидше за все захочуть брати якісь гроші за копію, а в мене сторінок для сканування дофігіщє просто, більше сотні.

Та все одно дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Актуально!

(модер, не сварися...)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

актуально... ех...

Та я впринципі і десь у Вас, під наглядом посканував би.. Часу, правда, багато займе...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шаман, бачу ніхто не допоможе. Є альтернатива, правда не краща, але все ж...

Можна відсканувати матеріал на А4 сканері (бажано старіших моделях, де не просто А4 а влазить Letter, а то і ше на 1-2 см більший формат. для того щоб ти не сканував 3 рази з великими накладами, а тільки 2 рази з малими накладами областей одної на одну). а на компі їх попросту склеїти, на подобі як клеять фотознімки у панорами. єдине що тре знайти програму яка "клеїть" не викривляючи зображення (випуклість, перспектива, дисторсія і т п) і водночас добре їх вирівнюючи (має вміти тільки повертати).

Вручну більше сотні клеїти ну н*х %)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Шаман, бачу ніхто не допоможе. Є альтернатива, правда не краща, але все ж...

Можна відсканувати матеріал на А4 сканері (бажано старіших моделях, де не просто А4 а влазить Letter, а то і ше на 1-2 см більший формат. для того щоб ти не сканував 3 рази з великими накладами, а тільки 2 рази з малими накладами областей одної на одну). а на компі їх попросту склеїти, на подобі як клеять фотознімки у панорами. єдине що тре знайти програму яка "клеїть" не викривляючи зображення (випуклість, перспектива, дисторсія і т п) і водночас добре їх вирівнюючи (має вміти тільки повертати).

Вручну більше сотні клеїти ну н*х %)

Во-во, я вже склеїв зо 40 листів - ну н*х. Там по-любому виходять викривлення - як не крути. А фотошопом це діло мучити... складно...

Дійсно треба пошукати прогу... Хоча ідеал - сканер...

Пробував фоткати в макро - фігня виходить, нерівномірна засвітка, по краях зерно.. гівно карочє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

загугли "image stitcher scan" і не парся =)

фото потрібно обробляти файнрідером 9 чи 10 версії. вони дуже добре рівняють і перетворюють в ч/б зображення ;)

я в свій час в універі все фоткав на тел., а потім тупо електронні книжки робив =)) трохи руку набив :rolleyes:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ага.. там воно ще й кольорове... :)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...