Перейти до змісту

Жертва реклами :-)))

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А я чомусь ніколи не бачив реклами меду, горіхів, часнику, яблук... цікаво - чому?

будуть брендовані - побачиш.

• Відповідей 56
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Але ж купила - не викидати ж. ^_^

Набовтала собі чаю. Печиво приговорила. :0005:

Пройшло близько години - покликав мене "білий друг" обніматись... Так зле мені давно не було.

А цю умову було виконано, ("покрути, лизни, опусти в молоко...") ?.Можливо без цієї умови воно не їстівне? :smile3:

Опубліковано

Не совсем жертва рекламы,но как то купил я желе и сразу не посмотрел на состав.Уже дома глядя на состав я увидел туеву хучу химикалий с буквой Е.Пробил их по одной програме на телефоне и выснилось что 2\4 этих Ешек были ракообразующими,остальные вроде как безвредны.

В общем кому надо

http://www.consumerinfo.org.ua/ine/

Опубліковано

Покрутил, лизнул и вот,

Вздулся сразу же живот,

И спасает унитаз,

Встречи ждёшь ты с ним не раз.

А мораль то здесь проста:

Надо слушать папу, маму

Кушать кашу, мёд, чеснок,

И забыть слово «РЕКЛАМА!»

P.S.Придумал только что, извините за корявость

:)

Опубліковано

Покрутил,повертел,сунул в рот

и полетел

сразу,быстро к унитазу

чтобы выс**** ту заразу

И вот снова под настрой

покупаешь цей атстой

Лижешь,лижешь и опять

очень хочется вам ср***

И уж в третий раз берешь

и уже по ходу ср***

А 4-ый раз купил

и желудок не простил

Вот забрали вас в больницу

Все,прощай,забудь за пиццу.

Клизма,клизма-все леченье

Ну,что мой друг-еще печенья???

Експромтр :rolleyes:

Опубліковано

Кстати, о рекламе, может вот этот закон немного уменьшит количество жертв ?

"Телеканалам доведеться писати час закінчення реклами "

Я вообще то ТВ не смотрю, разве что новости и спорт, но удобная штука будет, если на экране во время рекламы будет идти обратный отсчёт времени до конца рекламного блока, можно будет спокойно пойти перекурить, или же кофе сварганить, не боясь пропустить продолжения передачи.

http://www.volynnews.com/news/ukraine/telekanalam_dovedetsya_pysaty_chas_zakinchennya_reklamy/

Опубліковано

Я вообще то ТВ не смотрю, разве что новости и спорт, но удобная штука будет, если на экране во время рекламы будет идти обратный отсчёт времени до конца рекламного блока, можно будет спокойно пойти перекурить, или же кофе сварганить, не боясь пропустить продолжения передачи.

Ти таки дійсно телевізор не дивишся :D

На ICTV є в правому верхньому куточку така піктограмка, подібна до тих, які показують заряд батареї на телефоні чи щось таке. По ній приблизно має бути видно коли реклама закінчиться.

Так от, неодноразово помічав, що після завершення одного блоку реклами, "батарея" за секунду "заряджалася" і... вуаля... реклама починалася знову.

Опубліковано

таки не знал, что подобное уже практикуется, а вот по поводу

після завершення одного блоку реклами, "батарея" за секунду "заряджалася" і... вуаля... реклама починалася знову.

я так понимаю, и здесь нашего брата дурят :angry::g05:

вывод один :вывезти телевизор под Брыще, на его место поставить аквариум и наслаждаться жизнью, наблюдая за резвящимися рыбками :ok:

Ах да, у кого плазма на стене висит, на её место неплохо впишется картина, например там "Бурлаки на Волге", или же "Алёнушка", по ТВ показывают на ту же тематику материалы, так что разницы не почувствуете ))

Опубліковано

Не розумію, печиво-сендвічі продаються давним-давно та й як те "Орео" може ввібрати в себе молоко, з яких це пір молоко просачується в шоколад? От і не розумію в чому прикол з тим печивом, кожен може лизати і крутити все, що йому вздумається, то чому це має бути саме "Орео"?

Опубліковано

Там просто людська слюна вступає в реакцію з тим що в середині (щось схоже на крем), і після склеювання стає як губка, щоб вбирати молоко. :blink:

Опубліковано
ам просто людська слюна вступає в реакцію з тим що в середині (щось схоже на крем), і після склеювання стає як губка, щоб вбирати молоко

:blink: Слушайте, а сам дядько Менделеев не приложил к этому свою руку?? А то это всё чё то мне больше уроки химии напоминает, чем на кулинарию... итить его в три лодыжки!!! :blink:

Опубліковано

Ой, что то у меня нехорошее такое предчувствие, что с этими вашими «новитнимы тэхнологиями» скоро, что бы съесть кусочек сала с хлебом, надо будет три раза притопнуть, два раза прихлопнуть, сплюнуть через левое плечо, постучать по дереву, поймать в 12 ночи черную кошку, отрубить ей хвост и закопать, а потом уж приступать к трапезе!!

Иначе, дорогие мои потребители, ваше сало будет не вкусным!!!!

Покупайте чёрных кошек!!!

ПРОДАМ ДЕРЕВО!! (скрытая реклама)

:)

Опубліковано

навіть ті хто не бачив реклами з тим расово шахтарсько-чорним Орео і не нюхав\не їв - вже готовий лизати\кусати\крутити\мочити - піар на борді - робить свою справу....  :smile3:

300pxoreofacesvg.jpg

казалось бы, при чем здесь телеграфный столб

Опубліковано
піар на борді - робить свою справу.
согласен, но вот я лично...

Я вообще от топикстартера узнал о существовании сабжа, но теперь, после этих всех "покрути", "лизни" "макни в молоко" буду данный продукт обходить десятой дорогой, и знакомым закажу не покупать эту хре*нь.вот вам и пиар

Опубліковано
толкове печиво я реклами не бачив але ви так розрекламували що прийшлося купти , дякую всім , смачне

абы на здоровье :)

Опубліковано

навіть ті хто не бачив реклами з тим расово шахтарсько-чорним Орео і не нюхав\не їв - вже готовий лизати\кусати\крутити\мочити - піар на борді - робить свою справу.... :smile3:

300pxoreofacesvg.jpg

казалось бы, при чем здесь телеграфный столб

фу...

Опубліковано

хочеш накормити дитинку солодощами - зроби сама!!!

А то пішла мода - немовля то вже цицькою не кормлять,груди бережуть - кормлять дит.харчуванням - а згадаєм рік назад як від цього харчування купа вузькоглазих чуть не дали дуба!

Лінуємся самі зробити солодощі - купляєте всяке га.... і на от тобі,їш Івасик Телесик,тут багато хімії,воно ж корисне для твого організму :sq_ye: ,а що ,болить животик - то ти щось з"їв,а що ти їв....

ну короче - підтримуймо домашнє харчування,а не хз шо!!!

Опубліковано

ага,солодку цицьку,щоб можна було "покрути, лизни, опусти в молоко..." :D

я й сам не проти від такого харчування  :g05:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...