Перейти до змісту

Чи готові ви стріляти?

kudrom

98 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

я все правильно зрозумів, без винятків? будете стріляти в жінок?

*кріпить на стіні портрет Інни Богословської*

*поряд чіпляє фопортрет Ганни Герман*

Авжеж будемо - заволала юрба. І ще й з контрольними в потилицю - донеслось із задніх рядів....

Выстрелят наверное только те ктона краю соц общества...люди которые многое потеряли и во всем обвиняют власть....Рядовой гражданин,как бы он не бил себя пяткой об грудь,не выстрелит.

Це залежно від психічного стану громадянина. Просто побачивши на вулиці не вистрілить, а після тривалого перебування в толпі, яку зі знанням діла розігрівають, музикальним супроводом, закликами та лозунгами, і коли юрба на кожен заклик в один голос викрикує потрібні слова, тоді її ведуть до місця призначення, тоді вона готова на все. Дадуть зброю буде стріляти, недадуть - жбурлятиме каміння, трощитиме вітрини.

...а вот попинать,да в клетку посадить-это всегда пожалуйста

я взагалі вважаю що голосувалка не повноцінна, де пункти:

- посадити на палю

- повісити на гілляці

- смакуючи перепиляти навпіл затупленою іржавою пилкою

- зробити плоскогубцями обрізання без обезболюючого

- натравити зграю голодних собак і робити ставки огризок якої ноги лишиться довшим

- привязати до кілка і спалити в вогні горящих віддрукованих томів податкового кодексу

тож є стільки національних, близьких кожному серцю, способів доставити собі задоволення. А постріл то надто швидко, люди он вже скільки років від них мучаться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Рядовой гражданин,как бы он не бил себя пяткой об грудь,не выстрелит.

а ти поцікався хто в нас в тюрмах сидить за вбиство, думаю думка зміниться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рядовой гражданин,как бы он не бил себя пяткой об грудь,не выстрелит.

В тюрмах сидят не рядовые граждане.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:D :D :D :D

там одни лишь офицеры :lol:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

фігасє, а які тоді? :sq_ye:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще українська історія стверджує що в тюрмах сидять прафесори і навіть президенти!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Каким местом интересно ,заключеные относятся к вопросу???Они пойдут что ли революцию делать?Да и закоренелых убийц маньяков не так уж много-в основном сидят за не предумышленное или убийство в состоянии аффекта.Насмотрелись вы дяденька фильмов.Да и ТС спрашивает бордовцев,да и в теме о зеках ниче не написано.

Гражданин — индивид, на политико-правовой основе связанный с определенным государством, что позволяет правоспособному гражданину, по отношению к другим гражданам и обществу (государству), иметь взаимные права, обязанности и, в их рамках, свободы...ТАк как у товарищей из тюрмы некоторые права отсутствуют или ограничены-рядовыми их назвать язык не поворачивается+если ж говорить о таких которые могут с легкостью убить человека,то обычно их видеть среди рядовых граждан,они же не хотят.

Семантические свойства слова рядовой-обычный, ничем не выделяющийся, такой, как все.Я думаю убийцы не входят в данний контингент,чисто из природы их поступка и отношения к поступку сообщества.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1290785633' post='1052254858']

ви постреляйте, а я буду рекламу робити

думаю набагато вигідніше буде перекваліфікуватися на виготовлення памятників, спрос більший. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1290786433' post='1052254874']

а у мну - високе прізваніє блін :D

Не знаю яке там у тебе званіє :D ти головне свою аватарку на кокарду і пагони не чіпляй, сцикотно від неї рядовим буде ^_^

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Каким местом интересно ,заключеные относятся к вопросу???Они пойдут что ли революцию делать?Да и закоренелых убийц маньяков не так уж много-в основном сидят за не предумышленное или убийство в состоянии аффекта.Насмотрелись вы дяденька фильмов.Да и ТС спрашивает бордовцев,да и в теме о зеках ниче не написано.

Гражданин — индивид, на политико-правовой основе связанный с определенным государством, что позволяет правоспособному гражданину, по отношению к другим гражданам и обществу (государству), иметь взаимные права, обязанности и, в их рамках, свободы...ТАк как у товарищей из тюрмы некоторые права отсутствуют или ограничены-рядовыми их назвать язык не поворачивается+если ж говорить о таких которые могут с легкостью убить человека,то обычно их видеть среди рядовых граждан,они же не хотят.

Семантические свойства слова рядовой-обычный, ничем не выделяющийся, такой, как все.Я думаю убийцы не входят в данний контингент,чисто из природы их поступка и отношения к поступку сообщества.

А що ті що сидять в тюрмах не такі ж громадяни, вони навіть голосують за тих кого ми тут вбивати хочемо? ;) А хто говорив про революцію, про революція автор як і про зеків ні мур-мур? Так що виключай-ка свій ТВ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що ті що сидять в тюрмах не такі ж громадяни, вони навіть голосують за тих кого ми тут вбивати хочемо? ;) А хто говорив про революцію, про революція автор як і про зеків ні мур-мур? Так що виключай-ка свій ТВ.

Чомусь мені здається, що засуджені не беруть участі у виборах / сильно помідорами не шмаляти /

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чомусь мені здається, що засуджені не беруть участі у виборах / сильно помідорами не шмаляти /

Що ти маєш на увазі: теорію (закон) чи практику (реалії)?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1290810110' post='1052255107']

імхо, все ж таки практику :)

Тоді ти не той смайлик поставив, треба не :) , а :(

Але взагалі-то я у Mr. Ves-а питав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не готовий їх розстрілювати, тому що я нехочу уподобитись їм.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

' timestamp='1290814685' post='1052255154']

1. Mr. Ves, так само знає, що ув'язнення не позбавляє громадянства  :lol: 

2. зі смайликами якось розберусь самостійно, правда ж?

3. вміння стріляти не потребує знання конституційних норм, не переймайся ;)

Мдя, я сильно переоцінив твою ерудицію - вибачаюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2 kudrom

побачити як він падає, як тече кров, побачити ці очі людини, що помирає і з цим жити далі спокійно і впевнено у правильності свого вчинку?

Тяяяяяк, дуже переконливо, колися, Кушнарьов - твоя робота?))

По темі (для тих, хто "вистрілю і не задумаюсь") - тому ціна - пятак в базарний день, яка б людина гнила не була, не так вже і просто брати гріх на душу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...

Це залежно від психічного стану громадянина. Просто побачивши на вулиці не вистрілить, а після тривалого перебування в толпі, яку зі знанням діла розігрівають, музикальним супроводом, закликами та лозунгами, і коли юрба на кожен заклик в один голос викрикує потрібні слова, тоді її ведуть до місця призначення, тоді вона готова на все. Дадуть зброю буде стріляти, недадуть - жбурлятиме каміння, трощитиме вітрини.

...

Це намєк на оранжеву революцію ;)

Зброю не давали, казали не зачіпати — получилось :smile-zachot:

Все ж таки щось є в тому стадному інстинкті :unsure:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не думаю, що МИ аж так сильно відрізняємося від НИХ... причому настільки сильно, щоб стріляти. Після пострілу в когось справедливо буде застрелитись самому.

Відповідь - ні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

цитата звідти:

Лидер свободовцев предусматривает повторение 1937 года, когда власть запугиванием и репрессиями заставляла людей доносить даже на родных.

<a href="http://www.segodnya.ua/news/14203078.html">Источник</a>

то не люди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...