Перейти до змісту

Продаю професійний монітор для обробки фото.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продаю професійний монітор для обробки фото. Монітор NEC 2070NX - 20 дюймів (співідношення сторін 3:4 максимальна роздільна здатність 1600х1200 піксель) базований на матриці найвищого класу S-IPS (Super-Inplane-Switching) - (така ж матриця в моніторах Apple - завдяки чому максимальний кут огляду і достовірна передача кольорів). Монітор в ідеальному стані (практично як новий, монітор не має ЖОДНИХ ЦАРАПИН ЧИ ІНШИХ ПОШКОДЖЕНЬяк на матриці так і на корпусі). Письмова гарантія 12 міс, ціна 300 дол - для порівняння новий коштує 695 дол - http://www.digis.com.ua/nec-2070nx-bk-5571.html Тестування і відгуки тут: ttp://www.ixbt.com/monitor/nec2070nx.shtml

Якщо виникнуть питання прошу писати в аську 871- 31 -625, або дзвонити за тел 066 031 22 32 або 097 587 44 02

Опубліковано
' timestamp='1291208458' post='1052258061']

ці самі бабкі новий 23 :)

за 300 у.о. S-IPS 23' ? 

Спочатку поцікався що це за матриця, а тоді пиши такі несинітниці. За 300 і 23' це будет TN.В кращому випадку TN+Film.

Топікстартеру: навряд чи тут знайдеться хтось хто купить його за адекватні гроші. А віддати за 150-200 як тобі почнуть пропонувати це не правильно.

Брат два роки назад хотів продати Sony на такій же матриці і теж 20'. В результаті оставив собі як другий монітор біля HP LP2475W, що і тобі раджу зробити якщо звичайно є необхідність. 

Для роботи дуже зручно.

Опубліковано
' timestamp='1291246837' post='1052258593']

за 300 у.о. S-IPS 23' ? 

Спочатку поцікався що це за матриця, а тоді пиши такі несинітниці. За 300 і 23' це будет TN.В кращому випадку TN+Film.

браза, ти мну тут прохвесора не включай, я на усіх цих матрицях половину очей залишив.

300 у.о.= ~2400 грн.дивимся суда і, сподіваюсь отчьотліво відім 5 перших моніторів. 22' S-IPS, 23 IPS та Е-IPS

можеш повірити мені на слово, між сучасним IPS (хай навіть Е) і моделлю 2005 (!!!) року з лампами, які досі нафіг випрацювали свій ресурс, я за ці бабки вибрав новий монітор. а два 20' IPS Iiyamа якогось третього року випуску (ну майже такі як цей) мені даром пропонували :) Бо дохлі лампи совість продавати не дозволяє - і я їх навіть даром не забрав :) бо мені теж дохлі лампи совість продати не дозволе :) а працювати я за ним не буду.

а тим часом я дивлюся цими моніторами уже зафлудили півінтернету - невже в україні стільки ідіотів? імхо, це у продавця термінова необхідність зліпити з какі канхвєтку. ось тут цілком реальна вартість цього добра, розписаного в оголошенні "як епл, без пошкоджень, письмова гарантія" :)

а це уже називається "недобросовісна реклама"; це уже називається "введення споживача в оману".

а cлово НІСЕНІТНИЦЯ пишеться саме так –  потренуйся ;)

Ну, раз половину очей залишив, значить працював не за кращими моніторами і явно не придбаними за кровні. А на рахунок прохвесора, то повір досвіду хватає і побільше твого. В поліграфії з 95 року. На рахунок грамотності, то подивись на свій акцент "совість продати не дозволе". Пишучи тобі відповідь я не вдавався особливо до орфографії, хоча згідний - помилився. На рахунок ідіотів, то я хотів би подивитись як би ти продавав монітор за 100 у.о. який брав би за особисті гроші в свій час за 700 у.о. Краще вже залишити собі ніж віддати за безцінь, що я і порадив хазяїну. А ця модель в свій час коштувала порядка 1200 у.о. Не хотів нікого образити, просто поділився гірким досвідом по продажі подібного монітора.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...