Перейти до змісту

Хтось переводився з одного універа в інший?

HelloBoy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

цікавить дане питання чи Хтось переводився з одного універа в інший? спеціальність одна і таж, напрямок той самий, там і там платна форма навчання от мене цікавить які проблеми можуть виникнути?

все так легко кажеться :rolleyes:

якшо це можливо то викладіть схему(хто переводився) чі поради по даному процесу! буду дуже вдячний! Вузи в різних містах!

будь-ласка без офф топіка!

Опубліковано

План навчання різний. Прийдеться деякі предмети доздавати, а деякі будуть вже здані ( це якщо після першого семестру переводитись ).

В мене (давно правда) одногрупник переводився після 4 курсу (бакалавр) до нас на 5й (спеціаліст).

Академрізниця була 16 предметів.

Здав. В іншому без проблем.

Опубліковано
План навчання різний. Прийдеться деякі предмети доздавати, а деякі будуть вже здані ( це якщо після першого семестру переводитись ).

ну а якшо 2 курси закінчив в одному вузі , а на 3-ій курс в інший хочеш поступити, що тоді?

В мене (давно правда) одногрупник переводився після 4 курсу (бакалавр) до нас на 5й (спеціаліст).

Академрізниця була 16 предметів.

Здав. В іншому без проблем.

16 предметів? :blink: :blink: нічього собі!

Опубліковано

16 предметів? :blink: :blink: нічього собі!

Там були переважно заліки (на зарах), екзаменів, здається, лише два.

Якщо чесно, то він здавав більшість за гроші (точно знаю, бо сама домовлялась за нього (була старостою))

а ти не знаєш як і шо треба робить? які заяви писать і тд і тп! або де це взнать?

Я закінчила ВУЗ 9 років назад.... На жаль допомогти чимось не можу... Все могло помінятись... В будь-якому випадку вся інформація береться в деканаті.

Академрізницю йому виписували тоді, коли він був вже студентом нашого ВУЗу (тобто після переведення).

офф топ : мені б таку старосту :rolleyes:

:blush: Дяк.

Опубліковано
Там були переважно заліки (на зарах), екзаменів, здається, лише два.

Якщо чесно, то він здавав більшість за гроші (точно знаю, бо сама домовлялась за нього (була старостою))

ясн! а ти не знаєш як і шо треба робить? які заяви писать і тд і тп! або де це взнать?

офф топ : мені б таку старосту :rolleyes:

Опубліковано

Треба їхати/йти в ВУЗ в який плануєш переводитися і там взнавати.

Відрахуватися з поточного це остання проблема я думаю.

Опубліковано
Треба їхати/йти в ВУЗ в який плануєш переводитися і там взнавати.

Відрахуватися з поточного це остання проблема я думаю.

так і планую зробити

Опубліковано

3 роки тому хотів перевестись з лнту (технологічний) у вну (економічний). поставили 24 доздачі (причому, 6 з них реально пришлось би вчити) - забив, залишився в лнту, не жалкую :)

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Ну якщо б в нас в універах була б справжня болонська система, то можна булоб перевестися без здачі, хоч у Францію. А так не знаю що в нас твориться.

Опубліковано

Дійсно у наших університетах ще далеко до болонської системи.Викладачі використовують зазвичай в більшості своїй 5-бальну систему :) Болонська система сприймається як необхідна формальність.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

• Створити...