Перейти до змісту

Наклейки, що світяться

anthony05

Рекомендовані повідомлення

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Я бачив на варшавському базарі, оптовий.

Тількі там зірочькі, місяці всякі, одним словом небо в дома на потолку) ^_^

Опубліковано

В пеліканах\тигресах\крохах того добра навалом \було в всякому випадку коли я купувала таке дочці подруги\. А зараз вже і на базарі купа - починаючи з магазинчиків "все по гривні" і далі. Але з власного досвіду скажу - не настільки яскраво воно світить як на вашому малюночку.

Опубліковано

з власного досвіду скажу - не настільки яскраво воно світить як на вашому малюночку

В мене не наклейки, а пластикові зірочки та планети (тобто таких, як там на меблях (фото) немає)post-8000-0-03037300-1292451969_thumb.jp

Світяться, коли темно - дуже гарно і яскраво.

Опубліковано

Де купляли і за скільки? також цікавить.

Моя покупка давно не актуальна. Просто декілька штук наклеєні, а інші чекають нового житла.

Куплені рік назад за 100грн (150 елементів) через інет.

Опубліковано

Де купляли і за скільки? також цікавить.

Моя покупка давно не актуальна. Просто декілька штук наклеєні, а інші чекають нового житла.

Куплені рік назад за 100грн (150 елементів) через інет.

Скажи будь-ласка сайт.

Опубліковано

Моя покупка давно не актуальна.

Скажи будь-ласка сайт.

Ну я ж сказала - не актуальна!

Я б з радістю повідомила вам усім сайт, якби він був...

В одній з груп на "однокласниках" дівчина продавала 6 коробок. Я тоді забрала передостанню.

Опубліковано

Сьгодні обійшов весь оптовий на Варшавці, незнайшов, хоча деякі продавці кажуть що були такі набори по 75грн. Якщо хтось щось буде чути-бачити стукате, цікавить.

• 2 року потому...
Опубліковано

Добрий день, я займаюсь наклейками, що світяться в темряві. Цей напрямок в Україні не досить поширений і ми тільки починаємо їх виготовляти. На відміну від китайських пластмасових у нас:

1. Виробництво на території України

2. У нас наклейки, які можна чіпляти на будь-яку поверхню (стеля, телефон, одяг, автомобіль) - вони не бояться дощу чи снігу.

3. Період свічення понад 8 годин.

4. Яскравість світіння набагато більша, тому що верхній шар повністю покритий люмінофором, а не сумішшю і т.д.

Якщо вас щось зацікавило, ви можете відвідати наш веб-сайт: www.lumen.in.ua

На сайті є вся інформація про цей та інші товари, які світяться в темряві а також номери телефонів по яких можна звязатись з нами.

Опубліковано

"Перший час, після «зарядки» світлом, світіння люмінофора найяскравіше, потім воно поступово згасає на протязі 8-10 годин."

а є у вас примірник, щоб можна було його випробувати?

яка вартість наклейки розміром 300х1000 - середня ?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...