Перейти до змісту

Підкажіть де купити диски в Луцьку

legolas_soi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Власне по сабжу підкажіть, де можна купити дешеві диски, щоб надіти на них зимову гуму.

Тому що кожен раз знімати з дисків літню гуму і надівати зимову, а тоді навпаки - напряжно і дорого.

Потрібно якнайдешевше.

Машина Dacia Logan 2008

R14. 4 отвори. 100мм (наскільки мені відомо). Диски потрібно стальні

Дякую наперед всім хто відгукнувся

Опубліковано

по шротах покатайся. один як на ківерці їхати, біля знаку Луцьк, ще один в рованцях (за самим селом, як в сторону ГПЗ їхати)

Опубліковано

4х100, розмір або Фолксвагена, або Опеля. Якщо Дачіа, то тобі напевно Опель).

В автопаті є тема з телефонами розборок, не лінуйся))

Орієнтовно за комплект заплатиш 300-500 гривень, в залежності від стану.

Опубліковано

500грн за комплект відмінна ціна.

Завтра зранку займусь обдзвоном.

Мені казали що від гольфа підійде

Заміряй посадку на ступіцу (внутрішній отвір) штангелем. Я все ж думаю, що тобі з Опеля треба шукати. Різниця в діаметрі посади десь 1-1,5 мм між Опелем і Фольксом.

Опубліковано

Якщо отвір під ступіцу на диску буде більший, то не страшно є спеціальні кільця можно буде купити щоб чітко сиділо, якщо буде менше то смисла купляти не буде.Погуглив, побачив що для Логана оптимальний ЕТ у проміжку 36-45, такий і шукай. Щоб ніде нічого не чіпляло.

Опубліковано

На Гольф-форумі з Луцька продає диски постійно людина за оцим номером подзвони спитайся.

050-3783664.

І середня ціна десь біля 800 грн, якщо 600 то дуже добре буде.

Опубліковано

якщо буде менше то смисла купляти не буде.

привезеш диски(любі аби тобі подобались)я тобі цю проблему вирішу :0011:

Опубліковано

якщо буде менше то смисла купляти не буде.

привезеш диски(любі аби тобі подобались)я тобі цю проблему вирішу :0011:

В мене зараз є диски з DIA 58.6 здається Фіатовські, стоять на Гольфі з 54.6 - 2 мм проставочних кілець у продажу немає, займались секасом щоб їх встановити пдіпилювали кільця і т.д. Було б цікаво, що можеш порадити і допомогти якось, бо на літо знову буде секаса :)

Опубліковано

Якщо отвір під ступіцу на диску буде більший, то не страшно є спеціальні кільця можно буде купити щоб чітко сиділо, якщо буде менше то смисла купляти не буде.Погуглив, побачив що для Логана оптимальний ЕТ у проміжку 36-45, такий і шукай. Щоб ніде нічого не чіпляло.

ЕТ - це винос відносно ступіци.

Опубліковано

legolas_soi

Набери мене зранку, в мене якраз лежить комплект металевих 14" дисків 4х100 з гольфа з літньою резиною, дешевше ніде не найдеш ;)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...