Перейти до змісту

Український РОК

Vitamin4ik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я дуже люблю "Холодне сонце" :blush: Дуже подобається "Монте-Крісто", але в них більше російськомовних пісень.

Опубліковано

Я дуже люблю "Холодне сонце" :blush: Дуже подобається "Монте-Крісто", але в них більше російськомовних пісень.

Дякую... Да Холодне сонце дійсно класна група :smile-zachot:

+1 автору

А можеш скінути на флешку????? Неможу викачати з торента((((

Опубліковано

Можу, а що саме?

Холодне сонце :rolleyes:

Мені ще сподобалась група W.H.I.T.E

Дай будь-ласка свій номер телефону) Щоб домовитись де зустрітись і дати тобі флешку :rolleyes:

Опубліковано

класика - "Плач Єремії", "Мертвий Півень", "ВВ", "Кому Вниз","Брати Гадюкіни", "Вій"

з пізніших - "Мандри", "Гайдамаки", "Королівські зайці", "Мед Хедз" (і не тільки XL, а й старий сайкобіллі),  "Океан Ельзи" (переважно ранній), "От Вінта"

часом під настрій "Крихітка Цахес", "Моторрола", "Тінь Сонця", "Пропала грамота", "Скай"

і ще багато груп, в яких подобається пісня-друга

Опубліковано

там тільки Гудзь українець, а група інтернаціональна ;)

дякую, не знав. А ше мені в магазині продавець сказала, шо можна в вікіпеді якійсь подивитись все шо хош. А шо то? :blink:

Опубліковано

там тільки Гудзь українець, а група інтернаціональна ;)

дякую, не знав. А ше мені в магазині продавець сказала, шо можна в вікіпеді якійсь подивитись все шо хош. А шо то?  :blink:

блін, так треба було сказати, що вона тобі заодно продала і ту "вікіпеді"! :) там маэ бути диск, на тій поличці, де "гугл" стоїть 

Опубліковано

Ворождень

Чур

Дизбаланс

СкінХейт ))

Обійми Дощу

Вінки

Анна

Ті, що падають вгору

Winter Depression

ну і Полинове Поле :smile-zachot:

Опубліковано

Ворождень

Чур

Дизбаланс

СкінХейт ))

Обійми Дощу

Вінки

Анна

Ті, що падають вгору

Winter Depression

ну і Полинове Поле :smile-zachot:

Дякую..... Обов'язково послухаю :rolleyes:

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Люди я попросив написати мені якісь Українські РОК-ГРУПИ.... А не розвести тут суперечки.... ! :angry2::offtopic:

та без цього ніяк )))

ось ще дещо, з того, що сам чув:

Whites Load - Моє серце, кров моя (2004)

Malinconia (але вроді розпались...не знаю точно)

К402 - Люди Блукають (2009)

Вежа Хмар

Опубліковано

Люди я попросив написати мені якісь Українські РОК-ГРУПИ.... А не розвести тут суперечки.... ! :angry2::offtopic:

та без цього ніяк )))

ось ще дещо, з того, що сам чув:

Whites Load - Моє серце, кров моя (2004)

Malinconia (але вроді розпались...не знаю точно)

К402 - Люди Блукають (2009)

Вежа Хмар

Дякую :smile-zachot:

Опубліковано

Полинове поле рулить. Тінь сонця, і наша луцька група Whisper of soul. Блекери, група шикарна. :sm142:

Опубліковано

Сокира Перуна, но это группа из правых, на любителя. "Брем Стокер" ровенские панки. Из за последних начал слушать Украинский рок! Очень много интересного

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...